Şimdi Ara

Okul Yönetimi bana İftira atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lafı uzatmayıp anlatıyorum olay şöyle başladı:

Bu bizim sağolsun okul yönetimi 22m^2'lik sınıfa 36 kişi yığmış metrobüsteymiş gibi ders işliyoruz dolayısı ile ben de olabildiğince bahçede kalayım dedim çünkü biliyorsunuz sınıf kalabalık havasız bizim sınıfın bahçeye açılan camı var hoca sınıfa girdi ben de geç kalıp hocaya saygısızlık yapmış olmayayım zaten o karışıklıkta beni fark etmez diye camdan sınıfa girdim ve hoca bu hareketimden dolayı dilekçe yazdı bana ''Ders veya ders dışı faaliyetlerin akışını bozmak''tan kınama cezası vermeye çalışıyorlar. Ben dersin akışını da bozmadım ders dışı bir faaliyetin de akışını bozmadım bana böyle bir iftira atarak ceza vermeleri durumunda dava felan açabilir miyim? çünkü tertemiz bir sicilim ve hiçbir hocanın gözüne batmamış bir öğrencilik hayatım oldu bir kaç kişinin attığı iftira yüzünden ceza yemek istemiyorum ki bu ceza Kınama bile olsa...

• Hocayı em.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CocaColaBardağı

Hocayı em.

bro tamam komik ama bu sefer ciddi ya mesele
  • keşke hoca içerideyken camdan sınıfa girmeseydin, bu hocaya daha büyük saygısızlık olur. ama bu cezayı haketmiyorsun, savunmanda adam akıllı açıklarsan bir şey olmaz. bide savunmandan önce öğretmeni boş bir zamanında yakala ve durumu izah et, fikrini değiştirmezse okul yönetimiyle konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan1905 -- 27 Ekim 2014; 22:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

Orijinalden alıntı: CocaColaBardağı

Hocayı em.

bro tamam komik ama bu sefer ciddi ya mesele

Ailene falan söyle

• Yaş kaçtı bro ?

• Al velini git okula.Onların artisliği öğrenciye.Ana babaya birşey diyemez.çekerler geri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

keşke hoca içerideyken camdan sınıfa girmeseydin, bu hocaya daha büyük saygısızlık olur. ama bu cezayı haketmiyorsun, savunmanda adam akıllı açıklarsan bir şey olmaz.

kesinlikle haklısınız savunmamda buraya yazdığım gibi yazdım yaklaşık olarak sınıf havasız, geç kalmak istemedim,yaptığım bir hataydı farkındayım vs.
  • bacadan girseydin
  • kinama alsan bile sorun deil takma kafaya sene sonu kesinlikle siliyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elle Lawliet

Yaş kaçtı bro ?

16

@Kazmapolitan Babamı çağırdılar zaten yarın gelecek okula
  • quote:

quote:

keşke hoca içerideyken camdan sınıfa girmeseydin, bu hocaya daha büyük saygısızlık olur. ama bu cezayı haketmiyorsun, savunmanda adam akıllı açıklarsan bir şey olmaz.

kesinlikle haklısınız savunmamda buraya yazdığım gibi yazdım yaklaşık olarak sınıf havasız, geç kalmak istemedim,yaptığım bir hataydı farkındayım vs.

umarım bi sorun çıkmaz. buradaki arkadaşların dediği gibi veliniz müsaitse onunla beraber gelip durumu özel olarak da anlatabilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

umarım bi sorun çıkmaz. buradaki arkadaşların dediği gibi veliniz müsaitse onunla beraber gelip durumu özel olarak da anlatabilirsiniz

ailem de açıkçası öyle mükemmelliyetçi ki en ufak hatamda direk bana yükleniyorlar demokratik değil dominant ebeveynlerim var daha çok

• quote:

quote:

Yaş kaçtı bro ?

16

Hocaya çok zıtlaşma ama eğer ısrar ediyosa okulla ilgili şikayet yapılan bi yer vardı ismini unuttum oraya baş vurursan %80 seni haklı bulacaklardır ve mudur yardımcısının puanınıda duşuruyolar benim geçen sene uzun eşşek oynarken başıma geldi kınama alıyodum diğer hocalar bişey demiyodu uyuz bi yardımcı vardı oraya başvurdum puanı düşer terfi alamaz diye geri vites atmıştı adam dediğim gibi yap ısrar ediyosa git başvur zaten %80 sen haklı çıkarsın

• Cezayı hak ediyorsun, dersin de akışını bozuyorsun.
    İftira yok burada.
    Bacadan girmek nedir lan, hoca seni farketmiş dilekçe yazmış dersin akışı daha nasıl bozulsun?

• Bunun neresi iftira? Abartmışlar orası ayrı. Ters hocaya denk gelmişsin.

• kendine gore hakli olsan da sisteme karsi haksizsin

• quote:

quote:

quote:

Yaş kaçtı bro ?

16

Hocaya çok zıtlaşma ama eğer ısrar ediyosa okulla ilgili şikayet yapılan bi yer vardı ismini unuttum oraya baş vurursan %80 seni haklı bulacaklardır ve mudur yardımcısının puanınıda duşuruyolar benim geçen sene uzun eşşek oynarken başıma geldi kınama alıyodum diğer hocalar bişey demiyodu uyuz bi yardımcı vardı oraya başvurdum puanı düşer terfi alamaz diye geri vites atmıştı adam dediğim gibi yap ısrar ediyosa git başvur zaten %80 sen haklı çıkarsın

adını biliyor musunuz o başvurulan yerin cidden çok işime yarayabilir

@ZeroSystem bro sanırım sen yanlış anladın bu cam dediğim şey okulun kendi bahçesine bakıyor ve boy olarak yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir cam olaya şöyle bak okulun içinden sınıfın içine giden başka bir yol kullandım? istelik dersin akışı bozulmuyorki daha derse bile başlamamış sunumunu hazırlamak için erkenden gelen öğretmen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş kaçtı bro ?

16

adını biliyor musunuz o başvurulan yerin cidden çok işime yarayabilir

@ZeroSystem bro sanırım sen yanlış anladın bu cam dediğim şey okulun kendi bahçesine bakıyor ve boy olarak yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir cam olaya şöyle bak okulun içinden sınıfın içine giden başka bir yol kullandım? istelik dersin akışı bozulmuyorki daha derse bile başlamamış sunumunu hazırlamak için erkenden gelen öğretmen

Mobildeyim ama bu işine yarar galiba brohttp://www.egitimciyiz.com/meb-sikayet-hatti-acti.html/

• Git ögretmenınle güzelce konuş amacının dersi bölüp saygısızlık yapmak olmadıgını boş bir anına gelip böyle bir harekette bulundugunu bir daha hareketlerinde dikkat edeceğini belirt. Asla inatlaşma. Sorun hallolur buyuk ihtimalle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.