merhaba arkadaşlar.lise 2 öğrencisiyim ve okulda okul temsilciliği seçimi var.sınıftan bir kız aday oldu.biz de grup kurarak sınıfları dolaşıcaz ve seçilirsek neler yapacağımızı anlatacağız.burda dili kullanmak çok önemli.okuldakilere neler vaad edebiliriz?okulda lise 3lerden de katılanlar var ve onları alt etmek lise 1 ve 2 lere vaad edeceğimiz şey şu olabilir:"LİSE 3LERİN SENEYE SINAVLARI VAR.2.DÖNEMDEN İTİBAREN SINAV KAYGILARI BAŞLARLAR VE SİZDEN İLGİLENMEZLER.OYSA BİZİM SINAV KAYGISINA DAHA 2 SENE VAR.HEM BİZDEN İLETİŞİM KURMANIZ DAHA KOLAY OLUCAKTIR.ÇÜNKÜ SİZLERE ÇÖM DİYEBİLİR DALGA GEÇEBİLİRLER VE SİZDEN İLGİLENMEZLER." diyebilirim başka ne önerirsiniz?lütfen okula havuz yaptıralım gibi yazılar yazmayalım
Eğer sınıfları dolaşırsak her sınıfa da gireceğim için popülerliğim olur.aslında bu temsilcilikte aktif olmamın nedenleri arasında popülerliğim olur diye düşünüyorum ama derslerimi etkiler mi diye düşünüyorum.kafam çok karışık
zaten temsilciliğe aday olanların yüzde 95i popülerlik için aday oluyorlar.
ewt abilerim kardeşlerim.neler vaad edelim ve bu temsilcilik işi derslerimi etkiler mi?yardımlarınızı bekliyorum.lütfen yardım??
milli eğitimde, şurada burada tanıdıklarım var de. iş adamlarını tanıyorum gibisinden güçlü göster kendini. millet güce bayılır. züppe gibi görünmemeye çalış.
Hamburger 2 TL olacak.
Kola+Hamburger+Patates 3 TL olacak.
Dersen seçilirsin.
(ciddiyim)
Onun dışında futbol takımı kurulacak, basket takımı kurulacak her sene halısahada okul içi turnuva yapılacak, her sene en az 2 gezi düzenlenecek...
Okula havuz yaptirin.
paintovP
kullanıcısına yanıt
hocam bunları söylerim de bizim binadaki müdür yardımcısını tanıyorum ama okulda öğrenciler tarafından pek sevilmeyen biri.sizin yazdıklarınızı söylesem ama müdür yardımcısını tanıdığımı söylemesem bu da idarenin kulağına gidebilir.çünkü herkese güvenemiyorsun.tanıdıkların var diye bizi tehdit filan mı ediyorsun gibi sözler söyleyebilirler bana idareden.bizim okulda manyak öğretmen çok .yanlış anlayabilirler ama arkadaşlar arasında karara varırız nasıl söyleyeceğimiz konusunda.dersleri etkileme konusunda ne düşünüyorsunuz
hocam bunları söylersem çok abartı olur ve inanmazlar.okulda döner bile 2.5 tl.kutu kola 1.5 tl hayatta inanmazlar ve kantin ile de anlaşamayız.bunları söyleyip seçildiğimizi varsayarsak bunlar olmaz ve okulda bize küfür ederler ve adımız yalancıya çıkar
usulüne göre söyleyeceksin. çıkıp benim ankarada dayım var dersen olmaz. mesela diyeceksin ki saha yaptıracağız bu konu hakkında görüştüğümüz yetkililer falan var diyeceksin, sponsorlar var diyeceksin. salla yani ama usturuplu salla.
etkilemez çünkü bir iş yapmıyor temsilciler zaten. bir de lise 3leri hayatta etkilemez.
zaten okulumuzun dışında halı saha var ve arsası okulumuza bağlı.okula kira ödüyorlar.orası futbol turnuvaları için sallamasyon olmaz
11.sınıftan katılan çocuk "12.sınıftaki adaydan sınavı yüzünden daha çok zamanım, 10.sınıftaki adaydan ise daha fazla tecrübem var" gibisinden bir laf ederse olay biter 11 kazanır şahsen 2 sene önce bizim okulda öyle olmuştu bu laftan sonra arkadaş %90 la falan seçildi yani 10. sınıfta zor biraz o ama kolay gelsin yinede
EmmaWE
kullanıcısına yanıt
hocam zaten ilk hedefim seçimi kazanmak değil ki.okulda popülerliğim artsın derdindeyim.anlıyor musunuz?
o sözü söyeleyen abim de güzel söylemiş.ona da 10.sınıfların 11.sınıflardan daha çok öğrenciye sahip olduğunu hatırlatmak lazım.10.sınıflar =390 kişi 11.sınıflar=360 kişi.daha fazla oy alabiliriz.
up up up
Spor kompleksi
dh gercekten tam bir liseli yuvasi oldu
yol yaptır
Universitede olsan ogrenci islerindeki memurlari kovdurcam demen yeterli ama bilmemki lisede ogrencinin pek bi sorunu olmuyo kantinden baska o taraflara yonel derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme