Şimdi Ara

Okula Kahve Götürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, okula termosla kahve götürmek istiyorum fakat kahve kültürüne biraz yabancıyım, şimdiye kadar sadece Türk Kahvesi içtim diyebilirim. Kahveyi çok seviyorum fakat nasıl bir termos almam gerektiğini ve içine nasıl bir kahve koymam gerektiğini bilmiyorum, nescafe vs. içmiyorum kahve makinesine ihtiyacım varsa alabilirim sorun değil. french press dedikleri bi olay var bu tür kahve mi içiyolar biraz açıklar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustys53

Kahveyi zevk için içiyorum :D Hocam french press olayını anladım kafama takılan insanlar kahveyi böyle mi içiyor yani kahve bu mudur :D kapsül kahve var bi de onun olayı ne acaba :D ben termosuma french pressten çıkmış kahveyi mi koymalıyım :D yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Alıntıları Göster
     Okula Kahve Götürmek

Şeklini koyarsın
    Yapay Zekanın Yanıtı

Okula Kahve Götürmek: Termosta Kahve Yapımı Kılavuzu

Akademik çalışmalarınız sırasında uyanık kalmanın ve konsantre olmanın en iyi yollarından biri, fincan dolusu sıcak kahve içmektir. Ancak, her zaman yanınızda bir fincan taze demlenmiş kahve taşımak hem zahmetli hem de dağınıktır. İşte burada termoslar devreye giriyor.

Termos, sıcak içecekleri saatlerce sıcak tutan yalıtımlı bir kaptır. Böylece, evde veya okulda kahvenizin tadını istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Termosta kahve hazırlamak da oldukça kolaydır.

Termosta Kahve Yapımı Adımları

• Termosta Nescafe Nasıl Yapılır:

• Termosunuzu sıcak suyla doldurun ve 1-2 dakika bekletin.
      • Suyu boşaltın ve 1-2 çay kaşığı Nescafe kahve ekleyin.
      • Kaynar suyu ekleyin ve karıştırın.
    • Termosa Kahve Nasıl Yapılır:

• İnce öğütülmüş kahve çekirdeklerini kullanın.
      • Kahve çekirdeklerini termosun içine koyun ve kaynar suyla doldurun.
      • Kapağı kapatın ve 4-5 dakika demlenmeye bırakın.
    • Türk Kahvesi Termosa Konur mu:

• Evet, türk kahvesini de termosunuza koyabilirsiniz. Ancak, türk kahvesi telvesiyle temas etmekten kaçınmak için kahve telvesini süzmeniz önerilir.

Termosa Kahve Yaparken İpuçları

• Termosunuzu önceden ısıtmak, kahvenizin daha uzun süre sıcak kalmasına yardımcı olur.
    • Kahvenizi termosunuza doldurmadan önce bir miktar süt veya krema ekleyerek soğumasını yavaşlatabilirsiniz.
    • Termosunuzu dik konumda tutmak, kahve telvelerinin fincana dökülmesini önler.

Termosta kahve yapmak, okulda veya evde kahvenin keyfini çıkarmanın kolay ve rahat bir yoludur. Bu ipuçlarını uygulayarak, her zaman sıcak ve lezzetli bir fincan kahvenin tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Termos konusunuda tavsiye verememde French Press ile kahve yapma videolarına bak anlarsın çok kolay bir alet. Kahveyide Tchibo'dan yada Starbuck'tan damak zevkine göre French Press için özel olarak çektir.
  • Uyanik kalmak icin kahve icme hocam ben sadece zevk icin iciyorum.
  • :-) biz lisede soğuk süre neskafe yapar içerdik. Bizden sonra ciks kahveciler açmaya başladı. Bi de 3u biaradalar bizimkinden sonra türedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

:-) biz lisede soğuk süre neskafe yapar içerdik. Bizden sonra ciks kahveciler açmaya başladı. Bi de 3u biaradalar bizimkinden sonra türedi
    Kahveyi zevk için içiyorum :D Hocam french press olayını anladım kafama takılan insanlar kahveyi böyle mi içiyor yani kahve bu mudur :D kapsül kahve var bi de onun olayı ne acaba :D ben termosuma french pressten çıkmış kahveyi mi koymalıyım :D yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  • quote:

Alıntıları Göster
     Okula Kahve Götürmek

Şeklini koyarsın

• METUEngineer kullanıcısına yanıt
    Harbi şekil ama sıcak tutar mı o bide beni kesmez ya ufak :D ama karizma

arkadaşlar bakıyorum mocha pod vs envai çeşit şey var ne içecem ben anlayamadım insanlar ne götürüyor bu termsoun içinde nescafe mi :D
  • Hepsiburada da 20 25 tl gibi fiyatlara olan termos lar işini görür bende çay götürüyorum okulun çayı b*k gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger1513

Hepsiburada da 20 25 tl gibi fiyatlara olan termos lar işini görür bende çay götürüyorum okulun çayı b*k gibi.

Eyvallah :) kahve için özel bi termosa ihtiyacımız yok yani sıradan bir termos alabilirim

Edit: Ever arkadaşlar her şey kafamda oturdu sayılır sadece kahveyi nereden almalıyım onu bilmiyorum nereden almalıyım ne demeliyim french press için öğütülmüş kahve mi istemeliyim hangi çeşidinden almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustys53 -- 31 Ağustos 2016; 15:28:57 >
  • hocam migrosta falan jacobs filtre kahve var, french press de 6-7 liraya halledersin pahalı bir şey olmasına gerek yok. İşini görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZordHashnet

hocam migrosta falan jacobs filtre kahve var, french press de 6-7 liraya halledersin pahalı bir şey olmasına gerek yok. İşini görürsün
    bardak termoslar var otobüste, sınıfta her yerde kullanırım
  • okul kırathane mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

okul kırathane mi
    Tamamdır arkadaşlar kararımı verdim hepinize teşekkürler sadece kahveyi nereden alabileceğim sorusu kaldı :)

Bardak termos olayı çok güzel

migrostakine baktım mantıklı olabilir :)

kıraathane anlayamadım
  • quote:

Tamamdır arkadaşlar kararımı verdim hepinize teşekkürler sadece kahveyi nereden alabileceğim sorusu kaldı :)

Bardak termos olayı çok güzel

migrostakine baktım mantıklı olabilir :)

kıraathane anlayamadım

Geç gördüm mesajı, herhangi bir Starbucks'ta baristaya damak zevkini söyle o sana kahve tavsiyesi yapar. Kahveyi çektirirken filtre kahve için dersin yada daha ucuz olsun dersen Tchibo var.
  • quote:

Merhabalar, okula termosla kahve götürmek istiyorum fakat kahve kültürüne biraz yabancıyım, şimdiye kadar sadece Türk Kahvesi içtim diyebilirim. Kahveyi çok seviyorum fakat nasıl bir termos almam gerektiğini ve içine nasıl bir kahve koymam gerektiğini bilmiyorum, nescafe vs. içmiyorum kahve makinesine ihtiyacım varsa alabilirim sorun değil. french press dedikleri bi olay var bu tür kahve mi içiyolar biraz açıklar mısınız?

Lisede kendimiz kahve getiriyorduk kantinden sıcak su alıp sınıfta içiyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Merhabalar, okula termosla kahve götürmek istiyorum fakat kahve kültürüne biraz yabancıyım, şimdiye kadar sadece Türk Kahvesi içtim diyebilirim. Kahveyi çok seviyorum fakat nasıl bir termos almam gerektiğini ve içine nasıl bir kahve koymam gerektiğini bilmiyorum, nescafe vs. içmiyorum kahve makinesine ihtiyacım varsa alabilirim sorun değil. french press dedikleri bi olay var bu tür kahve mi içiyolar biraz açıklar mısınız?

Lisede kendimiz kahve getiriyorduk kantinden sıcak su alıp sınıfta içiyorduk
    Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim arkadaşlar her şey tamam artık :)

• teemosta kahve taşınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Td550404

Bu mesaj silindi.
    Matara önerisi sunan arkadaşı saygıyla anıyorum
  • Tchibo uygundur.
  • Dhli adam okula semaver götürür ve cay içer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.