Şimdi Ara

Okulda bana bulaşıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
13.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 10.sınıfa gidiyorum.Bizim sınıfa bir çocuk var. sürekli bana bulaşıyor.

çocukta barzo'nun teki dövsem dövemem

çocukta boy:1.86 kilo75 falan

benim ise boy 1.84 kilo 56

idareye gitsem ilgilenmezler. anneme babama demeye utanıyorum.

ne yapmalıyım.

çocuk kürt liseye gelmeden önce kavga anılarını anlatıyor çok kalıplı

ben ise aşırı sıska çelimsizim

• Kavga anılarını anlatıyorsa kesin yalandır sallıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergt1

Arkadaşlar ben 10.sınıfa gidiyorum.Bizim sınıfa bir çocuk var. sürekli bana bulaşıyor.

çocukta barzo'nun teki dövsem dövemem

çocukta boy:1.86 kilo75 falan

benim ise boy 1.84 kilo 56

idareye gitsem ilgilenmezler. anneme babama demeye utanıyorum.

ne yapmalıyım.

çocuk kürt liseye gelmeden önce kavga anılarını anlatıyor çok kalıplı

ben ise aşırı sıska çelimsizim

tek bi yumruk at hayvan gibi ama ilk sen dal bak bakam birşey yapabiliyor mu seni altına almamasına özen göster seri davran 10 saniye içinde yere çökertmeli, üzerine çıkmalısın. yüzü ve karın boşluğu ve yumurtaları öneririm

• testislerine geçir tekmeyi yerden kalkamaz
  • idareye git, ne demek ilgilenmezler.ilgilenmezlerse polise gidersin.
  • çocuk hayvan gibi kalıbı var resmen ayı. onu dövmeye kalkarsam. okuldan çıkarmam

hadi onu dövdüm

bizim sınıfta 110 kiloluk obezde onun en yakın arkadaşı.

şimdiki halimle imkansız

idareye gidemem çünkü 9.sınıftan beri idare ile ilgilli sorunum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergt1 -- 15 Kasım 2013; 13:03:15 >
  • supergt1 S kullanıcısına yanıt
    bak kardeşim direk polise git oda senle okula gider güzelce bi benzetir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polise büyük bir olay olursa giderim.

Sınıfta herkes bu çocuktan korkuyor. sınıfın en popüleri bile bu çocuğun yanında sesini çıkaramıyor. dahası 10/A 10/B 10/C'deki çocukların yarısından fazlası bu barzo'dan tırsıyor.

bu işi kendim bitirmek istiyorum.

işte çocuk mal mal sorular soruyor bana hareket falan yapıyor felan

okulda 3-4 tane arkadaşı var.

2 arkadaşı yaklaşık 1.65 boyunda 55 kilo falan

3.arkadaşı ise 1.78 boyunda 110 kglik obez

ne yapıcam buçocuk yüzünden derslerimde kötüleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergt1 -- 15 Kasım 2013; 14:35:27 >

• Hep ezileceksin okul bitene karar. Garantisini verebilirim çünkü sen ezik olarak doğdun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Hep ezileceksin okul bitene karar. Garantisini verebilirim çünkü sen ezik olarak doğdun.

sende benim yaşadıklarımı yaşasaydın

o zaman sen über ezik olurdun
  • Kardesim sana nasil tavsiye vercem bilmiyorum. Boyun oncelikle iyi ama cok zayifsin. Kilo almaya calis. Birde Allahtan baska kimseden korkma. Korktugun seyler ; dayak yemek,vuramamak,kavga sonrasi olacaklar vb. Hepsini bosver. Tavsiyem daha once kavga etmediysen internette bolca video var. Once yumruk atmayi ogren direk,krose,uppercut felan.

Tabiki onceligin elemani uyarmak olsun. Benle ugrasma de. Felan. Ama yinede senle ugrasiyorsa seni exik goruyordur. Sende vur. Nede olsa nedenin hazir. Birde arkadas cevren saglam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hep ezileceksin okul bitene karar. Garantisini verebilirim çünkü sen ezik olarak doğdun.

Kendini geliştirmek kendi elinde değilmiş gibi konuşma Kolun falan mı eksik nedir? Gideydin adam gibi bir spor salonuna evde oturacağına kilo alsaydın

• aynısını şu anda yaşıyorum arkdaşlara diyemıyorum utanıyorum ust sınıflardan yakın tanıdık var desem benzetır ama utanıyorum ıste
  • quote:

quote:

Sen oyle pisirik pisirik durursan normal tabi. Muhtemelen vursalar yerden kalkamicak bir tipin var ki o da seni gozune kestirmis. Ezik gibi takilmaya devam et daha cok dayak yersin

• üst sınıflardan tanıdıkların varsa söyle hallederler yada tanımasanda git şikayet et düzgün bir şekilde abi böyle böyle anlat adamlarsa çözerler. Üst sınıflardan arkadaş edinmeye bak sonrasında:)
  • kendimi geliştirmeye çalıştım bodye başladım 5 ay önce ama ektomorfum 2 ay sonunda karın kaslarım hafif gözüküyordu

Okuldan 16:30 çıkıyorum eve 17:30 da geliyorum(taşımalı)

Eve gelince adamın kafası trilyonluk oluyor. Çok yorgun oluyorum. Ders mi çalışşam bodymi yapsam. Anlamadım ki

Şehirde body salonu ve dövüş sanatı salonu yok

• adres ver gelelim kanka
  • hangi lise istanbul içi ise yardımcı olalım
  • terslemeye çalış bişey yapamaz . sonra atak yapan taraf sen ol
  • Hersey fizik olmuyo wing-chun'a basla bence herzaman ilk yumrugu adam gibi atan kazanir kavgalarda bende 1,80'inim 65kiloyum benden daha fizikli adamlari 2yumrukta bayiltmisligim var olay taktik ve vurus biciminde bitiyo body'e baslicaksan baslamadan once karbonhidrat bas kilo al sonra body'e basladiktan sonrada protein bas kas icin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.