Şimdi Ara

okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
20.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar bıçakla dolaşıyolarsa sende bi bıçak al sana yüklendiği bi anda beklemedi bi hamle yap daya boğazına bıçağı yeter lan yetti dorucam seni de böle gözlerin yuvarından çıksın psikoya bağla yani o hareketten sonra disipline gidersin anlatırsın ne olduğunu ne bittiğini sonra sana bi Allah'ın kulu dokunamaz
  • Hiç dayak atmayı denedin mi ?
  • Yok ben sesimi çıkartamam diyorsan okulunu değiştir..!
  •  okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım
  • ya sende karşılık ver yada liseni değiştir niye katlanıcaksınki bunlara kızların yanında tokat atma falan ben olsam dövemeyeceğimi bilsem bile direk dalardım
  • Bizim sınıfta bu tip çocuk vardı, çocuğu 1. dönem bitene kadar korudum, hatta utangaç olma böyle sessiz olursan sataşırlar dedim tık yok.. Kızlarla da konuşmazdı kızların yanına oturturdum, öylece sessiz dururdu. Hiç tenefüse çıkmazdı, benle tenefüse çıkardı. 2. Dönem hiç karışmadım belki sataşanlara bağırır, cesareti yerine gelir dedim ama yok.. Çocuk hep öyle kaldı. Kardeşim neden korkuyorsunuz anlamadım, çak ağzının ortasına 2 tane.

Birader annen ve baban için üzüldüm. PM at istersen dertleşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 25 Eylül 2010; 11:48:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Bizim sınıfta bu tip çocuk vardı, çocuğu 1. dönem bitene kadar korudum, hatta utangaç olma böyle sessiz olursan sataşırlar dedim tık yok.. Kızlarla da konuşmazdı kızların yanına oturturdum, öylece sessiz dururdu. Hiç tenefüse çıkmazdı, benle tenefüse çıkardı. 2. Dönem hiç karışmadım belki sataşanlara bağırır, cesareti yerine gelir dedim ama yok.. Çocuk hep öyle kaldı. Kardeşim neden korkuyorsunuz anlamadım, çak ağzının ortasına 2 tane.

Hacı sen evi terk etmiştin en son noldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Bizim sınıfta bu tip çocuk vardı, çocuğu 1. dönem bitene kadar korudum, hatta utangaç olma böyle sessiz olursan sataşırlar dedim tık yok.. Kızlarla da konuşmazdı kızların yanına oturturdum, öylece sessiz dururdu. Hiç tenefüse çıkmazdı, benle tenefüse çıkardı. 2. Dönem hiç karışmadım belki sataşanlara bağırır, cesareti yerine gelir dedim ama yok.. Çocuk hep öyle kaldı. Kardeşim neden korkuyorsunuz anlamadım, çak ağzının ortasına 2 tane.

halam çok kötü davrandığı için evi terketmeyi düşünüyordum ama gideceğim bi yer olmadığı için evde kalıyorum hala. bu arada bazı arkadaşlar yahudi falan demişler. anlamadım. ben elhamdulillah müslümanım. kavga edicek bi yapım yok. çok cılız ve güçsüzüm. fazla beslenememekten. yumruk atamam. atsamda sinek ısırığı gibi kalır. okul değiştirme gibi bi lüksüm de yok. evdede kötü davranıyorlar zaten. söylesem okul değiştirmek istiyorum diye, bi de orda dayak yerim. bazen intihar etmek geçiyor aklımdan. kimse farketmez ortalıktan yokolduğumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ithal_et -- 25 Eylül 2010; 11:56:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

halam çok kötü davrandığı için evi terketmeyi düşünüyordum ama gideceğim bi yer olmadığı için evde kalıyorum hala. bu arada bazı arkadaşlar yahudi falan demişler. anlamadım. ben elhamdulillah müslümanım.

israille kriz varken israil bayragini avatarin yapmistin ve ben yahudi oldugum icin yahudi devletini tutuyorum tabiki demistin ama baskilar sonucu kaldirmistin bayragi.

seni kucuk yalanci.

• quote:

boyum çok kısa. birazda çekingenim. bütün gün sıramda oturuyorum. tenefüslere çıkmıyorum hiç. arkadaşım yok sınıfta. sınıfta herkes eziyor beni. derste kağıt atıyorlar üstüme. el şakası yapıyorlar. karambol yapıp üstükme yükleniyorlar. ben gülümseyip geçiştiriyorum. sınıfın bi tane piskopatı var. geçen gün kızlarla konuşuyor arka sırada. beni çağırdı yanına. gittim. bana neden selam vermedin diyip tokat attı. kızlar falan güldü. ezik falan dediler. bende rezil olmamak için acımadı dedim. tuvalete gittim dün. sınıfa geldiğimde bütün defterlerimi çöpe atmışlar. yürürken sırtıma tükürüyorlar çaktırmadan. bi bakıyorum tükürük içinde ceket.ne yapsam acaba? abim akrabam falanda yok hiç. acaba sesimi çıkarmadan okulun bitmesini falan mı beklesem. zaten çok sert vurmuyorlar. tükürük olayı beni üzüyor sadece.

Adres ver, ben sana tek günlüğüne abilik yaparım!
    Kişisel gelişiminle ilgilen.

• psikopat olanın bacaqına bıçağı sapla KRAl olursun sınıufta
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

F

A

I
  • quote:

Orijinalden alıntı: ce2arep

psikopat olanın bacaqına bıçağı sapla KRAl olursun sınıufta

millet yan bakamıyor bu çocuğa. ne bıçak saplaması. acayip güçlü bu eleman. bi kere boğazımı sıktı tek eliyle. bayılıyor gibi oldum. gözüm karardı. bütün gün kendime gelemedim. çocuk yanlız değil ki. birsürü arkadaşı var sınıfta. hepsi böyle davranıyor bana.
  • boy ve kilonu yazda ona göre yorum yapalım kardeş.
  • sızın sınıfta amma kotuymus bak ben lıse 1deyken sınıfta cok kısa bır erkek cocugu vardı sınıfta sevılmeyen 2kısıde buna sureklı karısıyordu kızların yanında fılan karısınca kızlar cocugu koruyordu yapmayın fılan dıyorlardı sonra bırgun kızlar bıze soyledı sunlara karısında rahat bıraksınlar bır ıkı kere cocuga karısınca bız onlara karıstık seslerını cıkartamadılar ama genede bız olmayınca karısıyorlardı bırgun cocuk bıze ben kavga etsem yanımda olurmusnuz dedı babsı kapıcı oldugundan hıc arkadası yokmus anlattı bıze durumu bızde tamam dedık sınıfta buna bır kere daha karısmıslar buda artık dayanamamıs bırtanesının dudagını patlatmıs dısıplınlık olmuslar bu 2gun almıstı dger ıkısı 1hafta sene sonuna kadar bır daha cocuga karısamadılar artık gıdıp dıger sessız 9lara karısıyorlardı
  • quote:

boyum çok kısa. birazda çekingenim. bütün gün sıramda oturuyorum. tenefüslere çıkmıyorum hiç. arkadaşım yok sınıfta. sınıfta herkes eziyor beni. derste kağıt atıyorlar üstüme. el şakası yapıyorlar. karambol yapıp üstükme yükleniyorlar. ben gülümseyip geçiştiriyorum. sınıfın bi tane piskopatı var. geçen gün kızlarla konuşuyor arka sırada. beni çağırdı yanına. gittim. bana neden selam vermedin diyip tokat attı. kızlar falan güldü. ezik falan dediler. bende rezil olmamak için acımadı dedim. tuvalete gittim dün. sınıfa geldiğimde bütün defterlerimi çöpe atmışlar. yürürken sırtıma tükürüyorlar çaktırmadan. bi bakıyorum tükürük içinde ceket.ne yapsam acaba? abim akrabam falanda yok hiç. acaba sesimi çıkarmadan okulun bitmesini falan mı beklesem. zaten çok sert vurmuyorlar. tükürük olayı beni üzüyor sadece.

serin hikaye kanka

• fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisso -- 25 Eylül 2010; 12:08:36 >
  • Amerikanların bir lafı var bilirmisin?
  • dostum ne diyebilirim bende lise 1 de senin durumundaydın sonra 1-2 abiyle tanısmıştım onlar bodyye felan baslattı beni 7 aya yakındır body e gidiyordum ve lise 1 deki beni döven adamlarla yüzleşme zamanım geldiginde çagırdım hayırdır şimdi vuramıyorsun felan dedim kavga çıktı...4 kişiden dayak yedim ama istedigime ulaştım ve bana sataşan cocugu dövdüm... 2-3 gün okula gitmedim.. geldigimde ise okuldaki cogu cocuk bana abi demeye felan basladı... bana sataşan cocuk bi daha bişey yapamadı... Yani gücün yetsede,yetmesede,dayak yesende yemesende bu cocuklara karşı gelmen gerek

Ve beni bu durumdan kurtaran abilerimle hergün bulusur basket oynar konusuruz gezeriz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.