Şimdi Ara

Okuldaki Büyük gün olucak napalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın çok güzel ve özel bir gün bu nedenle büyük birşey yapmaya karar verdik ne olursa hocalar kızsada önemli diil yarın okulun böyle herkez şaşırsın ama disiline gitmeyelim varmı böyle bişey bilen okulda bişiler yapalım dalga felan geçmeyin

• yarın benimde mutlu günüm olacak İNŞALLAH cihaz gelecek.
  • yarın ne var ki böyle önemli olacak birde ne yapmaya karar verdiniz
  • derste tam hoca seni kaldırınca yıkılmadım ayaktayım sizinle başbaşayım de...
    öğretmenlerle dalga geç şişiko
  • quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

yarın ne var ki böyle önemli olacak birde ne yapmaya karar verdiniz

Ya tam bi kara veremedik 8 kişi napabiliriz
  • artist 8 kişi bulun onları dövün
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

artist 8 kişi bulun onları dövün

Aslında bunu düşündük direk müdürün odasındayız dövmesi kolayda sonrası
    maceralı bişiler olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qnur

quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

artist 8 kişi bulun onları dövün

Aslında bunu düşündük direk müdürün odasındayız dövmesi kolayda sonrası
    maceralı bişiler olsun

artist 16 kişi dövün (irisinden)
    kaçması maceralı olur
  • ses bombası her kat için 5tane
  • Evet hala bişey çıkmadı ya napsakki böle ya
  • up
  • Ya disiplinlik olmasın ama ogün okulda bizi konuşsun neyse kimsenin fikri yok herhalde
  • Okul için napalım hadi ya sizde yapmışsınızdır
  • Osuruk bombası olabilir.
    Veya Kaşıntı Tozu.
    Hem yakalanmazsınız hemde okulun tatil olma ihtimali oluyor.
    Denenmiş Test edilmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

Osuruk bombası olabilir.
    Veya Kaşıntı Tozu.
    Hem yakalanmazsınız hemde okulun tatil olma ihtimali oluyor.
    Denenmiş Test edilmiştir

Yarına kadar nerden bulucam
  • 8 adam para toplayın bir günlüğüne Range Rover kiralayın.Ehliyeti olan bir arkadaşınız kiralasın.Sonra okulun bahçesine onunla girin.. Okul sizi konuşacaktır eminim hatta müdür odasına çağırıp o araba kimin diye soracaktır. Kalıbımı basarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

8 adam para toplayın bir günlüğüne Range Rover kiralayın.Ehliyeti olan bir arkadaşınız kiralasın.Sonra okulun bahçesine onunla girin.. Okul sizi konuşacaktır eminim hatta müdür odasına çağırıp o araba kimin diye soracaktır. Kalıbımı basarım

Aslında harika bi fikir ya bi adamında ehliyeti yokki gidip yarın başlıcam kursa
  • Abi dediğin bir adam da mı yok ? Eğer araç kullanmayı biliyorsan okulun bir alt sokağında sen al arabayı.. Arabadan indiğiniz andan itibaren.. Herkes aaaa şuna bak diyecektir. Benim okul kolej olmasına rağmen okula bir gün arabayla gittim babamda o gün işe gitmemişti arabayla gittim müdürün arabasının yanına park ettim arabayı tüm gözler bendeydi..
  • kaşıntı tozu olabilir biz lise 1 de yapmıştık durun anlatayım sizde gülün

arkilerle önce üstüne atıcağımız arkiyi kararlaştırdık sonra gittik tozları topladık poşete koyduk o arkadaşla dökerken bi arki bana döktü ben ona derken öle bütün sınıfa yayıldı toz sonra kşınmamak için sınıftan çıkanlar ise tozları okulun içine yaydılar ve bütün okul kaşınıyor derste yazılı olucaz ama biz uyuz gibi kaşınıyoruz hoca geldi neden kaşınıyorsunuz dedi sınıfta sınıf hocam bazı kişiler kaşınma tozu getirdi dedi ve sınıfa döktüler yapanlar çıksın dedi biz çıktık ama bişe yapmadı tenefüste wcleri temizliceksiniz dedi hoca aldı önüne bizi yürüdük wcye siz burda durun bn malzemeleri getiricem dedi o gitti bende dedim a.? böle işin dedim çıktım wcden diğer arkilerde arkamdan geldi hoca sınıfa geldi nerdesiniz diye bnde dedim temizlemiyom wc filn dedim ama biz gene kaşınıyoruz tabi sonra hoca tamam filan dedi öle böle atlattık ama bütün okula da macera oldu

• Limuzin kiralayın şoför lü okulun önüne gelin şoför açsın kapıyı siz tek tek çıkın 8 kişi

o anda herkez kopar zaten bakanların ağızlarına sinek kaçar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.