Şimdi Ara

Okula uzun saçla başlamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mayısın başından beri kestirmiyorum saçları, uzadı. kestirdiğimde de pek kısa kestirmemiştim zaten. uzun saçla başlamayı düşünenler var mı benim gibi? lise 3 olcak. ne derler sizce? ömer dinçer açıklama yaptı ya çocukları mağdur etmeyin falan, evlerine göndermeyin falan diye. bişey diyebilirler mi? öğretmenler varsa onların da yorumlarını alalım

• Uzun saçla git eğer kızarlar ve eve yollarlar ise meb'e dilekçe yaz ve gönder. Ulan ne şanslısınız lan benim zamanımda da böyle olsaydı ne güzel olurdu berbere verdiğim paranın haddi hesabı yok. 3 numaraya vurdururdum 3 hafta sonra yine berber yolunu tutardım doğru düzün uzamadan oluyordu bu olay.
  • Cidden saç uzatma zorunluluğu yok mu artık ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Uzun saçla git eğer kızarlar ve eve yollarlar ise meb'e dilekçe yaz ve gönder. Ulan ne şanslısınız lan benim zamanımda da böyle olsaydı ne güzel olurdu berbere verdiğim paranın haddi hesabı yok. 3 numaraya vurdururdum 3 hafta sonra yine berber yolunu tutardım doğru düzün uzamadan oluyordu bu olay.

öyle yapmayı düşünüyorum, bir şey derlerse meb'e dilekçe yollamayı..
  • başbakanımıza dilekçe yolla o dedi kıyafet zorunluluğuda yok dedi ben bembeyaz ayakkabıyla gideceğim

edit başbakan değilmiş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 9 Ağustos 2012; 0:13:56 >
  • Ciddi misin? Zorunluluk kalktı mı? Ben saçımı Şubattan beri kestirmiyorum ve bu sene son senem. Zaten gideceğim yarım yıl şurada. Eğer zorunluluk kalktıysa hiç kestirmem.
  • Bu saç olayında cinsiyet ayrımcılığı yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatilde çok sıkılıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

Bu saç olayında cinsiyet ayrımcılığı yok mu ?

mantıken düşünürsen yaptıkları uygulama çok saçma. saçma sapan bi tabuyu yerleştirmişler kafamıza. kızlar da kısa saç kestirmesin? hem benim saçım karışma hakları yok? bakalım ben bu sene uzun saçla gidicem, gelişmeleri yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Ciddi misin? Zorunluluk kalktı mı? Ben saçımı Şubattan beri kestirmiyorum ve bu sene son senem. Zaten gideceğim yarım yıl şurada. Eğer zorunluluk kalktıysa hiç kestirmem.

Aynı şekildeyim. 2. dönem okullar açıldığında kestirmiştim saçımı en son, bu sene de son senem zaten kestirmek istemiyorum hiç.
  • Bende enseyi, favorileri düzelttirip uzun saçla gidecem. Jöle sürüp, saçma sapan şekiller vermiyorum nasıl olsa. Tipik uzun saçlı efendi çocuk saçı kızmazlar diye düşünüyorum.
  • bu yıl sınıflardaki yağ oranı baya bi yükselecek beyler. artık öğlen yemeklerini o yağlarla yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca

bu yıl sınıflardaki yağ oranı baya bi yükselecek beyler. artık öğlen yemeklerini o yağlarla yaparlar

bakımlı olcak tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

quote:

Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca

bu yıl sınıflardaki yağ oranı baya bi yükselecek beyler. artık öğlen yemeklerini o yağlarla yaparlar

bakımlı olcak tabi

bakım falan hikaye

hele şöyle yaza doğru sıcaktan ders işleyemeyecek noktaya gelince o yağlı saçlar vıcık vıcık olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

güldüm
  • saçma sapan şey yapıyorlar
    çocuklara saçları uzun diye ve kıyafeti farklı diye karışılmayacak vb. diyorlar sonra biz öyle yapınca karışacaklar mı bakalım
    ilk gün gidersiniz zaten ilk hafta bir şey yapılmıyorlar ona göre hareket edersiniz
  • Sakal da serbest mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Sakal da serbest mi?

sakal serbest değil, sakalın serbest olmaması da mantıklı zaten. kirli bir görüntü oluşturuyor. saç gibi değil yani sakal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.