Şimdi Ara

Okulla ilgili [Uni icerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi erasmusu kazandim ama bahar doneminde gitmek istiyorum dedim guz doneminde 3.5 aylik kalcak yer yok yani eve ciksam 1 yillik yurda ciksam 1 yillik kontrat hep 3.5 aylik biryer yok bu durumda ilk donem icinde memlekette durup sadece sinavlara gelmeyi planliyorum devamsizlik ise kart sistemi ile bizde karti siniftan birine vericem.Sinavlar icin gelicem erkenden arkadaslarda kalip calisacagim derse girmeden verebilirim zaten burdaykende hic gitmiyorum 2.donemdede zaten erasmusa giderim sizce mantikli mi bu yol sehir izmir bu arada yani kisa sureli kalcak yer bilen varsa onerebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel kafa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Deu ibf okuyorsun galiba , kyk filan basvur ya da deu yurdu var.

Hocam 3.5 ay evden sadece sinavlara gelsem olmaz mi zaten biliyorsunuz kart sistemini sinavlarida hallederim bi sekil baska ne sıkınti cikar ki

• quote:

Hocam yoklama sorun olmaz da derslere iyi calisman lazim cunku bazi dersler hakikatten gitmeyince anlasilmiyor eger saglam calisir hallederim diyorsan arkadaslarindan vs not alip hallededebilirsin. bolum ne senin ?

Maliye hocam ben burdaykende derslere gitmiyorum zaten ama sinavlarda en kotu çan 70 yani gitmeden yaparim fotokopiceler sagolsun not ortalamada sknti degil gno 3.5 zaten amacim erasmusa kadar beklemek ilk donemi.sadece sinavlr icin gelcem arkadaslarda kalcam benim korkum devamsizlik sadece o bakimdan sknti olmazsa cok iyi olur

• quote:

Hocam sen rahatsin o zaman karti ver surekli derslere giden biri varsa devamsizlik sorun olmaz.Ben de iktisattayim bazi derslere gitmeyince hakikaten zorlaniyorum biraz. Yabanci dil sinavi nasildi kac aldin erasmus icin zor muydu ?

70 aldim hocam ben hazirliktada muaf olmustum 80 ile zamaninda benim seviye b2 zorlanmadim fazla.ama kolay oluyor genelde. Devamsizliktan baska sknti olmaz demi hocam aklima gelmiyor tek devamsizlik gibi yani sorun memlekette olsam daha baska sknti olur mu

• quote:

Odev , quiz vs olmazsa sikinti olmaz gibi gorunuyor. İrtibatta olursun artik arkadaslarinla bir sey olursa soylesinler

Suana kadar 2 yil icinde odev 2 kere verdiler hocam onuda yapmadim quiz hic olmadi bakalim zaten 3 ay surcek ilk donem orda idare etsem sinavlari yaparim ben sonra erasmus insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.