Şimdi Ara

Okulda sigara içerken hocaya yakalandık !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün okul tuvaletinde arkadaşlar dört kişi sigara dönüyolardı içen birisi değilim sporla uğraşıyodum ama bi merak bi istek geldi yaktım bir tane ikinci dumanı çeker çekmez arkadan koridordaki nöbetçi hoca elini omzuma attı ooo asıl asıl yaptı sakın sigarayı atma yürüyün lan dedi müdür yardımcısının yanına götürdü baya bi konustuk falan yalvar yakar özür diledik affettirdik kendimizi numaralarımızı ailemizin numaralarını aldı birdaha en ufak biseyinizi duymucam dedi yolladı lise 3 öğrencisiyim sizce ararlarmı yoksa konu orda kapanmışmıdır.
    Napıcağımı bilmiyorum ailem sigara içtiğimi kullansa acayip tepki yapar heleki okulda içtiğimi öğrense tavsiyelerinizi bekliyorum..

• İlk seferinde yakalandıysan.Eve git şofbeni yak Allah rızası için niyet et ağza üç kere burna üç kere su ver.Sonra bütün vücudu yıka.
  • Birşey olmaz merak etme

Ulan taktiği bilmiyorsunuz birisini kapıya dikeceksiniz hoca yaklaştığı an içeri girip espri yaparmış gibi beyler ne yapıyorsunuz falan diyecek atcaksınız sigaraları.
    Ayrıca öğle tatili liselerde var mı bilmiyorum eğer varsa öğle tatilinin ilk 10 dakikasında öğretmenler yemeğe çıkar genelde koridorlar boş olur o 10 dakka içinde ne yapıyorsanız yapın.
  • Ooo asıl asıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kapıya adam dikmedikmi sanıyon paket yaptı hepimizi çocuk zaten cünupta değildim üstelik yarın okulda konusucakmısız ne derler sizce öğretmenler falan toplanıcakmıs velimin daha haberi yok.
  • Bizim arkadaslar mescidde yakalandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Ooo asıl asıl

Alırım bi dal deseymiş keşke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.