Şimdi Ara

Okuldan eve dönerken sataştılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanımda 2 kişi vardı arkamdan çocuğun biri ismimle bağırmaya başladı çocuğuda tanımıyorum hiç nerden biliyosa ismimi neyse döndüm arkamı noldu diye aptal aptal şeyler söylemeye başladı bende olum bi sus diye bozdum bunu pazartesi görüşçez seninle dedi çocukta kürt bide dayak yemekten korkmuyorum tek korktuğum herkesin ortasında rezil olmak sizce napayım döv dersen dövemem hadi şansa dövdüm diyelim bu gider bi ıslıkla 10 kişi toplayıp gelir başıma çok ağırıma gitti bana hakaret edipte cevap verememek tek başıma olsa daha az üzülürdüm ama yanımda 2 kişi olunca daha çok üzüldüm 53 kiloyum 60 yada 65 olup biraz kalıplı olmayı düşünüyorum en azından göz korkuturum belki gözlüklü ve çok zayıf birine sataşmak çok kolay bu arada meslek lisesinde okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLemposte -- 20 Eylül 2013; 17:51:51 >

• babana söyle(ciddiyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kürtse döv la o hıyarı. adresi ver bende gelem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 4 lere söyle.

• 8.sınıflara söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

kürtse döv la o hıyarı. adresi ver bende gelem.

Dövebiliyorsan git dow

• heryerde bunlar la
    benim zamanımda da vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi şehir ?
  • Dünde hırsız konusu açmıstın .
  • coğrafya zayıf galiba

il sorusuna bölge ile yanıt vermek...
  • sende adam topla döv , hiç sevmiyorum şu kürtleri
  • Keşke buralarda olsaydında geleydim . Kolay gele kardeşim
  • O seni milletin arasında dövmeden sen onu bir güzel dövmen lazım. Hatta sakin biryerde öyle 2 yumruk atıp bırakmıcaksın azını burnunu kıracaksın kanlar içinde kalıcak, dayakdan sonra toplanıp seni dövmeye gelebilirlen, iyice korkutman lazım seni görünce kafasını cevirsin
  • CSB

• bana denk gelmiyor ki döveyim
  • Hangi ildesin
  • endişen dayak yemek degil,ailenin ve arkadaşlarının görmesl yada duyması.
    düşünülüyor....
    .
    .
    .
    .
    .
    düşünüldü.
    Sonuç:bulunamadu.

• lise 4'lere söyle

şahsen ben olsam gelirim. Zaten okuldaki kürtleri sevmiyorum.(hepsini değil bu artist artist takılanları)

çıkışta 10 kişi çağırmalarınıda takma kafaya. dayak yiyen insan her türlü dayak yer. en fazla hastaneye kaldırırlar yaşadım o olayı
  • Biz ne gune duruyoruz kardesim , adre ver bakayim

• iki gün önce de okul çıkışında bi arkadaşla yürüyoduk parkta kürtler oturuyo 3 tane gel lan falan dedi bi tanesi gelmiyom falan derken bu bebe geldi yanımıza elini kaldırdı vurma efekti yaptı aklınca buna kafayı gömmemle diğerleri yok oldu. lürtse kürt ezdirme kendini yiceğin bi dayak olur ezilmezsin en azından.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.