Şimdi Ara

Okulda kavga ettik... 1 vs 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kantinde kavga ettik... Boyum 1.85 yaş 17... 100kilo civarındayım desemde 120Kiloyum... Son 2 ayda 15 Kilo aldım bir proje üzerinde çalışmaktan dışarı bile çıkmadım herneyse konumuz bu değil. Konunun içinde kız meselesinden tut ateizme kadar sebep var herneyse kantinde 6 kişiler bizde 6 kişiyiz onlar 10.sinif biz 11... Çocuk her gün internette hakkımızda kötü şeyler yazıyordu o günde o mesele bitmeliydi... Çocuklardan birisi seslice arkadaşına ders kime ya diye sordu bende bize, hadi girelim dedim. Çünkü dövmeye kararlıydım... Herneyse bunlar hadi madi dedi itisme kakisma oldu herneyse dışarı çıkıyorduk biz matematikçinin geldiğin gördüm sağa doğru bakarken çocuk laf attı bu sırada ceketi çıkardım üzerine doğru koşmaya başladım. Bir tane yumruk vurdum çok zayıf kaldı.. Orada iyi koysaydim kavganın gidişatı çok değişirdi... Herneyse şerefsizin birisi arkamdan bana saldırmaya başlamış. Benimle aynı boydaki diğer arkadaş onlardan birini çekmiş biz kavga yanlısı değiliz diye konuşuyor. Şaka gibi. Gitarist arkadaş var dövüşen adam gibi sadece diğeri batuhan burak hakan hepsi 1.70 boyunda sırasıyla 49-55-50 Kilo... Batuhan arkamdan saldırani itekliyor hakan ne yapacağını şaşırmış izliyor burak onlardan biriyle boğuşuyor... Onuru kantinci çekti. Bende bir tanesiyle meşgulüm o çocuk üstüme Son hız koşmaz mı. Önceki çocuğun tshirtunden hala tutuyorum ama bir anda yere yıkıldım dizleriminn üstüne kafamın üzerinden çocuk kalkmıyor. Neyseki batuhan çocuğa vurarak falan kaldırdı bende ilk çocuğun boynunu kolumun arasına aldım sıkıyorum ve arada vuruyorum şerefsiz kulağıma çok fena geçirdi. Biraz önce uyandım 2 saat uyumuştum o tarafa yatamiyorum... Herneyse daha sonra üstüme uçan çocuk arkadan çok fena tekneler yumruklar sallıyor bende güç olarak üstünlük sağladığım çocuğu boğmaya devam ediyorum. Diğerlerinin hepsi okul birincisi, her denemede en yakınına 10 net fark atan küçük buraki dövüyor....harbi harbi vuruyorlar... Çocuk okul birincisi... Dershaneler onu almak için yarışıyor şerefsizler minnacık çocuğa dalıyor... Bizim Hakanla Batu onu kurtarmaya gidiyor ellerinden alıyor benide dinci ayırdı... Tam giderken dövüşun sebebi olan çocuğa sağ yumruğumu dışa doğru salladı tesadüf deydi. Yani hiç eşit şartlarda bir dövüş olmadı... Adamların hepsi 1.80 95 Kilo bizimkilerde Onuru çektiler ben küçücük çocuklarla kaldım... Bizim bir arkadaşi aradım çıkışa bizimkilerde aradı falan çıkışta 40 kişi 3 araba toplandık çıkışta kesin döveceğiz hiç bir kaçarı yok yani... Daha sonra müdür çağırmasn mı... Mehmet yavrum seni bir kerede iyi bir şey için çağırırız inşallah. Çocuğu tuş etmişsin çocuk hastaneye gitti dedi yalan hocam ben ne yapmışım kameradan bakın kendiler iki kişi ben tektim falan dedim inanmadı adam oğlum çocuk hastaneye gitti dedi hocam adam toplamaya gitti haberiniz yok dedim falan. Neyse olayda ki Herkesi çağırdı hocalar bizim bedenci bizim geri adım atmamaya niyetli olduğumuzu anladı çünkü bu çocuk bizden daha önce 4 kere özür diledi hepsinde gidip facede sövmeye devam etti. Hoca ben Size garanti veriyorum eğer bu sefer sözlerinden dönerlerse ben ağız burun bayrak direginin altında döverim dedi ama sizde erkek sözü şeref sözü verin siz aynı okulun öğrencisininiz falan baya uzadı çıkışta olay olmadı dağıldık.

Okulda kavga ettik... 1 vs 2

Sorularınız varsa yanıtlarım
    Dövüşmeyi planlayanlar varsa şunu söyleyeyim ilk vuruşta adamı deviremezseniz işiniz zor. Köpek gibi oradan oraya oradan oraya yumruklasirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoseler -- 17 Şubat 2014; 22:26:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen dayak yeseydin ne dusunurdun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayi gibi adamsin la hepsini tek alman lazimdi

• Hangi il hocam ,?
  • o nası kavga la öyle kavga dediğin 10sn sürer

kör oldum
  • çok ilginç bi kavga olmuş başka arkadaşın yok mu sınıftan dayak yemişsiniz nerdeyse
  • OKUMAYIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kusura bakmada etkili bir yumrukta burun kırılır ne yıkılmamasından bahsediyorsun birde küçükmüş çocuklar sağlam bi vuruşta yerden kalkamazlardı siz iyi vuramadınız demekki dayak yemişsiniz gibi. neyse en azından korkmamışsınız kaçmamışsınız geçmiş olsun
  • İlk vuruşunu cene tarafa vuracaktın

• yav he he siz böyle boks ringindeymiş gibi 10 15 kişi kavga edeceksiniz müdür seni böyle sakin bir şekilde uyarıcak ve okuldan atılmayacaksınız
  • bune lan
  • Ilk yumrukta indirmek mesele degil kardeş ;)

• ulan hırbo ben sana böylemi öğrettim çeneye sağdan bi geçirdinmi adam direk yerde çenesine yandan yumruk yiyip düşmeyen adamı alın eğitin dünya şampiyonu olur

Boyum 1.80 Kilom 140

hertürlü ws atılır
  • adamın çeneye yapıştırdın indirdin indirdin indiremezsen o seni indirir kardeşim sağlam indirememişsin demekki
  • ilk burna vurmayın.ölür mölür sinirlere dokunuyor oyüzden burna darbe gelince farkl ıbir acı hissediyoruz.elinizde kalır şah damarına falan vurmayın sakın
  • Cool story bro

• sandalye falan fırlatamadınız mı la
  • yarısına kadar okudum da baya uzun sürmüş kavga.
  • Iyi olmus

Dayak yediysen tabii

Dovduysen CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreTheBand -- 17 Şubat 2014; 22:02:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • memoseler M kullanıcısına yanıt
    Hocam sözel senin işin değil senin işin fen oradan gitmeni tavsiye ederim yazı yazmak sana göre değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.