Şimdi Ara

Okulu dondurmaya karar verdim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkese iyi geceler.Geçen yıl yerleştim okuluma (ismi lazım değil ).1 yıl öğrenim gördüm okulumda ama daha iyisini yapacağıma inandım arkadaşlar.İlk girişimdi hem de ve vicdanım devreye girdi.Sınava yeteri kadar hazırlanmadığımı,kendimi gösteremediğimi düşündüm hep ve bu yıl okulumu dondurarak iyi ve sıkı bi şekilde ygs-lys'ye hazırlanacağım inşaallah.Amacım tamamen vicdanımı rahatlatmak arkadaşlar,olmasa bile 'ha,tamam kapasitem bu kadarmış.' diyeceğim.Ama daha iyilerini yapabileceğime inanıyorum.Öyle paylaşayım dedim,teşekkürler

• okulunu neden donduruyosunki, dondursanda harcını yatırıyosun (bizim üniversitede öyle) okulu dondurma sınava da hazırlan üniversitedeki devam zorunluluğu olmayan derslerinin sınavlarına girersin belki bir kaç ders verirsin sınavdan istediğin başarıya alamazsan devam ederken rahat edersin bunu da düşün derim
  • Güzel diyorsunda bu karar hani çorap değiştirmek gibi bişey değil. İyi düşünmüşsündür umarım. Başarılar şimdiden.
  • @cMbRs
    hocam çünkü şehir dışında okuyorum ve sınava tam anlamda hazırlanmak istiyorum,devam zorunluluğu olmayan dersim de yok maalesef onu da düşündüm.

@Tolga*
    hocam gerçekten üzerinde iyice düşünülmüş bi karar,vicdani mesele biraz o yüzden üsteliyorum.Teşekkür ediyorum.
  • Sene kaybı var mı geçmişten? Yoksa eğer kesinlikle denemeye değer :) Varsa da sorun değil, inanç tamsa eğer, ki gördüğüm kadarıyla tam, bu iş yapılacaktır
  • Daha iyisini yapabileceğine inanıyorsan ve okudugun bölümden memnun değilsen tekrar girmelisin sınava. İstediğin bir bölüm olsun en azından. Unutma hayatta bazı şeyler 1 defa insanın eline geçiyor zaman geçtikçe o fırsatları kaçırırsın çok üzülürsün. İnsan en fazla yaptıgı şeylere değil de yapamadıgı şeylere pişman olur ve üzülürmüş. Yapabileceğine tüm kalbimle inanıyorum. Seni tanımasam da o potansiyelin olduguna inanıyorum. Allah yardımcın olsun kardeşim.
  • @1
    Teşekkür ederim kardeşim,çok sağol yorumun için.Umarım başarıcam

@0nur!
    hocam hiç kaybım olmadı ne liseden ne başka dönemden.İlk girişim de kazanmıştım ayrıca.Teşekkürler hocam başarıcağıma inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Mühendis -- 13 Temmuz 2010; 4:19:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlarında belirttiği gibi,sene kaybınız yoksa kesinlikle denemelisiniz.Yoksa bundan 10-20 sene sonra başınızı duvarlara vurabilirsiniz.Umarım istediğiniz olur,başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

Arkadaşlarında belirttiği gibi,sene kaybınız yoksa kesinlikle denemelisiniz.Yoksa bundan 10-20 sene sonra başınızı duvarlara vurabilirsiniz.Umarım istediğiniz olur,başarılar

Teşekkürler hocam
  • İkisini bir arada yürütmeyi denesen olduğu kadarıyla.Sonradan pişman olabilirsin bu duruma.
  • ben de aynı durumdayım. yani ben bunu konu açsam, aynı şeyleri yazacaktım. tek bir şey hariç, ben okulumu dondurmuyorum, bırakıyorum. benim de ilk senemdi. ben de çalışmadım, ayrıyetten dersaneyi de 2 ay gidip bırakmıştım. daha iyisini yapacağıma inanıyorum ben de. başarılar...
  • ben bu sene denedim olmadı. özellikle şu zaten elimde var bir tane psikolojisi ile hiç olmuyor. sınavda baktım yapamıyorum yarım bırakıp çıktım. kısaca yumurta kapıya dayanması lazım rahatlık yaramıyor.
  • Aynısını bende yaptım, mutluyum kendi adıma
  • O zaman ne duruyorsun, çalışmaya başlasana

Ne demişler, erken kalkan yol alır. Rakiplerin çoktan ders çalışmaya başladı.
  • ben de hiç sene kaybı yaşamadım bu sene jeoloji müh. yerlestim ama hayalimde bilgisayar müh. vardı olmadı bi türlü beceremiyorum ben bu sınavı

okulda da başarılıyım mat2 fizik falan hep ba ile geçtim

artık jeoloji de karar kıldım..sevdim de jeoloji yi zevkli dersler var..

çalışana ileride parası da var.

kütahya dan gidip izmirde okumak istiyorum bu sene girdim sınava bakalım izmir gelecek mi

okuldan yarım puan gelecek öss için..

-------

keşke herşey daha farklı olsaydı..

doğru düzgün bi fen lisesinde okusaydım ya da ailem zengin olsaydı da düzgün bi okula gönderseydi.. belki de başk bir yerden yazıyor olacaktım bu cevabı...

anadolu liselerinde hayat yok arkadaş her hoca kendi cebini düşünüyor.. herkes özel ders derdinde..
  • Maddi olarak engelin yoksa kesinlikle yap ama maddi olarak zordaysan sen bilirsin ;)
  • Eğer yeterince ciddi ve azimliysen umarım gerçekleşecektir amacın. Başarılar diliyorum. Riskli bir yol yine de.
  • Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Başarabileceğime inanıyorum ufaktan çalışmaya başladım bile.Benim gibi yapip basarili olan arkadaşlar da var bu da beni sevindirdi ayrica
  • Hadi kolay gelsin bakalım. Madem kararını verdin inşallah yarı yolda tüh demzsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anzurbayev

Hadi kolay gelsin bakalım. Madem kararını verdin inşallah yarı yolda tüh demzsin.

inş. hocam,başarabileceğime inancım sonsuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.