Merhaba arkadaşlar, İyi bir teknik üniversite de Bilgisayar öğretmenliği okuyorum. Şuan hazırlığım ve okulu yarıda bırakmayı düşünüyorum. Sebebi ise her gün toplam 6 saat yol çekmem. Benim de totom biraz ağırdır. Maalesef ev tutacak durumumuz da yok ve yurtta da kalmak isteniyorum. Amacım okuduğum bölümden de belli olduğu üzere yazılıma yönelmek. Hazırlığı ve 1.sınıfı bitirdikten sonra bırakırım diye düşünüyorum. Önümdeki 2 yıl kendimi projelerde, stajlarda, kurslarda vb. geliştirmek istiyorum. Ailem okulu bırakmamı kesinlikle istemez. Siz ne düşünüyorsunuz? Mantıklı mı? Abim de yazılımcı ve 2 yılın sonunda iş başvuruları yaparım diye düşünüyorum, hem referansım da var. |
OKULU BIRAKMAK
-
-
okulu bırakmana gerek yok. devamsızlık sorun ediyorlar mı? etmiyorlarsa sınavdan sınava gidersin hem elinde de diploman olur.. olmazsa bile sildirme kaydını bence.. puanını almışsın sonuçta belki ilerde daha yakın bir yerde vs. başka bir bölüme myp ile yatay geçiş vs. yaparsın.
-
merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapabilirsiniz kasım sonu aralık başından taa bazı ün. şubatın 2-3 ne kadar merkezi yerleşme ile yatay geçiş başvurusu alıyor evinize yakın okulu bulun geçmek istediğinz okulda sizin bilgisayar öğretmenli bölümüne puanınz yetiyormu bakın yetiyorsa kayıtlı olduğunuz ün. den öğrenci işlerinden kaşeli imzalı merkezi yerleştirme ile yatay geçiş evrakı almanız yeterli (toplam 10sayfa) geçmek istediğiniz ün. götürüp verin. başvuru olumlu mu olumsuz mu veb sitede yazar.
en iyi okul eve yakın okuldur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X