Şimdi Ara

OKULDA KAÇ KERE DAYAK YEDİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilkokulda iki kere, ortaokulda rahatsız vardı bir tane 7 8 kere dayak yedim, bu sekizincide orta ikinin ikinci döneminin başına rastlıyor, ondan sonra bana atılan dayağın okul camlarının kırılmasıyla geri döndüğünü gören müdür yardımcısı beni dövmekten vazgeçmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÜZ YILLIK AŞK -- 3 Temmuz 2006; 14:06:53 >

• daha allaha şükür hiç dayak yemedim okulda..ama lisede kafam jöleli die müdür yardımcısı istiklal marşı sorası herkesin önünde kafamı yıkamıştı..için komiq tarafı bana dedi git şu hortumu getir..bende cahilim direk getirdim falan dannkkk su açılınca kafamı yıkamaz mı ders başlayınca hasta ayağına yatmıştım ama ii olmuştu gelip arkamı sıvazlayıp duruodu sora
    Hep Destek Tam DEstek GEnç Fenerbahceliler !!
  • Ben Okulda hiç dayak yemedim zaten öğretmenler felan beni sever (fizikçi hariç tüm sınıfın önünde bana geri zekalı demişti gidip okulun en yüksek notunu aldım).Zaten sınıf başkanıydım idaredeki herkes beni biliyodu.Bunun faydalarınıda gördüm boşderslerde tüm sınıf bilgisayar odasında olurduk.Ordan bisürü mesaj atmışımdır foruma

ama hocalarım severdi beni

napim fırlamalık kanımda var

тяαη¢ємαηια Loves Money So Much!
  • arkadaşlar sorması ayıp yaş kaç ve sizler nerelerde okudunuz, neyse varoşlarda oluyordu demek dayak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler ben bir boklar yedim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malatya anadolu lisesindeyim ben
  • Ben şu anki lisemde dayak yemedim de bi gün yine okuldan kaçıyoruz,duvardan atlar atlamaz,bi baktık karşı evin önünde yaşlı amca var.Çağırdı bizi yanına muhabbet kurdu.En son torunum var okulda dedi.Hepimizin adını , sınıfını sordu.Biz de adamı okuldan kaçan çocuk görmüş masum köylü sanıyoruz,söyledik bilgilerimizi.Meğer bizim müdür adama numarasını vermiş adam biz giderken arkadan cebi açıp müdürü aramış , tek tek isim verip okuldan kaçtığımızı söylemiş.Okuldan uzaklaşırken birden yanımızdan hızla araba geldi el frenini kullanarak arabayı kaydırıp viijjjjjjjjj diye önümüzü kesti.İçinden bizim 2 hademe büyük bir iş başarmış gibi gururla çıktı.Bizi geri getirdiler okula.Müdür odasına girdiğimizde bu yeni taktiğin tutmasının gururuyla göğsünü germiş bize ' Neden kaçtınız' dedi.Sonra kendimizi acındırdık falan ilk senemiz ilk hadise diye affedildik

• ilkokul 2 de . sınıfta top oynuyorum diye .

R'ım , DaMaR'ım , CHaTLa'ğım

gяυρ ıѕтαnвυℓ
  • ilkokulda 10 -15 kere yedik walla....Birinde arkadaşımın kulagı dibinde bağıra bağıra andımızı okuyom diye müdür vurmustu kulagıma .....birinde andımızı okumamak için sınıfta beklıyoruz diye (sıraya geçmedik diye) sınıf öğretmenimiz sınıfın ortasında sıraya geçmeyenleri güzelce dövmüştü....Genellikle hocalar beni severdi ama gevezenin biri oldguum için hep bi iki tane patlattılar......Lise 1de yedım en son dayagımı ..Derse 4 dakıka geç geldık dıye mudur bı tokat atmıstı arkadasla bana.....O gun bugundur sımdı unıversıte 3 olacam ınsallah dayaga hasretım

• quote:

Orjinalden alıntı: serkankurt1987

şimdiye kadar hiç bir hoca bana el kaldıramadı.çünkü kaldırırsa olacakları bildiği için.

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

malatya anadolu lisesindeyim ben

orda dayak olmaz tabi ki
  • en şiddetli dayağı orta ikide yemiştim, kantinden aldıklarımın parasını vermiyordum, kızları tehdit ediyordum, sonra bir gün müdür yardımcısı sınıfa geldi, bazı leş kargaları kantini babasının malı sanıyormuş, aldıklarına para vermiyormuş dedi, arkadaşlar bana bakıp sırıtıyor, ben de gururlanıyorum, sonra kalk lan ayağa ne sırıtıyosun dedi ve beni sınıfın ortasında dövdü bakın hala akıllanmamışım sırıtıyorum
    IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | İlemi Canım
    вℓα¢к нσℓ∂ıиg Genel Müdürü
  • Daha dayak yemedim çok şükür .Ama öğretmenler ile çok tartıştığımız oldu.Hele bir ingilizcecimiz var, sınıfta en yüksek notları alan benim , yazılılarım 82-85, karneme 4 vermiş.4 tane kişiye de 5

Hayır notu düşük vermekle eline ne geçiyorsa.Ezik

hoca pisikopat bizde okula yeni başladık sus,konuşma dan anlamyoz her ders çağırırdı beni bi tokat sonra yerime gönderirdi, dayak yemediğim 2-3 ders var koskoca bir sene boyunca.

Şaka değildi son derece gerçek

.
  • walla okulda hiç yemedim ne hocalardan ne orencilerden...bi kere hoca dovmustum ama orta 2de ...

Orjinalden alıntı: Barron

sayamadım ama ilkokul 1. sınıfta yediğim dayağı bidaha hiç yemedim.

hoca pisikopat bizde okula yeni başladık sus,konuşma dan anlamyoz her ders çağırırdı beni bi tokat sonra yerime gönderirdi, dayak yemediğim 2-3 ders var koskoca bir sene boyunca.

Şaka değildi son derece gerçek

öyle rahatsızlar oluyor, ilkokul dörtte bir arkadaş her gün dayak yiyordu, adam dövmek için mutlaka bir mana buluyordu.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.