Şimdi Ara

Okulda hala uzun saç yasak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
3
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sabala

Erkeklerde uzun saça izin verilmemesinin mantıklı bir açıklaması var mı bu arada?

Yok ama Türkiye işte ne yaparsın

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

Öyle bir ülkeyiz ki memura sakal yasak , ama bakan sakal bırakıyor

Edit:noktalama

Saçmalık hocam. Gülüyorum sadece adam saç sakal bıraksa dersi dinleyemeyecek sanki, işini yapamayacak.

Bu arada serseri, kızlar için uzatan bir tip değilim. Kendim beğendiğim için uzatıyorum. Derslerim de oldukça iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

13 aydır saçı uzatıyorum. STAL'da son senem. Yönetmelikte erkek öğrenciler için saçla ilgili belirli bir şey yok. Kaldı ki saçım toplanıyor, sorun yok

Kaçıncı ayda toplanmaya başladı? Tam olarak mı toplanıyor? Tel toka ile destekliyorsunuz herhalde? Ben 8. Aydayım sadece üsten toplanıyor. Tamamı kaçıncı ayda toplanır hocam? Ayrıca okulda bir şey dediler mi toplayınca? Ya da taç vs taksak bir şey derler mi?

Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

Öyle bir ülkeyiz ki memura sakal yasak , ama bakan sakal bırakıyor

Edit:noktalama

Saçmalık hocam. Gülüyorum sadece adam saç sakal bıraksa dersi dinleyemeyecek sanki, işini yapamayacak.

Bu arada serseri, kızlar için uzatan bir tip değilim. Kendim beğendiğim için uzatıyorum. Derslerim de oldukça iyi.

Bir ara düşünürdüm, acaba kendi saçları yok diye mi böyle yapıyorlar diye

• Şuan saç sakal birbirine girdi son senem bide. Okula gidecem büyük ihtimal tanımazlar zaten ilk gün girmeyecem biseyler içmeye gideriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro okulda saça çok karışıyorlar.Kesinlikle kesmeni isticeklerdir.Kesmezsen bin kere söylerler bıktırırlar adamı.Bence kes

KE$HA FAN CLUB
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Kızlara saç uzatmak yasak değil niye böyle saçma sapan bişey sordun kim ne diycek sana

Hocam mantık olarak tamamen haklısınız. Türkiye olunca öyle olmuyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan Adam

Şuan saç sakal birbirine girdi son senem bide. Okula gidecem büyük ihtimal tanımazlar zaten ilk gün girmeyecem biseyler içmeye gideriz

Ben de gitmem ilk gün. İlk gün yeni gelenler vs bir ton iş var. Kimse benim saçıma bakmaz da düzen oturunca sıkıntı çıkarmazlar umarım. Toplansa da kurtulsak.

• Saç uzatan arkadaşlar, lütfen yağlı, aylarca tarak görmemiş saçlarla okula gelmeyin

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• bence bu sene bişey demezler ya. bende bu sene 4e gidicem. ilk sene 2 hafta önce kestirdiğim saça bile laf yapmışlardı. 2. sınıfta biraz daha anlayışlı davrandılar. 3. sınıfta sadece sakala karıştılar. bu sene zaten staj+okul var fazla karışmazlar herhalde

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

Saç uzatan arkadaşlar, lütfen yağlı, aylarca tarak görmemiş saçlarla okula gelmeyin

Saç uzatan erkeklerin saçı, çoğu kızın saçından daha bakımlı ve temiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

quote:

Erkeklerde uzun saça izin verilmemesinin mantıklı bir açıklaması var mı bu arada?

Gericilik. Yobazlik.

Disiplin
    otorite sağlamak

Merhaba arkadaşlar,

Lise sona gidicem bu sene. Saçla ilgili sorun olur mu? 7 aylık saçım var, şuan 8.aydayım. Son sene olduğu için çok sıkmazlar diye düşünüyorum. Kes vs derlerse ne yapayım? Kesmek istemiyorum çünkü. Bazen saçımı sadece üsten topluyorum, öyle gitarm bir şey derler mi? Toplayıp giden var mı daha önce?(bana kalırsa izin vermemelerinin hiç bir mantıklı açıklaması yok ama, işte...)

hocam bizim okuldaki lise 4 lere karışmıyorlar sakal-saça
    lise 3 te sadece sakala karışıyorlar
    lise 2 ve 1 de hepsine
    zaten son seneniz ve pek fazla okula gitmeyeceksiniz o yüzden uzatmak kendinizi iyi hissettiriyorsa uzatın derim.
    9.Sınıfta 1-2 kez kısa kestirdim baskılara dayanamayıp 10'dan sonra hiç kısaltmadım saç tipim ve rengi Leonardo Dicaprio ile aynı hep Dicaprio gibi takıldım saç olarak, ben hep saç artık şekil almayınca hafif kısalttırırdım ben sabahçı gruptaydım okul 7'de başlıyordu ben 5.50 gibi kalkıyordum her gün sabah duş alıyordum saçlar yüzünden, bana uzun saçta kısa saçta yakışıyordu fakat ben inat ettiğim için 3yıl böyle takıldım.
     Okulda hala uzun saç yasak mı?
    Okulun son 1 ayı saçımı böyle kestirmiştim geçen hafta saçlarımı kestirdim kısa saç ile takılıyorum artık

• bizim okulda hala yasak , yiyosa kestirme salim bey hoca çeksin bütün okulun önünde bas bas bağarsın sana sonra
  • Bizde de öyle idi hocam geçen sene. Sakala laf söylüyorlardı sadece. Okula almıyorlardı hatta. umarım bir şey söylemezler. Bir mat hocası var. Ondan korkuyorum. Derse o girerse okula alsalar da derse almaz bu hoca. Neyse bakalım. Taç taksam bir şey derler mi acaba. Daha toplanmıyor çünkü. Böyle oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 6 Eylül 2014; 13:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Müdür veya müdür yardımcısı kelse işin zor.

Kel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.