Şimdi Ara

Okulda Yemek Olacakmış Zorla Yazdırıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet lisesinde okuyorum yemek olacakmış bu yıl okulda ama ben normalde yemeğimi evden götüren bir insanım. İçinde ne olduğu belli olmayan yemekleri yemek istemiyorum. Dışardan yemek yerken hamburgerlere pizzalara yok kanserojen yok pis diyen annem de tutturdu yiyeceksin diye. Ben de dedim yazdırırsın çok istiyosan ilk gün bakarım beğenmezsem ağzıma bile sürmem. Çöpe atarsın parayı. Yok illa yiyeceksin. Kilo alamıyorum diye şikayet ediyorum ya yemezsem alamazmışım. Zamanında ilkokulda kolejde okurken okulda yiyordum çok kilo aldım sanki. İlkokul 7. sınıftan beri aynı kilodayım. Size sorayım dedim yenilir mi o yemek? Zaten okul Esenyurt'da kim bilir nerden getirecekler yemekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 3 Eylül 2010; 23:03:16 >

• Vazgeçtim silinmesin.
  • nekadar
  • Aylık 100 küsür bişey dedi annem.
  • Bizim okuldada yemekhane var kesinlikle tavsiye etmem git bakkaldan 2 poğaça al onu ye yemeklerden ziyade ordaki tepsi,çatal,kaşık,bardak hiçbirinde hijyen olmaz.Hergün motoru bozup konu açma sonra buraya

Aylık 100 küsür biraz pahalı değilmi ayda 100 liraya hergün döner alıp yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 3 Eylül 2010; 23:23:08 >
  • Valal bizimki güzeldi baya.

Çorba 2 ana yemek yanıdada salata yoğurt vs.

tadıda güzeldi.
  • Dediğim gibi ilk gün gidip bakacağım görünümü güzelse tadına bakarım. Eğer iyi değilse o ay para çöpe. Yemem o yemeği. Millet para derdinde bizim sağlığımızı düşünen zor çıkar oralarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerim şöyle bir 1 ay kadar ye. Beğenmezsen zaten aylık ödüyorsun vazgeçersin. Hİç problem olmaz onlar için. İlk başta yemekler güzel olacaktır büyük bir olasılık zaten.
  • Evet bir de öyle bir durum var. İlkten güzel yemekleri dayayıp kandıracaklar sonra her gün bamya.
  • Sakın ama sakın özel okullar hariç hiçbir okulun yemekhanesinde yemek yeme. Sulu yemeklerden soğuyor insan. Vallahi bu sene bizdede yemekhane vardı, diyet yaptığım için kaydolmak zorunda kaldım 9 ay boyunca zar zor yedim filan sonra bir baktım artık sulu yemek görünce kusacak gibi oluyorum. Allah belasını versin yemekhanenin.
  • bizim okulda var almak zorunlu değil günlük 5 tl güzelde yemek çıkıyor temizde Türkiyede temizlikte 20. seçildi
  • Bizim okuln yemekhanesi fena değildi sonra kapandı valla her gün köfte ekmek yemekten tiksindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Devlet lisesinde okuyorum yemek olacakmış bu yıl okulda ama ben normalde yemeğimi evden götüren bir insanım. İçinde ne olduğu belli olmayan yemekleri yemek istemiyorum. Dışardan yemek yerken hamburgerlere pizzalara yok kanserojen yok pis diyen annem de tutturdu yiyeceksin diye. Ben de dedim yazdırırsın çok istiyosan ilk gün bakarım beğenmezsem ağzıma bile sürmem. Çöpe atarsın parayı. Yok illa yiyeceksin. Kilo alamıyorum diye şikayet ediyorum ya yemezsem alamazmışım. Zamanında ilkokulda kolejde okurken okulda yiyordum çok kilo aldım sanki. İlkokul 7. sınıftan beri aynı kilodayım. Size sorayım dedim yenilir mi o yemek? Zaten okul Esenyurt'da kim bilir nerden getirecekler yemekleri.

butun sorun esenyurtta oturman

• Niye aylık alıyolar ki bizim fişle çalışıyo genelde dışarıdan yeriz canım istedi mi gider yemek de alırım 4 tl idi her fiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yse 4 ever

quote:

Devlet lisesinde okuyorum yemek olacakmış bu yıl okulda ama ben normalde yemeğimi evden götüren bir insanım. İçinde ne olduğu belli olmayan yemekleri yemek istemiyorum. Dışardan yemek yerken hamburgerlere pizzalara yok kanserojen yok pis diyen annem de tutturdu yiyeceksin diye. Ben de dedim yazdırırsın çok istiyosan ilk gün bakarım beğenmezsem ağzıma bile sürmem. Çöpe atarsın parayı. Yok illa yiyeceksin. Kilo alamıyorum diye şikayet ediyorum ya yemezsem alamazmışım. Zamanında ilkokulda kolejde okurken okulda yiyordum çok kilo aldım sanki. İlkokul 7. sınıftan beri aynı kilodayım. Size sorayım dedim yenilir mi o yemek? Zaten okul Esenyurt'da kim bilir nerden getirecekler yemekleri.

Esenyurt'ta oturuyorum dedim mi?

Ayrıca dediğim gibi ben de hiç güvenmiyorum ama çok iddialı konuşmuşlar. Hatta velileri yemeğe mi ne çağırmışlar örnek olarak. Ama tabiki bize sonradan ne yedirecekleri meçhul. İlk gün tipini seversem bir kaç gün denerim.

Aylık mı alıyorlar emin değilim. Günlük 5 lira mı ne dedi annem. Belki annem hesaplamıştır aylık şu kadara geliyor diye. Dışarı çıkmak da zor bizim okulda. Her yer jiletli tel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 3 Eylül 2010; 23:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Valal bizimki güzeldi baya.

Çorba 2 ana yemek yanıdada salata yoğurt vs.

tadıda güzeldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yse 4 ever

quote:

Esenyurt'ta oturuyorum dedim mi?

Ayrıca dediğim gibi ben de hiç güvenmiyorum ama çok iddialı konuşmuşlar. Hatta velileri yemeğe mi ne çağırmışlar örnek olarak. Ama tabiki bize sonradan ne yedirecekleri meçhul. İlk gün tipini seversem bir kaç gün denerim.

Aylık mı alıyorlar emin değilim. Günlük 5 lira mı ne dedi annem. Belki annem hesaplamıştır aylık şu kadara geliyor diye. Dışarı çıkmak da zor bizim okulda. Her yer jiletli tel.

Her neyse birader sonucta esenyurt pis mekan.

• Bazen mükemmel yemekler çıkar fakat bazen...Bence 100 TL fazla
  • quote:

Dediğim gibi ilk gün gidip bakacağım görünümü güzelse tadına bakarım. Eğer iyi değilse o ay para çöpe. Yemem o yemeği. Millet para derdinde bizim sağlığımızı düşünen zor çıkar oralarda.

İlk güne aldanma lisede özel okuldu ilk 1 ay öğle akşam ( yatılı ) mükemmeldi sonrada bozmaya başlıyorlar.Bence hiç başlama alma yani emin ol sonradan anlarsın ilk zamanlar göz boyamadır ve asla tertemiz değildir mutfaklar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.