Şimdi Ara

okula gitmeye utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yasıtlarım bu sene okulu bitirmesine ragmen ben hala 1-2.sınıf arasındayım.mezuna kalma,hazırlık falan derken bu haldeyim.işin onemli tarafıda hiç ilgimi cekmeyen ve geleceginin cok parlak olmadıgı bir bolumde okumam.istemedigim olayların olmasıda cabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hicbir sey senden önemli degil. hayat senin hayatın.her zaman bir yol bulunur. maddi durumum kotuydu okulu birakmistim. 3 ay yaz boyu sabah 7 gece 1 (ciddiyim) fabrikada çalışmıştım. 3 ay sonunda 16 kilo kaybetmistim fakat cebimde 7800 lira param vardi. bu parayla ailemden zerre yardim almadan mezuna kalip istediğim yeri kazandım. 23 yasinda istedigim yere basladim, kendi ayaklarimin ustundeyim. iyi ki elimi tasin altina koydum.

• haklısın aslında neyin hayırlı olacagını bilemeyiz.aslında ben kendimi suclayacagıma bolumu sucluyorum.diyorum ki ulan bu bolumu yazmasaydım sunlar sunlar basıma gelmeyecekti daha mutlu olacaktım diyorum.aslında hayatta acele ettigim bisey de yok.evlilik falan dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_drmz

haklısın aslında neyin hayırlı olacagını bilemeyiz.aslında ben kendimi suclayacagıma bolumu sucluyorum.diyorum ki ulan bu bolumu yazmasaydım sunlar sunlar basıma gelmeyecekti daha mutlu olacaktım diyorum.aslında hayatta acele ettigim bisey de yok.evlilik falan dusunmuyorum

ozumseyerek yasamak gerek azizim. kendini bilinmez sulara birak, asil hayat orada. monotonluktan ve duzenden uzak dur

• Hocam bölümünden memnun değilsen bırak derim sonuçta uzun yıllar boyunca o mesleği yapacaksın hayat senin hayatın bence gerçekten mutlu olduğun işe yönel başarılar dilerim

• saol.icimde ders calısacak enerji de kalmadı ki tekrar hazırlansam

• Hocam sen istedikten sonra yapamayacağın şey yok bu arada ne bölümü okuyorsun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berbere gitmeye korkuyorum
    8 yıl önce açıldı
    okula gitmek istemiyorum
    10 yıl önce açıldı
    askere gidiyorum çok mutsuzum.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ingilizce iktisat.sayısaldım aslında.puanlar pek iyi olmayınca ne olursa yazıcam diye burayı yazdım.belki bi kimya muhendisligi falan yazsaydım bari diye kafamı duvarlara vuruyorum.en azından konusu ilgimi cekerdi.para konularından nefret ettim

• Birşey olduğu yok karı gibi zırlama. Ben 3 yıl okuduğum bölümü bıraktım 21 yaşımda tekrar üniversiteye başladım, iyi ki de bu kararı vermişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 6 Ağustos 2017; 1:48:24 >
  • Ben eczacılık fakültesini bıraktım 21 yaşında tıbba başlayacağım.28 yaşında falan da anca biter heralde.Üzülmek manasız değiştiremeyeceğin şeyler için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.