Şimdi Ara

okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
20.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendini yumruğunla öldür bence senden bi cacık olmaz NERD !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

/>

Eğer öyle bir kafa atarsa oradaki kafa atan oglanı hayvana benzettikleri gibi benzetirler
  • Lisede olsun üniversitede olsun cahil gene cahil gerizekalı gene gerizekalı.Şimdi bu arkadaşa bunu yapanlar okusa ne olacak?
  • Bana yapıcak ben onu fena ezerim ... Cüssemle s..kerim onu
  • Aynısını bidaha yaparsa kızların yanında yumruk at dal dırek dayak yesen bıle dal sakın sessız kalma yumruğun çok guçsuzse yüzüne felan tırmak at hem kalıcı olur Sakın ama sakın sessiz kalma paranıda alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia55

yahudiysen ii olmuş :P. YAŞASIN TÜRK FAŞİZMİ!!! :D ....

arkadaş.. madem düz liseye gidiyorsun, ÇEKECEKSİN. ben adam gb çalıştım zamanında derslerime. şimdi okuduğum okulda herkes kendi işiyle ilgilenior.. büyük sınıfların yarısıyla kanka olduk bile :P.

bizde adamların nie o kadar abarttığını düşünüyoruz... sen desene bize yahudiyim diye.. adamlar az bile yapmış :D.
    />

oha adam üşenmemiş imageshacke yourock.gif upload etmiş

O yourock.gif zaten dh altyapısında mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracksiz Bilgisayar -- 25 Eylül 2010; 21:28:01 >

• ölümüne dal yada kişisel eşyalarınla onları şaşırt arkadaşlık kurmaya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

/>

Nerde ve kime yapıldı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cracksiz Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: alia55

yahudiysen ii olmuş :P. YAŞASIN TÜRK FAŞİZMİ!!! :D ....

arkadaş.. madem düz liseye gidiyorsun, ÇEKECEKSİN. ben adam gb çalıştım zamanında derslerime. şimdi okuduğum okulda herkes kendi işiyle ilgilenior.. büyük sınıfların yarısıyla kanka olduk bile :P.

bizde adamların nie o kadar abarttığını düşünüyoruz... sen desene bize yahudiyim diye.. adamlar az bile yapmış :D.
    />

oha adam üşenmemiş imageshacke yourock.gif upload etmiş

O yourock.gif zaten dh altyapısında mevcut

yok fark varmış dikkat ettim şimdi

birinde yar diğerinde your

•  okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım
  • Muay Thai diye bi dövüş sporu var arkadaşım gidiyor. Senin kadar olmasada arada şaplatılan tiplerdendi. 4 aydır gidiyor sanırım. Şuan ona dokunmadan önce 2 kez düşünüyolar Unutma ne kadar büyük olduğun değil , ne kadar doğru yere vurduğun önemli. Çeneye sağ yada soldan vurulan darbeler sersemletir. Tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zynisch RA -- 25 Eylül 2010; 21:49:51 >
  • Tam yerine gelmişsin 'Konu Dışına giren Hüdaverdi, Van Damme' çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 25 Eylül 2010; 21:53:36 >
  • Donanım Haber Olarak Basalım Okulu ?
  • junyirinla korkut
  • Sağda Solda Varsa 1 Tane Tinerci Bul Selilozik Tiner Karşılığında Bana Yardım Edebilirmisin Diye Teklifte Bulun Kabul Ederse Çıkışta Musallat Olursunuz
  • ya hu bu şimdiki liselilerde hiç arkadaşım yok ne demek lan ? bole yalnız takılalar kendilerini soyutlayarak "cool" olduklarını filan mı sanıyolar anlamadım ki ? benim hala liseden gorustugum can ciger oldugum arkadaşlarım var biz okurken mi sorunluyduk yoksa şimdi lise okuyanlarmı sorunlu ? Ayrıca bu yazılan yazıda hikayeden başke bişey değil.
  • Kullanılan cümleler incelendi, kelimler elendi anlatılan olayların
    Okulda yaşaılan olayın yalan olma olaılığı %80
    Ailevi yaşantısının yalan olma olsaılığı %65

yani burdan çıkan sonuç "NAPAK iNANAKMI KANKA " klişesinin Yerinde olması ama ben yeni üye olduğum için bu konuda yeterli donanıma sahiip değilim

Şimdilik bu yeterli
  • Dostum Bnm Kafadnsın Diyebilrm Bnde Lise 1 im Bİ tane çocuk vardı böyle havlanan okula en iyi arkadaşmla gidiyrz aynı sınıftayız bnm arkadaşım bu çocuğu tanışyormuş onu görünce beni bıraktı gitti onunla takılıyo çocuk bnm kafama fln vuruyodu en sonunda dayanamadım 3. gün tam vurcakkken tuttum elini baya bi sövdüm adam ol fln dedim beni itti bnmde biras kalıp var bnde onu itince baya bi gitti sonra daha tık yok

• kaygısızlardaki elemanla - gültekin geldi aklıma :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.