Şimdi Ara

Okulu yarıda bırakıp askere gitmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır bu düşünce kafamda.Çok düşündüm birde beni tanımayan insanların fikirlerini almak istedim.

Kısa tutmaya çalışacağım fakat kendimi anlatmam gerek.Yaşım 22 İzmir'de yaşıyorum tarih bölümünde okuyorum,ailemle yaşıyorum.
    Bu güne kadar ne doğru düzgün bir dostum oldu neden anlatabileceğim anılar.Elime kız eli değmedi özgüvensiz ve bitik bir haldeyim.Yine arkadaşlarım vardı ama görüşmeyi kestim 2 haftadır evden sadece bakkala sigara almak için çıktım.Kolumu kıpırdatacak halim yok çok bitkinim.Aileme yük olmamak için kredi alıyorum zaten sigara dışında masrafım yok.

Uzun yıllardır bilgisayar ve oyun bağımlısıyım.Bıraktığım ve çok iyi hissettiğim zamanlarda oldu ama yine geri döndüm.Ben askere gidip burnumun sürtünmesini istiyorum biliyorum ki zor olacak.Korkak biri değilimdir insanlarla ilişkim iyi düzeydedir sizce bunu yapmalımıyım.Yani askere gidersem beni adam ederler mi orada köklü bir değişiklik yapmak istiyorum.

• Saçmalık. Sırf beni adam edecekler düşüncesiyle askere gideceksen hayatının hatasını yaparsın.
    Onun yerine sosyal becerilerini geliştirebileceğin bir işe girmen daha mantıklı
    -Satış danışmanlığı
    -Garsonluk gibi
    hiç olmasa kenara 3-5 bişi atarsın

Yaşın küçük lisans mezunu olmadan veya 25 yaşından önce askere gitmeyi de planlama
  • Saçmalık. Sırf beni adam edecekler düşüncesiyle askere gideceksen hayatının hatasını yaparsın.
    Onun yerine sosyal becerilerini geliştirebileceğin bir işe girmen daha mantıklı
    -Satış danışmanlığı
    -Garsonluk gibi
    hiç olmasa kenara 3-5 bişi atarsın

Yaşın küçük lisans mezunu olmadan veya 25 yaşından önce askere gitmeyi de planlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim dedigin sekilde yaşadıgın durumu bende yaşadım yaşım 24 fakat . ben gitmeden ara verdim okula . askerden geldigimde ise pismanligim okulu yarim birakmam oldu. Ruhen onunde engel kalmayinca rahatliyorsun fakat . okulun askerliginden önemli yukardaki arkadaşa katılıyorum . bir iş bul ve çalış. Ordan hem gelir hemde arkadaş edinebilirsin kendine hepsiyle olmasanda bir kaçı ile etkinlikler duzenleyip keyfini çıkarabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzer durumdayız ama birilerinin seni degistirmesini beklersen çok beklersin kendin hamle yapman lazım acı tecrübelere dayanarak söylüyorum

• Yapma öyle bir şey.

• Askerliği size nasıl anlatıyorlar ya :) Olum askerlik dediğin mevzu sürekli sırada olduğun, sürekli beklediğin, iyi kötü bir konuda görevlendirilip askerliğin boyunca onu yaptığın bir yer, yani öyle adam edildiğiniz psikolojiyi düzelttiğiniz bir yer değil...Bir ihtimal uyku düzeni, birazda sorumluluk almayı öğrenirsin yoksa pek bir esprisi yok...

İlla düzen olsun bir şeylerle uğraşayım diyorsan gir bir yere çalış, okulunu bırakma en büyük pişmanlığın olur. Okuyabildiğin kadar oku...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.