Şimdi Ara

Okulu bırakmak hakkında düşünceleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene tıp 1. sınıfım ama şuan çok zorlanıyorum. Çalışıyorum ama adam akıllı not alamıyorum bir türlü. İşin kötüsü böyle devam ederse bu seneyi tekrar edicem. O kadar çok moralim bozuk ki şuan. Kalırsam okulu bırakıp adam akıllı bir mühendislik için hazırlanıcam. Ne önerirsiniz siz olsanız ne yaparsınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tıp öğrenciliği bir meslek gibidir.günde 10 saatini verirsen rahat bir şekilde okursun.derslere gideceksin , ve düzenli olarak çalışacaksın.her gün okuldan çıkınca kütüphanede 2 saat çalış , eve 7 de gidersin.bu şekilde yapılıyor bu iş.kolay bir yolu falan yok.3. sınıfa geldiğinde günde 100 sayfaya yakın(her sf 8 slayt) geçecek.başka türlü yetiştirmene imkan yok.
    ben tercih yaptığım döneme dönecek olsam seçmezdim.fiziğe büyük yatkınlığım vardı , çok iyi bir mühendis olabilirdim.bu kadar da kendimi paralamama gerek kalmazdı.
    sen de aynı hissediyorsan yol yakınken bırak derim.bir cesaret gerektiriyor ama karşılığında hayatını kurtaracaksın.
    şuan ben en az 3 sene daha öğrenciyim ve sonunda giren 4 kişiden 1 tanesinin ancak kazanacağı tus sınavına gireceğiz.
    ama arkadaşlarımın hepsi bu yaz askerlik , seneye işbaşı.

ama bu sene girersen puanın düşecek.bu yüzden 2 sene kaybetmen lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3'de bıraktım. Sanki gün boyu tuvaleti tutup, akşam çıplak bir şekilde klozete bırakmak gibi bir his sevmeyen birisi için tıpı bırakmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont know -- 21 Nisan 2014; 23:26:10 >
  • Abicim ben de tip 1.siniftayim.ama benim uzmanlikta gozum yok.valla 1.sinifa rahat gecicem gibi kopya ceke ceke biteck heralde bu sene...ama ilerisini dusunuyorum ya bn ii bi doktor olamazsam?yalniz olaya su taraftan da bakiyorum doktorluk teorik bilgiler ile ogrenileck bi sey degilmis gbi geliyor bana yani tecrube edinrek doktor oluyrz en azindan pratisyenlik icin...yanlis mi dusunuyorm

Orijinalden alıntı: kaderineküsenadam

Abicim ben de tip 1.siniftayim.ama benim uzmanlikta gozum yok.valla 1.sinifa rahat gecicem gibi kopya ceke ceke biteck heralde bu sene...ama ilerisini dusunuyorum ya bn ii bi doktor olamazsam?yalniz olaya su taraftan da bakiyorum doktorluk teorik bilgiler ile ogrenileck bi sey degilmis gbi geliyor bana yani tecrube edinrek doktor oluyrz en azindan pratisyenlik icin...yanlis mi dusunuyorm

anatomi fizyoloji bilmeden doktor olunmaz.
    histoloji bilmeden patoloji öğrenilmez.

ilk zamanlar herşey unutulacakmış gibi geliyor ama unutulmuyor , çalıştığın seninle kalıyor.teorik bilgi olarak da pratik olarak da iyi olmak zorundasın zaten.öbür türlü kimse sana canını emanet etmez.

pretisyenlik düşüncesi şimdi mantıklı geliyor olabilir ama zaman geçtikçe anlayacaksın ki o kadar sene çaba gösterdikten sonra karşılığını almak istiyorsun.gerek sosyal statü gerek maddi tatmin açısından.

• Abicim bnde fizige yatkinligi olan biriydm ezber zekamin olmadgini dusunuyrm ama herkes zamnla alisirsn diyor umarim ole olr

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.