Şimdi Ara

Okuldaki Çocuğa Az Daha Kalem Saplıyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuk beni sinir etti kendimi zor tuttum abi ya son sınıf olduk diye anasını kendini bir b.. sanıyor az kaldı birini yaralamama.hadi onu geçtim zaten tekrar yapıyorum bu senede böyle birşey olursa açıktan okurum diye endişeliyim.adam yaralamadan yatarım heralde yaş 19.

• ben ilkokulda saplamıştım birşey olmıyor kanıyor sadece koluna sapla ama kalemi birde rotring kalemle sapla
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

ben ilkokulda saplamıştım birşey olmıyor kanıyor sadece koluna sapla ama kalemi birde rotring kalemle sapla

ilkokul ile bu bir değil usta.metal uçlu mirado varya 1 tl lik onu kullanıyorum 2 senedir ama taş gibi kalem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orta Bacak -- 18 Şubat 2013; 16:09:45 >
  • quote:

ben ilkokulda saplamıştım birşey olmıyor kanıyor sadece koluna sapla ama kalemi birde rotring kalemle sapla

Bende arkadasıma rotrıng sapladım 4 yıl once hala ızı duruyo :D ama artık bana bulasmıyor hatta arada ona bulasanları dovuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Bacak

Çocuk beni sinir etti kendimi zor tuttum abi ya son sınıf olduk diye anasını kendini bir b.. sanıyor az kaldı birini yaralamama.hadi onu geçtim zaten tekrar yapıyorum bu senede böyle birşey olursa açıktan okurum diye endişeliyim.adam yaralamadan yatarım heralde yaş 19.

onun boynunu kır çöpe at

rotring kalemle boynunua sapla yada kurşun kalem sapla ucunuda kır olsun

sivri bıçağa cıva dök boynuna sapla zehirden ölür
  • quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

Bende arkadasıma rotrıng sapladım 4 yıl once hala ızı duruyo :D ama artık bana bulasmıyor hatta arada ona bulasanları dovuyorum.

aynı iz arkadaşımdada duruyor hatta uç girmişti siyah olmuş o yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 18 Şubat 2013; 16:12:20 >

• Mutlu bana birşeyler oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

aynı iz arkadaşımdada duruyor hatta uç girmişti siyah olmuş o yer

Kayıp ıkızım mısın :D ama rotrıng bır terbıye aracı gıbı :D mıllete rotrıngı bı tutuyorum sekılden sekle gırıyolar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardım edin.
  • up.
  • Sapla bosver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beline pilot kalem sapla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Beline pilot kalem sapla.

bilmez yeniler

• Aklıma bu sahne geldi..

•  Okuldaki Çocuğa Az Daha Kalem Saplıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: o ye.

Eğer bu mesaja ''keke'' diye cevap verirsen sana gerçek olup olmadığını söylerim.

Gün intikam günü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: o ye.

Eğer bu mesaja ''keke'' diye cevap verirsen sana gerçek olup olmadığını söylerim.

Gün intikam günü.

bi bitmediniz...

• bizim atolye oldgugundan kalem yerine başka aletler kullanıyoduk. bi gün dolabımı patlatmışlar, bende ıskarpela bilemeye gitmiştim o arada cocukta gelince sinirden ona fırlatmıştım yüzüne gelseydi eğer kesin ceza almıstım, omuzuna saplandı, halitle olay felan cıktı , ama hem hocaların benı sevmesınden hemde atolye sorumlusu oldgumdan pek sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.