Şimdi Ara

OKUL UZATMA--(ÜNİVERSİTE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
45.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

OKUL UZATMA--(ÜNİVERSİTE)

(En Son Oy Tarihi: 14.12.2023)
Giriş
  • Valla dışardan çok kolay gözüküyor üniversiteye girin nasılsa biter diyorlar ama kazın ayağı hiçte öyle sanıldığı gibi kolay değil özelliklede zor bir bölümde okuyorsanız(tıp mühendislik vs.) o yüzden işi en başından sıkı tutmak lazım,ben uzayan bu dönemime kadar sınavlara hep 1 gün önceden çalışırdım ama dönem okul uzayınca insanında aklı başına geliyor bölümün en ağır 3 dersini bütünlemeye dahi kalmadan verdim(bu arada kou metalurjiden mezun oldum 2 hafta önce) ama vize final dahil 2 haftamı verdim çalışmak için çalışınca oluyor (çok klişe oldu ama gerçektende öyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaYa -- 23 Mart 2007; 23:37:10 >
  • mühendisliğe zormu diyonuz ya

mimarlık=tıp büyüktür diğer bölümler

şehir bölgede zor bayağı

ama müh. v.b bölümler bölüm zor demesin yav
  • Valla tek isteğim zmanında bitmesi...Galiba bitecek..Seneye son..Ulan dha dün okuln kapısından girdiğim endişeli gözlerle etrafa baktığım gün aklıma gelıoda...Yaşlanmsım yaf
  • ege elektrik rlrktroniği bırakıp odtü işletmeye geçiorum ya bende bilmem yalnış mı yapıorum. dolayısyla uzadı benimde
  • bu kanıya nasıl vardın bilmiyorum sidik yarıştıracak değilim ama mühendisliğin kolay olduğunu iddia etmen hiç gerçekci değil, en azından İtü ve Odtü gibi okullarda. ayrıca böyle konuyla alakasız mesajlarla topiği kirletmesek fena olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

mühendisliğe zormu diyonuz ya

şehir bölgede zor bayağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 24 Mart 2007; 0:25:18 >

• Hazırlıkta yarım dönem çaktım. Lisansda da yarım dönem. Etti 1 sene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

1 sene uzıcak gibi korkmaya başladım.

Benimde

hemde daha 2. sınıftayım... Bi sene uzamayla kalsa iyidir. İşin kötüsü 2 sene uzayacağada benziyo bu meret...

aynen 2. sınıftayım ve 1 sene kesin uzattım şimdiden offf yaaaaa

• okula girip bi heyacanla daha ilk yılında ilk döneminde 2 ay bile geçmeden okulu uzatan başka bölüm var mı ?
    burdan bu kanıya vamış olabilir arkadaş en azından mimarlık için
    3. sınıfım ama 7 yılda ya biter ya bitmez af maf bekleyecem biterecem ama kafaya koydum biraz ara verdim okula bişeyler oldu karışık yani
    ama şu konuda düşüncem sabittir itü odtü demişsin yani büyük üiversite olarak görmüşsün yada zorlardır elbet ama küçük olarak görülen bi üniversitenin mimarlık bölümünü bitirmek bile en az bu saydığın üniversitelerde bölüm bitirmekten daha zordur at başı öndedir en azından

quote:

Orjinalden alıntı: giago008

bu kanıya nasıl vardın bilmiyorum sidik yarıştıracak değilim ama mühendisliğin kolay olduğunu iddia etmen hiç gerçekci değil, en azından İtü ve Odtü gibi okullarda. ayrıca böyle konuyla alakasız mesajlarla topiği kirletmesek fena olmaz
    quote:

şehir bölgede zor bayağı

• anadolu işletme 4 yıllık bıraktım
  • Benimde uzadı 1 yıl bakalım nolucak.
  • bildiğim rekor 17 yıl ile bir arkadaşta...

amaaaaaaa bitirdii.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: narada

bildiğim rekor 17 yıl ile bir arkadaşta...

amaaaaaaa bitirdii.......

Arkadaş baya bi aftan faydalanmış olsa gerek
  • anketten şu sonuç çıkıyroki üniversiteye girenlerin sadeece %20'si 4 senede mezun oluyor..
  • ne güzel değil mi insana moral veriyor uzatmak için teşvik ediyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: donelljones

anketten şu sonuç çıkıyroki üniversiteye girenlerin sadeece %20'si 4 senede mezun oluyor..
  • quote:

ne güzel değil mi insana moral veriyor uzatmak için teşvik ediyor.
    quote:

anketten şu sonuç çıkıyroki üniversiteye girenlerin sadeece %20'si 4 senede mezun oluyor..

• quote:

ne güzel değil mi insana moral veriyor uzatmak için teşvik ediyor.
    quote:

hem öyle hemde fazla can sıkmaya gerek yok demeye getiriyorum..
  • quote:

şehir bölgede zor bayağı

sanırım 3fakültede de okudun da böyle konuşabiliyorsun..

yada mühendisliği çevre jeolojiden ibaret sanıyorsun

Bende 3.sınıfım artık 5kesin 6biter gibi duruyor..

şehir bölgede zor diyorsan sen işin ödevinden çiziminden zor diyorsun..mühendislik o konuda rahattır fazla ödev olmaz ama finaller açıklandı mı 200kişi içinden 15-20kişiyi geçmiş görüyorsan o kadarda kolay olmadıgını anlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 25 Mart 2007; 12:42:04 >

• herkes icin girdigi bölüm zordur bence.
    ben 1 dönem uzatmıstım.
    ama o derlerin 1. sınıf dersi oldugunuda soyleyeyım :D
    yanı 4 yıl boyunca bır turlu veremedım o derleri :D (3 tane :D )

şu da bir gerçek, eğer ögrencide bir şeyler varsa ( temel falan :D ) ; ders çalışması yeterli.
    kardeşim, YTÜ makinada ve 2,5 yılda tamamlamış olacak tüm dersleri :D ( dgs ile geçti , önceden okudugu hemen hemen hıc bır ders sayılmadı :D
    hazırlıkdan sonra 3. sınıftan başlamıs oldu ve sureklı alttan ders falan aldı, alıyor :D
    karma karışık bişliler :D
  • Anketin sürekli bilgisayar başında takılan insanlar arasında yapıldığını unutma..
    yoksa 4 sende bitirme yüzdesi,yüzde elli falandır..
  • 3. sınıfım öbur seneye 28 kredi kalıo yani baya rahatım, yaz okuluda yapmadım 4 senede bitcek yani (cok yakın arkadasım bu sene yani 3 senede bitirio okulu). yaz okulu yapsam 3.5 senede biter ama kasmicam. üstten toplayınca dersleri 4. sınıfa bişe kalmıo zati tavsiye ederim.

bu arada bölüm İTÜ Makina... (pek kolay sayılmaz yani)
    derslere gidip biraz da dinleyince her bölüm rahat rahat zamanında biter... kasmaya gerek yok yani...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.