Şimdi Ara

Okula canta goturelimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise 2 ye gectim.Canta goturuyozmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklını almayı unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gotur. 10-20 kiloluk kitaplar verecekler. Posetlerde tasimaya calisirsan ellerin paramparca olur.

• TARÇININ ARKADAŞLARI GÜLÇİN NURÇİN VE YALÇIN'I İSTER MİSİN TANIMAYI KAKULE'Yİ TARÇIN'I ELMIR ONLARA GELİNCE ÇOCUKLAR SEVİNİNCE TARÇIN SANA GÜLÜMSER NE BİLMEK İSTERSİN DER BİR TOHUM FİLİZLENİR SERPİLİR ÇİÇEK AÇAR SIRLAR AÇIĞA ÇIKAR VE MERAKLANIR ÇOCUKLAR ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIK ORTAYA TARÇIN

• TARÇININ ARKADAŞLARI GÜLÇİN NURÇİN ve YALÇIN'I İSTER MİSİN TANIMAYI KAKULE'Yİ TARÇIN'I ELMIR ONLARA GELİNCE ÇOCUKLAR SEVİNİNCE TARÇIN SANA GÜLÜMSER NE BİLMEK İSTERSİN DER BİR TOHUM FİLİZLENİR SERPİLİR ÇİÇEK AÇAR SIRLAR AÇIĞA ÇIKAR VE MERAKLANIR ÇOCUKLAR ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIK ORTAYA TARÇIN
  • Çanta götürme.Poşette taşı bence.Kitapları vermezlerse boşuna çanta taşımış olursun.

• TARÇININ ARKADAŞLARI GÜLÇİN NURÇİN ve YALÇIN'I İSTER MİSİN TANIMAYI KAKULE'Yİ TARÇIN'I ELMIR ONLARA GELİNCE ÇOCUKLAR SEVİNİNCE TARÇIN SANA GÜLÜMSER NE BİLMEK İSTERSİN DER BİR TOHUM FİLİZLENİR SERPİLİR ÇİÇEK AÇAR SIRLAR AÇIĞA ÇIKAR VE MERAKLANIR ÇOCUKLAR ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIK ORTAYA TARÇIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

TARÇININ ARKADAŞLARI GÜLÇİN NURÇİN VE YALÇIN'I İSTER MİSİN TANIMAYI KAKULE'Yİ TARÇIN'I ELMIR ONLARA GELİNCE ÇOCUKLAR SEVİNİNCE TARÇIN SANA GÜLÜMSER NE BİLMEK İSTERSİN DER BİR TOHUM FİLİZLENİR SERPİLİR ÇİÇEK AÇAR SIRLAR AÇIĞA ÇIKAR VE MERAKLANIR ÇOCUKLAR ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIK ORTAYA TARÇIN

off sesli güldüm

• Kendini de unutsaydın
  • okuluna göre degisir de götürsen ne olucak ? sanki aşırı ağır bir şey ya da götürdüğün için okuldaki herkes seninle dalga geçecek . mesela ben okulun son günü herkes serbest geldiği halde alışkanlıktan okul üniformasıyla geldim kimse dalga geçmedi sonradan fark ettim arkadaşlarla güldük geçtik

edit : kb böyle konuları göre göre sinirlenmeye başladım biraz ama durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 27 Eylül 2015; 21:45:09 >
  • TARÇININ ARKADAŞLARI GÜLÇİN NURÇİN VE YALÇIN'I İSTER MİSİN TANIMAYI KAKULE'Yİ TARÇIN'I ELMIR ONLARA GELİNCE ÇOCUKLAR SEVİNİNCE TARÇIN SANA GÜLÜMSER NE BİLMEK İSTERSİN DER BİR TOHUM FİLİZLENİR SERPİLİR ÇİÇEK AÇAR SIRLAR AÇIĞA ÇIKAR VE MERAKLANIR ÇOCUKLAR ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIK ORTAYA TARÇIN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.