Saat 12 de yayıp 7 de kalkıyorum okuldan gelince çok yorgun oluyorum ders çalışamıyorum. Eve gelip dinlenip yemek yiyene kadar saat 20:30 felan oluyor. Sonra da uyku basıyor çalışasım gelmiyor var mı çözümünüz?
Aynıyız Ben bir tek 23de yatıp 6.30 da kalkıyorum.
Yukarı
10'da yatmayı deneyin ve etüt yapan mekânlara atmayı düşünün kendinizi yoksa hiç ders çalışmazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın
10'da yatmayı deneyin ve etüt yapan mekânlara atmayı düşünün kendinizi yoksa hiç ders çalışmazsınız
Dostum o mekanlar 5:30 6 gibi kapanıyor ben eve çok yorgun 4 gibi geliyorum hazırlan git gel derken baya uzun sürüyor.
Eviniz-okul arası ne kadar. Ne ile gidip geliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Eviniz-okul arası ne kadar. Ne ile gidip geliyorsunuz
Otobüsle 20 dakika
Ben de öyleyim ve sırf bu yüzden mezuna kalabilirim
gunde 8 saat ders yaparsalar olacagi bu. ben her okuldan geldigimde iki kupa kahve icmezsem ayikamiyorum. uyusuk uyusuk 1 saat spor 2 saat dersi sigdiramam yoksa kedi gibi mayisir kalirim.
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Heinz Guderian
Up
Bende iş çıkışları çok yorgun oluyorum aynı konuyu açan arkadaş gibi. Vitamin eksikliği falan mı var acaba bizde
quote:
Orijinalden alıntı: why so serious.
gunde 8 saat ders yaparsalar olacagi bu. ben her okuldan geldigimde iki kupa kahve icmezsem ayikamiyorum. uyusuk uyusuk 1 saat spor 2 saat dersi sigdiramam yoksa kedi gibi mayisir kalirim.
He ya bide neymiş almanca seçmeli ders vb birsürü gereksiz ders işliyoruz
Aynı durumdayım up
quote:
Seninki yine iyi 10 saat
quote:
Orijinalden alıntı: ZippoCH
quote:
Seninki yine iyi 10 saat
Allah kolaylık versin hepimize
Up
Okuldan gelme.
Okulu bırak
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
Aynı durumdayım up
Kardeşim seni görüyorum ygs bölümünde kaç saat çalışıyorsun günlük?
Su tüketmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Su Torbası
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
Aynı durumdayım up
Kardeşim seni görüyorum ygs bölümünde kaç saat çalışıyorsun günlük?
Saat 9 da uykum geldiği için haftaiçi hiç çalışamıyorum, haftasonları halletmeye çalışıyorum oda olmuyor. Bence en mantıklı çözüm okuldan geldiğimiz gibi 1-2 saat uymak ve kalkınca yemek yiyip ders çalışmak. 1 bardak da kahve içersek 12-1 e kadae durabiliriz gibi geliyor.