Şimdi Ara

Okuldaki bir durum ? İçeride>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar
    Lise 3 e gidiyorum Perşembe günü dil ve anlatım dersinden sınav olacağız
    Dil ve anlatım hocası sınıf hocası ve aidat parası toplanıyor her seneki gibi 25 TL
    Benim babam 2 sene once felç geçirdi ve çalışmıyor Geçen seneki hocamız sene basında aidat parası vermeyecek varmı diyince ben söylemiştim
    Bu hoca ne sordu ne bişey yaptı Dedim bişey olmaz devam etsin
    İlk dönem aidat parası verenlerin yazılı kağıdına +5 puan verdi Dedim bişey olmaz devam etsin
    Sınıfda 3-4 kişiye konu verir Ve öğrenciler konuları anlatır Hocada dikkatli dinleyin ben bişey anlatmıyacam bunlardan sorumlusunuz diyor Dedim bişey olmaz devam etsin
    En sonunda perşembe günkü sınavda yapacağı şey Aidat parası verenlerin kağıdını fotokopi ile her sınavdaki gibi sorular kağıtta olan fotokopi kağıtlarıyla
    Aidat vermeyenlerin ise boş bir kağıt verip soruları kendi yazaıp sınava giricek
    Ben sınavda kağıtları verdiğinde itiraz edip " siz şuan eşit bir biçimde davranmıyorsunuz Parası olana dolu kağıt parası olmayana boş kağıt veriyorsunuz yaptığınız yasal bir şey değil " gibi sözler söylemeyi planlıyorum
    Lise 1 de sınıfda kaldım Bu senede sınıfda kalırsam okul hayatım biter Ama üzülmem Sonuçda açıköğretim veya akşam liseleri var
    Bu yüzden eğer perşembe günü böyle bir olay olursa Hocayı nerelere şikayet edebilirim
    Müdüre giderim dahada kötüsünü yapmak istiyorum mahkemeye verebilirmiyim

Ve bide sınavda hocayla o diyalogdan sonra ben sınava girmiyorum desem
    Oda " o zaman sana 0 veririm " derse Perşembe sabahı aldığım 1 günlük rapor geçerli olurmu ?

• İl Milli Eğitime ciddi ciddi dilekçe vermen gerek.Tabi pek birşey olacağını sanmam ya üst tabakadakiler HER ZAMAN üstündür burda.
  • Bişey olmaz devam et
  • istersen dene ama gizlice şikayet et olay çıkarma bence
  • önce hocayla git konuş, aidat parasını verecek durumumuz yok. Fotokopi kağıdında sınav olmak istiyorum gibi birşey de. Anlayışlı davranır heralde.

Durumu olduğu halde sallamayıp, para getirmeyen çok olduğu için öyle yapıyordur.
  • Hocaya doğru dürüst durumunu anlat.. Anlayış göstermezse zaten boşa öğretmen olmuştur..
  • Eneeee nası dövesim geldi o hocayı şuan yahu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocaya durumu anlat. Çözülmezse önce okul yönetimine dilekçe, ardından ilçe milli eğitime
  • Hocam anlamadığım.
    Akşam lisesi diyorsun ne kadar oldugunu bilmiyorsun sanırım.
    Mahkeme diyorsun oda para .
    Bence al rapor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.