Şimdi Ara

okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
20.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum Çok Kısa Derken Boyun Ne Kadar Yazarmısın Birde Sağ Ve Sol Kolunun Pazılarını Sıkıp Foto Çekip buraya koyarmısın Ama Kolunu En Fazla 90 Derece Sık Asıl Kas Öyle belli oLur
  • türkiyede yahudilerin böyle ezilmesi gerçekten gururumu kabarttı,arkadaşa tokat adamın anlından öpmek lazım,yaşasın türk faşizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

F

A

K
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

İşte Asıl Sınıfa Geldiğinde Pısırık oLmicaksın Ben Bi Liseye Geçim Seneye Göstericem Liselere :D xD Sülalenden Bi Abin Veya Yaşında Bi Kuzen Falan olsaydı Gösterirdin Gonyayı Ama Güçsüzlüğü Bilirim Hele Bazıları Warki Dev Gibi :D Sana Söylim Düşmanından Güçsüzsen Hile Yapıcaksın =)

İLKOKULLU ALERT

Ne ilkokulu bugüne bugün orta sonum xD
  • Nerede oturuyorsun ve hangi okul olduğunu söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

türkiyede yahudilerin böyle ezilmesi gerçekten gururumu kabarttı,arkadaşa tokat adamın anlından öpmek lazım,yaşasın türk faşizmi

tamam genç hadi sen ispirto ocaklarına git.

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

quote:

Faa

A

K

E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 25 Eylül 2010; 17:18:12 >

• quote:

quote:

quote:

İşte Asıl Sınıfa Geldiğinde Pısırık oLmicaksın Ben Bi Liseye Geçim Seneye Göstericem Liselere :D xD Sülalenden Bi Abin Veya Yaşında Bi Kuzen Falan olsaydı Gösterirdin Gonyayı Ama Güçsüzlüğü Bilirim Hele Bazıları Warki Dev Gibi :D Sana Söylim Düşmanından Güçsüzsen Hile Yapıcaksın =)

İLKOKULLU ALERT

Tamam ilkokullusun

Kaçın beyler konuya ilkokullu gelmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

İLKOKULLU ALERT

Tamam ilkokullusun

Ne Ala Şimdi Yaş Farkımı Yapılıyor ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İLKOKULLU ALERT

Tamam ilkokullusun

Ne Ala Şimdi Yaş Farkımı Yapılıyor ?

tabe

adam liseli bile değil

• quote:

Orijinalden alıntı: XXS

türkiyede yahudilerin böyle ezilmesi gerçekten gururumu kabarttı,arkadaşa tokat adamın anlından öpmek lazım,yaşasın türk faşizmi

Beyin fakiri detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX
    Onlar bıçakla dolaşıyolarsa sende bi bıçak al sana yüklendiği bi anda beklemedi bi hamle yap daya boğazına bıçağı yeter lan yetti dorucam seni de böle gözlerin yuvarından çıksın psikoya bağla yani o hareketten sonra disipline gidersin anlatırsın ne olduğunu ne bittiğini sonra sana bi Allah'ın kulu dokunamaz

• Nerde hangi lisedesin takviye kuvvet yolluyorum hemen
  • hangi filmden çıktın.
  • yazık be usta
    sen nasıl insansın
    seninki yaşam mı illahi intihar edeceksen o çocuklarıda göm ne demek ya yuh yani
    sana inanıyorum
    nereye kadar dayak yiyeceksin çocuk seni bıçakalrsada gider sende keyfine bakarsın zati ondan sonra sınıfa girdiğin ilk gün bağırırsın
    küfür ederesin
    senden kral ı olmaz nerde yaşıyorsun söyle ben hertürlü gelir doğrarım mekanım elazığ
    ama dersimliyim haberin olsun bu ikisindeysen söyle doğrayam bana birşey olmaz merak etme
  • OLU SENDE OTURAKLARINA JAPON YAPIİTIRICISI DÖK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

Orijinalden alıntı: ce2arep

psikopat olanın bacaqına bıçağı sapla KRAl olursun sınıufta

millet yan bakamıyor bu çocuğa. ne bıçak saplaması. acayip güçlü bu eleman. bi kere boğazımı sıktı tek eliyle. bayılıyor gibi oldum. gözüm karardı. bütün gün kendime gelemedim. çocuk yanlız değil ki. birsürü arkadaşı var sınıfta. hepsi böyle davranıyor bana.

polise git bizim arkadaştan haraç istiyorlardı arkdan gizli polis geldi onları karakola götürdü arkadaşta onlara obiçim daldı bir daha ne haracı yanından geçemediler git polise sınıfa gelir velin gibi miker belasını onun

• fail
  • D
    O
    U
    B
    L
    E

Orijinalden alıntı: hayati54

Faa

A

K

E
  • yahudiysen ii olmuş :P. YAŞASIN TÜRK FAŞİZMİ!!! :D ....

arkadaş.. madem düz liseye gidiyorsun, ÇEKECEKSİN. ben adam gb çalıştım zamanında derslerime. şimdi okuduğum okulda herkes kendi işiyle ilgilenior.. büyük sınıfların yarısıyla kanka olduk bile :P.

bizde adamların nie o kadar abarttığını düşünüyoruz... sen desene bize yahudiyim diye.. adamlar az bile yapmış :D.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.