Şimdi Ara

OKUL YILLARINDA HİÇ DAYAK YEDİNİZ Mİ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

OKUL YILLARINDA HİÇ DAYAK YEDİNİZ Mİ??

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2022)
Giriş
  • İlkokulda 2-3 kere kullağımı çekti hoca o kadar.

Lise'nin ilk 10 gününde bi şey olmadı bakalım sonraki günler ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

Ohhh güzel bi maç geçti.İsterse müdür öldürene kadar dövsün gıkımı çıkarmam hacuuuu

Sevdiğim Kızın Yanında Dövmesin De
  • Dayak mı? O da ne?

İlkokulda kafama kitapla yavaşça vurmuştu öğretmenim
    Ortaokulda hiç öyle birşey olmadı.
    Şu an lisedeyim. Şimdi de olmadı... olamaz...
  • 6. sınıfta fen öğretmeni 1 aldım diye 1 tokat attı , bende ona vurdum , okul değiştirmek zorunda kaldım..
    Lise de öğretmen yemedimde uysal olmaya çalışırım...
    Ama L2 deyken 3 vs. 1 yaptık L3 lerle o zaman yedim ...
  • ben de 4. sınıftayken hoca yazım kotu die yumruk atmıştı kafama şimdi lisedeyim bizim müdür yardımcımız her hafta bi kez iki tokat atar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esalp -- 17 Eylül 2008; 23:43:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uNaFRaiD

6. sınıfta fen öğretmeni 1 aldım diye 1 tokat attı , bende ona vurdum , okul değiştirmek zorunda kaldım..

dsiplin cezası aldın mı bari?
  • Valla ortaokuldayken mat dersinde sosyal sınavına çalışıyordum. Kafama 3 şaplak yemiştim.

Bi de küçükken çingenelerden dayak yemiştim. Olayı anlatayım içimde kalmasın. Biz basket kursuna gidiyorduk kuzenimle beraber. 12 13 yaşındaydık galiba... Neyse kuzenim ben ve basket kursundan bir arkadas elimizle topla eve gidiyoruz. Sonra bu çingenler bizi görmüş ağaçtan armut atıyolar. Peşimize takıldı bunlar ama takıldıkları yer ana cadde bişey yapamazlar tabi... Biz sonra mal gibi ara sokağa girdik bunlar bize sataşmaya başladı gelin kavga edelim falan diyolar. Benim kuzen vın zaten ilerden hızlı hızlı yürüyo. Diğer arkadaşa baktım çingenlerin birinin omzuna elini atmış yürüyolar. Ben arkada dayak yiyorum kulağıma yüzüme yumruk attı bunlar dalacaktım ama bıçakları var diye korktum. Neyse en sonunda bizim arkın tanığıymış ordaki omzunu attığı çocuk gittiler.

Kavga sayılmaz da geçen gün arkadaslarla beraber yürüyoruz önden bebe çingenlerden geldi bisikletli... Bizim arkadaşlar önden gidiyordu çekilin lan falan dedi bu küçük. Bende geçerken bisikletine tekme attım küçüğün bişey olmaz nasılsa diye... Sonra arkadan bu küçük bağırıyo siyahlıyı çevirrr diye Önümüze bunların abisimi nedir geldi ne oluyo lan falan dedi. Sonra o bisikleetine tekme attığım çocuk bisikletini özerime sürdü bi ittirdim çocuğu yere düştü sonra hepsi korkularından bişey yapamadı. bu abileri elini cebine soktu korkutmak için sonra gidin falan dedi.

Rahatladım be ilk defa yazıya döktüm bunları.

• quote:

Orjinalden alıntı: PASATURK

Valla ortaokuldayken mat dersinde sosyal sınavına çalışıyordum. Kafama 3 şaplak yemiştim.

Bi de küçükken çingenelerden dayak yemiştim. Olayı anlatayım içimde kalmasın. Biz basket kursuna gidiyorduk kuzenimle beraber. 12 13 yaşındaydık galiba... Neyse kuzenim ben ve basket kursundan bir arkadas elimizle topla eve gidiyoruz. Sonra bu çingenler bizi görmüş ağaçtan armut atıyolar. Peşimize takıldı bunlar ama takıldıkları yer ana cadde bişey yapamazlar tabi... Biz sonra mal gibi ara sokağa girdik bunlar bize sataşmaya başladı gelin kavga edelim falan diyolar. Benim kuzen vın zaten ilerden hızlı hızlı yürüyo. Diğer arkadaşa baktım çingenlerin birinin omzuna elini atmış yürüyolar. Ben arkada dayak yiyorum kulağıma yüzüme yumruk attı bunlar dalacaktım ama bıçakları var diye korktum. Neyse en sonunda bizim arkın tanığıymış ordaki omzunu attığı çocuk gittiler.

Kavga sayılmaz da geçen gün arkadaslarla beraber yürüyoruz önden bebe çingenlerden geldi bisikletli... Bizim arkadaşlar önden gidiyordu çekilin lan falan dedi bu küçük. Bende geçerken bisikletine tekme attım küçüğün bişey olmaz nasılsa diye... Sonra arkadan bu küçük bağırıyo siyahlıyı çevirrr diye Önümüze bunların abisimi nedir geldi ne oluyo lan falan dedi. Sonra o bisikleetine tekme attığım çocuk bisikletini özerime sürdü bi ittirdim çocuğu yere düştü sonra hepsi korkularından bişey yapamadı. bu abileri elini cebine soktu korkutmak için sonra gidin falan dedi.

Rahatladım be ilk defa yazıya döktüm bunları.

Öyle artist çok ya benim küçüklüğümde bizden büyük birisi ''höyt'' dedimi evlere dağılırdık şimdiki veletler öyle değil valla dümdüz gidiyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

Orjinalden alıntı: uNaFRaiD

6. sınıfta fen öğretmeni 1 aldım diye 1 tokat attı , bende ona vurdum , okul değiştirmek zorunda kaldım..

dsiplin cezası aldın mı bari?

Yok babam halletti o işi bayan müdür yardımcısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNaFRaiD -- 17 Eylül 2008; 23:55:15 >

• benmki b.k yoluna dayak yemek oldu. edebiyat sınavı bir sırada 3 kişi varız ve sınıftaki tek 3 kişi oturan biziz :D neyse efendim sınavda yanımdaki 2 denyo arkadaşm abartılı bir şekilde kağıdıma bakmaya başladılar bende yapmayın etmeyin demeye kalmadı hoca bana dadandı vay efendim nie kopya çekiyorsun yermisin yemezmisn :D
  • WC de sigarayla yakalandığımızdan ötürü birer cetvel darbesi
  • İlkokulda abartmıyorum hergün.Ortaokulda belki bir kez hatırlamıyorum.Lisede hiç.
  • ilköğretimdekileri hatırlamıyorum ama 4 5 kez yemişimdir.

lisede bi kez derse girmeyip masa tenisi oynamıştık sınıf öğretmeni benim sınıfımdan birisi bunu yapamaz diye kafama vurmuştu, diğer oynayanın tekme tokat dövmüştü salak salak cevap verdi diye onun dışında olmadı
  • 7. sınıftaydım sanırım arkadaşla bahçede top oynuyoruz kendi halimizde topada hızlı vurmuyoruz bahçedede veliler falan var ama hiç bi zararımız yok velilere müdürpencereden görmüş bizi hizmetliyi yollayıp bizi yanına çağırttı her neyse gittik vay efendim siz velilerin yanında nasıl top oynarsınız bağırdı çağırdı falan filan sonra arkadaşa vurmaya başladı ben korktum sıra bana gelcek diye ama nedense arkadaşı o kadar dövdü bana bişey yapmadan yolladı ikimizide canı sıkılmış heralde böylesine saçma bi nedenden bizi yanına çağırıp arkadaşı dövüyo ama şimdiki aklım olsa öyle bi terslerim ki
  • bızım apartmanda oturan bı arkadasla aynı sınıftaydık bı gun okula gec kaldık kosa kosa gıttık okula tam sınıfın kapısına geldık ıcerde acayıp bı gurultu patartı kopuyo

o gunkı ılk dersde dıncının dersıydı normalde onun dersınde sınıftan cıt cıkmaz bızde aha ders bos dedık sınıfa sert bı gırıs yapalım mıllet korksun dedık naapalım dıye dusunurken ben dedımkı kapıyı tekmelıyerek gırelık mıllet urksun

sonra arakadasa dedım dedım hadı sen tekmele dıye oda bıraz mulayım bı cocuktu olmaz sen yap dedı ıyı dedım gerıldım kapıyı bı tekmeledım o hızla kapı duvara carptı gerı kapandı sonra bıraz yavas bı tekme gum dıye kapı duvarda kaldı içerı gırerken oturun ulan dıye bağırdım o anda hocanın masasının onunde bı kalabalık wardı o kalabalık yavasca ortadan ıkıye ayrıldı aradan bızım dıncı gorundu ben kan ter ıcınde kaldım bı anda betım benzım attı o suratı gorunce

sonra hoca herkesı oturtdu bız tahtanın onunde beklıyoz bıze cıkın dısarı adam gıbı gırın dedı cıktık dısarıya kapıyı caldık tık tık tık ıcerden geeeell sesi nese gırdık ıcerı

bızım karızma cızıldı tabı sonra bıze bı tokat caktı off offf osmanlı yanında oksama kalır slakkkk dıye yapıstırıyo vıcdansız

suratlarımız kıpkırmızı oldu o gunu hıc unutmam

• quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

7. sınıftaydım sanırım arkadaşla bahçede top oynuyoruz kendi halimizde topada hızlı vurmuyoruz bahçedede veliler falan var ama hiç bi zararımız yok velilere müdürpencereden görmüş bizi hizmetliyi yollayıp bizi yanına çağırttı her neyse gittik vay efendim siz velilerin yanında nasıl top oynarsınız bağırdı çağırdı falan filan sonra arkadaşa vurmaya başladı ben korktum sıra bana gelcek diye ama nedense arkadaşı o kadar dövdü bana bişey yapmadan yolladı ikimizide canı sıkılmış heralde böylesine saçma bi nedenden bizi yanına çağırıp arkadaşı dövüyo ama şimdiki aklım olsa öyle bi terslerim ki

Dua et şimdiki aklın o zaman yokmuş

Bu işler çok uzuyor arkadaşım heleki müdürün çevresi falan genişse bu milli eğitim tarafından destekli müdürler var

Diğer küçük emrahlara teşekkür ediyoruz bizlere açıldıkları için yalnız ankette 3 tane utanıyorum diyen var utanmayın lütfen biz bizeyiz açılın saçılın anlatın bizlere

NOT: küçük emrah diyorum diye kızmayın ha ben de o sınıfa giriyorum ilkokulda yediğim dayaklardan bahsettim zaten

• Yemekten çok dayak yerdim
  • Ortaokulda, okuldan kaçmaktan, derse girmemekten.

Lisede, yine okuldan kaçmaktan,derse bile bile geç girmekten, 1-2 kızı laf sokarak ağlatmadan, vs vs.

Birde Lisede okul hakkında bir Video yayınlamıştım, onun yüzünden'de yedim.

Şimdi Lise 4 olduk, akıllandık.
  • 8. sınıfta hiç unutmam bilgisayar dersinde çok konuşuyoz diye geldi kafama vurdu noluyo la dedim aynen böle hoca lalı lulu konuşma dedi.Hasss.tir dedim
    sözlü notumun yarısı gitti ve müdür yardımcısının masasının altına girdim

Sınıfta bir KahRaman Kimin Karşılandım

Hoca Bayandı

• Kimmiş lan o yaşatır mıyım bana vuracak adamı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.