Şimdi Ara

Okul zili programı için yardım LÜTFEN......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir okul zili programı hazırlıyoruz bir yerde takıldık yardımcı olursanız seviniriz.

hazırladığımız program visual basic te tenefüs saatleri ile bil. saatini karşılaştırıyor. eğer tenefüsse Winap ı açıyor ve oradaki listeden parçaları çalıyor. zaman bitince winap ı kapatıyor. burada sorun yok ama sorun şu ki program devamlı sistem saati ile tenefüs saatlerini karşılaştırıyor ve böylece bil. çok yük biniyor işlemci %100 de çalışıyor.

• hazır zil programlarda ise istediğimiz parçaları seçemiyoruz veya sadece bir parça çalıp bitiriyor. bir liste oluşturamıyoruz. eğer bildiğiniz bir program varsa veya program konusunda yardımcı olursanız seviniriz.
    selamlar.
  • her saniye kontrol yaparsa tabiki çok yük biner.Ben visual bilmiyorum ama fikir verebilirim.Zamanlanmış görev tarzında bi şeyler yaparsan başarılı olursun.Yani zamanı gelince o kendi başlar.
  • Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım ama winamp olayına güldüm baya Neden Wav uzantılı sesleri program içerisine alarak yapmadınız ? her dakika timer kullanarak zamanlanmış basit bir program hazırlarım sizin için kodları ile birlikte gönderebilirim.Ama akşam hazırlayabilirim. Kolay Gelsin
    Dumah79@yahoo.com
  • yardım için teşekkür ederim ama biz wav çaldırmayacağız ki gerçek mp3 müzikleri tenefüste öğrencilere dinletmek istiyoruz ve hep aynı şarkılar olmaması için uzun bir liste oluşturup random çaldırıyoruz.
    herşey tamamda dediğim gibi bil. kasıyor. problem bu....
    yardımlar için teşekkürler...
  • İşletim sişsteminiz Windowssa eğer istediğiniz programı Visual basic ile Media Player Componenti kullanarak yazabiliriz. Emailinizi yazarsanız. Akşam Boş zaman bulunca hazırlar mailinize gönderirim. Üzerinde çalıştığım Skin desteği sunan bir media player yazıyorum şu an ufak bir şey hazırlarım size. MP3 Destekli
    Mailinizi ve istediğiniz şartları yazarsanız mesela ne tür bir zaman kontrolü istiyorsunuz. Yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.
  • arkadaşım geçekten çok memnunetttin çok teşekkürler.....
    atokgozlu@hotmail.com MSN den de görüşebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhabbet çok hoş. konuya katılmak isterim. Elimde bir zil programı var. wav çalıyo. ben zil sesinin sonuna teneffüs uzunluğunu da dikkate alarak bir de belirli gün ve haftalar ışığında seçtiğim çocuk şarkılarını wav yapıp ekliyorum işimi görüyo. ama sizin program beni bu zahmetten kurtarabilir. paylaşır mısınız?
  • Tabiiki Kodları yazılım geliştirme bölümünde açmayı düşünüyorum... Nickinizi not aldım. Hem bir şeyler öğrenmiş oluruz hemde paylaşırız geliştirme süresi 1 kaç gün alacak PM nizden bilgilendirirm sizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.