Şimdi Ara

Okulda bana bulaşıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
13.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taktik falan veremiycem çünkü o barzo seni çiğ çiğ yer git body yap kilo al o vücutla hiç birşey yapamazsın
  • kurtulmak istiyorsan yapman gereken kavga etmek

1 kere kavga edeceksin.

yalnız 2 nokta var dikkat etmen gereken

1)vurabildigin kadar vurmak

2)mümkün oldukça az hasar almak

o kavgadan sonra emin ol daha bulaşmayacaklar hatta yüksek ihtimal arkadaş olucaksınız

yalnız unutma mümkün oldukça az hasarla sıyrıl gerisi gelecek
  • kavga etmek yanlış Ne için kavga ettigine baglı Sen Allahtan başka kimseden korkma ! Allaha güven ve o kavgayı ne için yaptıgını bil dayak yemekten korkarsan ömrün boyunca ezilirsin git kavga et demiyorum sakın vurma boyutuna getirme zaten onun amacı kavga etmek degil sadece korkmadıgını göster yoksa kavgada et gerekirse ezdirme kendini :)

En iyi çözüm Ailene söylemen bu asla bir korkaklık degildir bir insanın senden fiziken güçlü olması gayet dogal bişey senden haraç ta isteyebilir kesinlikle ailene söylemen lazım emin ol havlayan köpek ısırmaz ...! Ailene söylediginde tüm sorunların çözülecektir o çocugun ne dedigini düşünecek kadar akılsız olmadıgını varsayıyorum Yinede sıkışırsan kaç buda korkaklık degil dayak yiyecegime kaçarım ..;)
  • Ben sana benim yarın boks tobası ile çalışmamı atayımda Benim gibi hantal gibi görünen bi adamın bile nasıl seri attığını gör hele sen uçurursun....
    Buraya atarmıyım bilmiyorum troll çok olur belki tipimle dalga geçer nefes almamla dalga geçer kum torbasıyla dalga geçer....geçer oğlu geçer..... Kollarım çok feci ağrıyor ağır antrenmandan dolayı ama ciddi isen istersen atabilirim video sadece aklında kalmış olur daha önce kavgaya girmediysen yumruk seriliği nasıl olur felan diye...

Bu arada sanırım aynı yaştayız 10 a gidiyorum..

en fazla 1.70 boy

70-77 arası kilom var
  • İstersen kolaylikla alt edersin
    ama inanman lazim. gerçekten öz güven yoksa bu iş olmaz

edit : karin boşlugu ve çene her insanda zayif noktadir . İsterse 12 sınıf olsun isterse baban olsun gene geçerli
    karin boşluguna vurursan 3-4 sn arasi nefesi kesilir o arada yerde bulur kendini zaten
    çeneye gelen saglam bir yumruk gözlere siyah perdeyi indirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrueDamage * -- 15 Kasım 2013; 22:25:49 >
  • Çıkar masaya vur ve korksun o kürt
  • Kalaştikofla çoçuğu tara, evine molotof at, MIT ajanlarıyla akrabalarını öldürt.

Pardon konu dışı özelmiş, git müdüre şikayet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergt1

Arkadaşlar ben 10.sınıfa gidiyorum.Bizim sınıfa bir çocuk var. sürekli bana bulaşıyor.

çocukta barzo'nun teki dövsem dövemem

çocukta boy:1.86 kilo75 falan

benim ise boy 1.84 kilo 56

idareye gitsem ilgilenmezler. anneme babama demeye utanıyorum.

ne yapmalıyım.

çocuk kürt liseye gelmeden önce kavga anılarını anlatıyor çok kalıplı

ben ise aşırı sıska çelimsizim

Gücün yetse de yetmese de kimseyle kavga etmek zorunda değilsin. Hem kavga edersen haklıyken haksız duruma düşersin. Haklı olmak değil, haklı kalmak önemlidir.
    Okulda eşkıyalık nedir yaa!!! Dağ başı mı lan burası!!!

Okul idaresine şikayette bulun. Ne demek ilgilenmezler, mecbur ilgilenecekler. İlgilenmezlerse ilçe milli eğitim müdürlüğüne okul idaresini hakkında şikayette bulun.
    Annenden babandan utanacak bir durum yok. Onlara durumu anlat. Onlar senin en yakınların, elbette senin için en iyi çözümü bulurlar. Sen okul idaresine şikayette bulunmuyorsan annen veya baban şikayet etsin. Annene babana anlatmazsan, kavga ettiğin zaman ailen durumdan haberdar olduğuna nasıl açıklayacaksın? "Oğlum böyle bir şey vardı da neden bize haber vermedin?" demeyecekler mi? Daha sonra olayları açıklamak zorlaşır.

• Al biber gazını git artistik yaparsa sık suratına geçir yumrukları.Muşta falan da götürebilirsin yanında merak etme bir şey olmaz.
  • dayak yemeyi hakediyorsun

"çocuk kürt"
    "bizim sınıfta 110 kiloluk obezde onun en yakın arkadaşı."
  • Obezlerden korkmayın abi Karnına yumruk attığın zaman işlemez diye halk arasındaki tabire güvenme Yağ olduğu için acıtıyor.

Bende obez değilim ama göbek var normal bir yumrukta acıyor yani Yağ dan işlemiyor diye birşey yok
  • body işe yarıyor 9.sınıfta asosyaldim.5 ay yarım yamalak body yaptım. Sosyal ilişkilerimde büyük yol kateddim.ama malesef eve geç geldiğimden dolayı yorgun oluyorum devam edemiyorum

Sen hatayı baştan yappışsın demeyin.çünkü o barzo başka sınıftaydı bu sene başıma illet oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergt1 -- 15 Kasım 2013; 23:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Kavga anılarını anlatıyorsa kesin yalandır sallıyor.

+1

Elinden gelmeyenin dilinden gelirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: supergt1

body işe yarıyor 9.sınıfta asosyaldim.5 ay yarım yamalak body yaptım. Sosyal ilişkilerimde büyük yol kateddim.

Sen hatayı baştan yappışsın demeyin.çünkü o barzo başka sınıftaydı bu sene başıma illet oldu

olum kendinizi ezdirmeyin lan bu yaşta böyleyseniz büyünce sıska bişey olursunuz.dhde çok rastladım bana sataşıyor kavga cıkartmaya çalışıyor sana bişey yaptığında benimle uğraşma kardeşim hoşuma gitmiyo böyle hareketler de devam ederse yakış yakasına boymuş kiloymuş önemlimi sence sınıf içinde nasıl gururununa yediriyosun sana napıyosa artık vuruyomu sövüyomu nasıl sindiriyon bilmiyorumda.Ben meslek lisesinde okuyorum kimseye sataşmam bana sataşan olursada altta kalmam dövülceğimi bilsem bile sonuna kadar giderim bunun vucudla felan alakası yok cesaretle alakası var özgüvenle vs 175 boy 78 kilo yum

• Bu nasıl bir anlatım biçimi çocuk kürt olabilir ve ya arkadaşı obez olabilir insanları dış görünüş ve ırka göre ayırıyorsan dayağını yiyeceksin kusura bakma ,
    Gel gelelim soruna diyorsun idare ilgilenmez nasıl bir sistem var okulda ingilenmez bizde olsa çocuğu okuldan atarlar nerdeyse müdür yardımcına danış bu konuda utanılcak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_garnett

sana niye bulaşıyor ne yaptın sadece sana mı bulaşıyor

başkalarınada bulaşıyor hatta bi çocuğa ödevlerini yaptırıyor

• Çocuk merdivenlerden inerken arkasından tekme at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubis59

testislerine geçir tekmeyi yerden kalkamaz

Erkek erkeğe kavgada testislere vurulmaz en kötü düşmanına bile yapma bunu
  • Ümüünü sık.
  • ülkü ocaklarına git. ciddiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.