Şimdi Ara

Okullar ayın kaçında açılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Beyler ben hariç buraya mesaj yapanları blocklayın hazır fırsat
  • 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

17

lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Beyler ben hariç buraya mesaj yapanları blocklayın hazır fırsat

LİSELİ DETECTED
    Sizi tekrar uyarıyorum liseli olmanıza rağmen liselilerle alay etmeyin ve bunu doğum yılınızı 1980 yaparak kesinikle yapmayın.
    Açtığın konu:http://forum.donanimhaber.com/m_60049620/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60049620
    Burada bloklanması gereken sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 18 Ağustos 2012; 17:49:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

LİSELİ DETECTED
    Sizi tekrar uyarıyorum liseli olmanıza rağmen liselilerle alay etmeyin ve bunu doğum yılınızı 1980 yaparak kesinikle yapmayın.
    Açtığın konu:http://forum.donanimhaber.com/m_60049620/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60049620

Adam araştırmış bulmuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

LİSELİ DETECTED

Adam araştırmış bulmuş.

Senden bir tane daha yakaladım geçen ifşa ediyordum görmüşsündür belki dikkatli olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşverin zaten onlar hiç ilkokul, lise okumadan Üniversite okudu. Cahil fakirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Boşverin zaten onlar hiç ilkokul, lise okumadan Üniversite okudu. Cahil fakirler.

Bakın arkadaşım önce şunu idrak edin. Tamam bizde bitirdik ilkokulu ve liseyi size böyle davranmamızın sebebi;

- inci sözlük taraftarı olmanız
    - açtığınız abuk sabuk konular
    - anan zaa xd gibi kelimeli bu forumda kullanmanız
    - tuhaf tuhaf konuşmalarınız onu bunu fail etme çabalarınız
    - kişiliği oturmamış kişiler

bunları ben sana söylemiyorum ben lafı ortaya attım onlar kim olduğunu gayet iyi biliyor, ve her zaman olduğu gibi kurunun yanında yaşta yanar. Ondan sonra kalkıp burada atar yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 18 Ağustos 2012; 18:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Boşverin zaten onlar hiç ilkokul, lise okumadan Üniversite okudu. Cahil fakirler.

Bakın arkadaşım önce şunu idrak edin. Tamam bizde bitirdik ilkokulu ve liseyi size böyle davranmamızın sebebi;

- inci sözlük taraftarı olmanız
    - açtığınız abuk sabuk konular
    - anan zaa xd gibi kelimeli bu forumda kullanmanız
    - tuhaf tuhaf konuşmalarınız onu bunu fail etme çabalarınız
    - kişiliği oturmamış kişiler

bunları ben sana söylemiyorum ben lafı ortaya attım onlar kim olduğunu gayet iyi biliyor, ve her zaman olduğu gibi kurunun yanında yaşta yanar. Ondan sonra kalkıp burada atar yapmayın.

Tamam bazı ergenler öyle olabilir. Ama siz herkese öyle davranıyorsunuz. Ben sana bir şey demiyorum. Benim bir tane saçma mesajımı yada saçma konumu göster ben foruma bir daha girmem. Siz her kişiye aynı muameleyi yapıyorsunuz. 20 yaşından büyük olupta senin dediğin saçmalıkları yapan var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.