Şimdi Ara

Okuma Alışkanlığı Anket Çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar marmara üniversitesi - teknoloji fakültesi - metalurji ve malzeme mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Üniversite seçimlik dersimiz olan "sosyal organizasyon" kapsamında üniversite öğrencilerinin okuma alışkanlıkları ile ilgili anket çalışması yapıyoruz.

Aşağıdaki ankete katılıp, paylaşarak destek verirseniz çok sevinirim.
    www.onlineanketler.com
    Üniversite Öğrencilerinin Okuma Alışkanlığı
    https://www.onlineanketler.com/s/5d0a2ec

• Cevapladım. Umarım faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Cevapladım. Umarım faydalı olur.
    cevapladım.

geri gelmişsiniz, küslük bitti mi
  • Kullandığınız anket, bireylerin kitap okuma alışkanlığını ölçen genel geçer bir anket midir? Anketin güvenirlik ve geçerlilik testlerini yapacak mısınız? Yaş, eğitim durumu gibi değişkenleri tek tek analiz edebilecek ve bunları karşılaştırmalı analiz edebilecek misiniz? (Ki kare, regresyon, korelasyon, anova testleri vs..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 21 Mayıs 2019; 12:1:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

cevapladım.

geri gelmişsiniz, küslük bitti mi

Alıntıları Göster
    Geri gelmişim derken zaten günde bir kere falan göz atıp çıkıyorum ama bir şey yazmıyorum.

Sadece kitap bölümünü istila eden 2. el satış konularının arasında böyle konular oldu mu mesaj atıyorum işte.

Twitter buradan katbekat daha zevkli. Burası iyice embesil doldu.

Ayrıca daha çok kitap okumaya çalışıyorum. Ödev mödev yapmaya çabalıyorum.

Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Geri gelmişim derken zaten günde bir kere falan göz atıp çıkıyorum ama bir şey yazmıyorum.

Sadece kitap bölümünü istila eden 2. el satış konularının arasında böyle konular oldu mu mesaj atıyorum işte.

Twitter buradan katbekat daha zevkli. Burası iyice embesil doldu.

Ayrıca daha çok kitap okumaya çalışıyorum. Ödev mödev yapmaya çabalıyorum.

Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm.

Alıntıları Göster
    hayal kırıklığı yok. konudışı ultra gereksiz trollerle doluyken, kendince birşeyler yapmaya çalışan üyelerin küstürülmesi, forumun kaybı oluyor maalsef. kalite ortalaması düşüyor

• Katıldım.
    Eğitim durumu kısmındaki seçeneklerine ekleme yapman gerek..Ben üniversite mezunuyum ama öyle bir seçenek yok.
    Lisans mezunu
    Lise mezunu
    İlkokul mezunu
    gibi seçenekler eklersen daha iyi olur.
  • Anketinize katıldım. Kitap okuma işini Elektronik kitap okuyucu üzerinden yapıyorum. İlgili soruya bu seçeneği de eklemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.