Şimdi Ara

Okul ve Saç Ne Alaka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğitimin saç ile ne alakası var ?
    belki ben saçlarımı kestirdiğim zaman kendimi kötü hissedecem ve derslerime pek kulak vermycm ?
    Anlamıyorum bu saçma kuralı ya,
    özgürlük yok anasını stym

• tamam
  • Zaten o kuralda saçını kes demiyor.Saçlar bakımlı ve taralı olmalı diyor.Diye biliyorum.
  • destek vereyim dedim ama sesli harflerin olmadığını görünce vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

destek vereyim dedim ama sesli harflerin olmadığını görünce vazgeçtim
    bende karşıydım buna ama üniversiteye gelince anladım. üniversitede herşey serbest diye bazıları insanlıktan çıkıyo saç sakal karışık sokakta görsen hoşt dersin o derece. disiplinin olmadığı yerde eğitim de olmaz. birisi saçım uzun olsun der kimi mini eteğimle geleyim der. bu karışıklıkta kime ne öğreteceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

Zaten o kuralda saçını kes demiyor.Saçlar bakımlı ve taralı olmalı diyor.Diye biliyorum.

değilmiş.
    "Okul içinde baş açık, saçlar kısa ve temiz olur. Ense düz ve açık olup favori, sakal ve bıyık bırakılmaz. Zincir, kolye, yüzük vb. ziynet eşyası takılmaz."
  • okula neden pijamayla gitmiyorsan o yuzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

Zaten o kuralda saçını kes demiyor.Saçlar bakımlı ve taralı olmalı diyor.Diye biliyorum.

değilmiş.
    "Okul içinde baş açık, saçlar kısa ve temiz olur. Ense düz ve açık olup favori, sakal ve bıyık bırakılmaz. Zincir, kolye, yüzük vb. ziynet eşyası takılmaz."

Alıntıları Göster
     Okul ve Saç Ne Alaka ?

özgürlük yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.akbalik

bende karşıydım buna ama üniversiteye gelince anladım. üniversitede herşey serbest diye bazıları insanlıktan çıkıyo saç sakal karışık sokakta görsen hoşt dersin o derece. disiplinin olmadığı yerde eğitim de olmaz. birisi saçım uzun olsun der kimi mini eteğimle geleyim der. bu karışıklıkta kime ne öğreteceksin?

emin ol insanlar daha çok şey öğrenir

1900 bilmem kaç senesinde çıkan kuralı 2011 de hala uygulamaya çalışmak salaklıktır.serbest bırakılsa zaten insanlar hevesini alır eski haline döner

üstad ne demiş:ben bu şegil giyinirim o başka şegil giyinir herkesin özgürlüğü bidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 18 Eylül 2011; 1:44:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.akbalik

emin ol insanlar daha çok şey öğrenir

1900 bilmem kaç senesinde çıkan kuralı 2011 de hala uygulamaya çalışmak salaklıktır.serbest bırakılsa zaten insanlar hevesini alır eski haline döner

üstad ne demiş:ben bu şegil giyinirim o başka şegil giyinir herkesin özgürlüğü bidir

Alıntıları Göster
    ben hocaya sordugumda bit falan demisti ama bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: levot

Alıntıları Göster
    gerçekten saçmalık milletin saçından başından sana ne be kardeşim sen dersini ver geç o alır almaz ayrı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

gerçekten saçmalık milletin saçından başından sana ne be kardeşim sen dersini ver geç o alır almaz ayrı konu

Alıntıları Göster
    Kişisel haklara tecavüzden başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

Alıntıları Göster
    Nasıl rahat edebiliyorsunuz uzun saç ile anlamıyorum arkadaşlar. bende lisedeyim ancak saçlarımı okul zorladığı için değil kendim istediğim için 15 günde bir 5 numaraya vurdururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: no prayer

Nasıl rahat edebiliyorsunuz uzun saç ile anlamıyorum arkadaşlar. bende lisedeyim ancak saçlarımı okul zorladığı için değil kendim istediğim için 15 günde bir 5 numaraya vurdururum.

Bak dostum,
    kısa saçı bana gerçekten yakışsaydı zaten ısrarla uzatmazdım .. ( umarım derdimi anlatabilmişimdir .. )
  • lise 2deyken ben de böyle düşünürdüm, çok zorlama tartışmaya girme kimseyle hele hocalarla kimseye bi fayda sağlamaz.
  • Berberler ne kazancak sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karsh Kale

quote:

Bak dostum,
    kısa saçı bana gerçekten yakışsaydı zaten ısrarla uzatmazdım .. ( umarım derdimi anlatabilmişimdir .. )

Ben de bana yakıştığını söylemedim,rahat olduğunu söyledim.Saçların senin rahatın için olmalıdır dostum kızların beğenmesi için değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karsh Kale

quote:

Bak dostum,

Ben de bana yakıştığını söylemedim,rahat olduğunu söyledim.Saçların senin rahatın için olmalıdır dostum kızların beğenmesi için değil.

Alıntıları Göster
    kestir okul bitince uzatırsınbende sevmiyorum kısa sacı yamuk yumuk kafam suratım var yolda kısa saclı kendimi gorsem sinirimden doverim ama kestirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukko

kestir okul bitince uzatırsınbende sevmiyorum kısa sacı yamuk yumuk kafam suratım var yolda kısa saclı kendimi gorsem sinirimden doverim ama kestirdim

Alıntıları Göster
    saçlarımı 6 aydır kestirmiyorum bugün şeklini düzelttirecem uzunluk kalcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

saçlarımı 6 aydır kestirmiyorum bugün şeklini düzelttirecem uzunluk kalcak

Alıntıları Göster
    hocaların saçları çıkmadığı için kıskanıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.