Şimdi Ara

Okul ve sakal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben liseli bi kardesinizim.
    Oncelikle okulda kiyafet serbest( Anadolu Lisesi). Fakat okulda kara çarşafla gezen kız var? Askılı giyen kız var? Tayt giyip gobegi acik dolanan kiz var. Siyasi simge iceren kolye kupe takan kizlar var. Top sakalli ogretmen var. Ancak mudur yardimcisi benim sakalima laf ediyor. Kesmezsen okula almam vs.

Arkadaslar aynen soyle bi konusma gecti
    Mudur yardimcisi: Sakallari kes ya da cik git okuldan
    ben: hocam bu zamana kadar saygisizlik yapmadim kusura bakmayinda kara carsafli kizlar dolasirken benim sakalim neden sizi rahatsiz ediyor?
    MY: Ona ben karisamam dini inanislari yonetmelikte sakal yok.
    B: Hocam benim dinimda bana sakal birakmami emrediyor.

Dedim ve velimle vs. Gorustu
    Asil sormam gereken sizce haksiz miyim?
    Hayir abarti bi sakalda yok 1 haftalik bi sakal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son sınıf falan değilsen kes sakalını, zaten son sınıfların okula uğradığı olmaz.Zaten 10 11. sınıf falansan sende sakal olsa ne olur olmasa ne olur, okumaya gidiyoruz okula talibanlık yapmaya değil.Ben de sakallıyım şuan ama 10 11. sınıf olsam bırakmazdım.Yanlış anlama sakal pistir falan demiyorum ama gerek yok okulda.Gerçi bi haftalık sakaldan bir şey olmaz, çarşaflı konusuna gelirsek haklısın.Zaten okulda serbest kıyafet olup sakala karışılması fiyasko, saça da karışıyorlardır Allah bilir.Müdür yardımcılarının bir tür ego tatmin etme şekli
    Olmadı kara çarşaf giy
    Olmadı göbeğini aç

Acayip iyi anlamissin.

Orijinalden alıntı: gold5555

Müslümanlıkta sakal bırakması emredilmiyor ki bırakırsan sünnet sevabı var

Adam muslumanim demis mi?

Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okul Dondurma ve Askerlik Hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

Son sınıf falan değilsen kes sakalını, zaten son sınıfların okula uğradığı olmaz.Zaten 10 11. sınıf falansan sende sakal olsa ne olur olmasa ne olur, okumaya gidiyoruz okula talibanlık yapmaya değil.Ben de sakallıyım şuan ama 10 11. sınıf olsam bırakmazdım.Yanlış anlama sakal pistir falan demiyorum ama gerek yok okulda.Gerçi bi haftalık sakaldan bir şey olmaz, çarşaflı konusuna gelirsek haklısın.Zaten okulda serbest kıyafet olup sakala karışılması fiyasko, saça da karışıyorlardır Allah bilir.Müdür yardımcılarının bir tür ego tatmin etme şekli

Valla 12. Siniflari esek gibi getiriyolar okula. Saglik sorunlarindan dolayi devamsizligim 29.5 gun en ufak seyde doldurcaklarini soyluyorlar. Sacma
    Sakal konusuna gelirsek 2 gunde 1 tiras olmak asiri derecede tahris ediyor ve yuzumde sayisiz sivilce cikiyor. Rahatsiz edici degil mi? Sahsen tum hayatim okuldan ibaret olmadigi icin sosyal ortamda kotu hissediyorum. Sakal varken daha rahat ve ozguvenli oluyorum.

• Haha Din özgürlüğü kapsamında sadece müslümanlığımı izole etmişler? Zayıf..

Sakala gelirsek bırak gitsin kardeş sakal bıraktı diye ihtisasını karartçak değil ya

Bence okula siyasi veya bir ideolojiyi doğrudan yansıtan simge takı vb. sokulmamalı diye düsünüyorum.

Onun dısında bu ülkede senelerce baş örtüsü nasıl bağlanılmalı tartışıldı arkadaşlar bizleri bu şekilde oyaladılar.

Bırakalım başı kapalı olan öğrencilerimiz okullarına girebilsinler manevi olarak sıkıntı çekmesinler.

Ben de bir müslümanım sakal bırkmasını çok sevdiğim halde dikkat çekeceğim ve istenmeyeceğim için sakallarımı kestim lisede

Fotoğraftaki sakallarımın hepsi gitti şimdi bebek yüzlü geziyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Okul ve sakal

• leobolt kullanıcısına yanıt
    hintliyim de hintlilerde ya hiç olmucak yada upuzun olucak ellemıceksın kesemem de

Ne isterseniz almadınız mı zaten

Serbest kıyafet istediniz kabul ettiler

Ben dave mustaine gibi saç uzatıcam dediniz ona bile izin verdiler

Siz akıllanmazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: thsndrn

Ulan şu zamane gençlerine bak hele.. bizim lisede saçımız 1 cm uzun olsun hocalar elde makasla beklerdi kapıda adam sakalıma niye karışıyosun demiş müdüre.. bunlara temiz bi dayak lazım.

Evet evet siz haklisiniz. O kadar seye mudahale edilmiyorken benim suratimdaki kila laf ediliyor. Egitim zihinde olur insanlarin gorunusunde degil. Eger gorunusteyse okulda mhp kolyesi takip gezemezler, kizlar gobegi acik askili giyemez. Ve baskalari top sakal birakamaz.

Orijinalden alıntı: leobolt

quote:

Orijinalden alıntı: thsndrn

Ulan şu zamane gençlerine bak hele.. bizim lisede saçımız 1 cm uzun olsun hocalar elde makasla beklerdi kapıda adam sakalıma niye karışıyosun demiş müdüre.. bunlara temiz bi dayak lazım.

Evet evet siz haklisiniz. O kadar seye mudahale edilmiyorken benim suratimdaki kila laf ediliyor. Egitim zihinde olur insanlarin gorunusunde degil. Eger gorunusteyse okulda mhp kolyesi takip gezemezler, kizlar gobegi acik askili giyemez. Ve baskalari top sakal birakamaz.

Bu dediklerinin hiçbirini öğrenci yapamaz yaptırılmamalı da. Oraya okumaya eğitim hakkını almaya mı yoksa serseriliğe mi gidiyorlar belli değil.

• quote:

e sakalı çıkmayan adamın günahı ne? ekstra sevap alamayacak mı yani

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

e sakalı çıkmayan adamın günahı ne? ekstra sevap alamayacak mı yani

Allah onun birakmış gibi sevabini sayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 21 Nisan 2016; 23:58:45 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.