Şimdi Ara

Okul Şenliğinde çalmak için şarkı önerisi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 ay sonra okul şenliğinde çalmak için seçildik. Ben ve arkadaşlarım yeni sayılırız. Okulda çalmak için fazla zor olmayan şarkı önerilerinizi bekliyorum .

• Ne tür şarkı çalıcaksınız ? hangi tür ensturmanlar var onları söyle bi ona göre cevap verelim.
  • Hahaha aynı şekilde bizde çıkıyoruz ama acemi değiliz biz, dumandan birşey kaktırın mutlaka şebo söyliyebilecek solistiniz varsada şebodanda yapabilirsiniz. Biz genelde şebo kasıyoruz Nil diye arkadaşım var kızın ses şebo gibi aynı iyi oluyor okul konserlerinde.
  • Judas Priest - Breaking the law . Hem kolay hem biliniyor
  • Greenday parçaları neşeli ve güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Ne tür şarkı çalıcaksınız ? hangi tür ensturmanlar var onları söyle bi ona göre cevap verelim.

Her tür olur ama biraz da bilinien şarkılar olması tercihim. Elektro bas bateri klasik gitar.

Solist yok sadece müzik yapmayı planlıyoruz .
  • hmm..

İlk önce bir Nothing Else Matters solosu ardından bekletmeden hemen Opeth'ten Ending Credits iyi gider valla.

Ending Credits'i bilmiyorsan youtube'den bak en az nothing solosu kadar güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ilk defa çıkıyorsunuz demi, hocalar kısıtlama koyıcak metal yapdırtmıyorlar sahnede söylimde hevesin kursağında kalmasın rock çaldırtıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Bu arada ilk defa çıkıyorsunuz demi, hocalar kısıtlama koyıcak metal yapdırtmıyorlar sahnede söylimde hevesin kursağında kalmasın rock çaldırtıyolar.

Hocalar nerden bilicek yaw.

O zaman dumandan birşeyler ayarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Bu arada ilk defa çıkıyorsunuz demi, hocalar kısıtlama koyıcak metal yapdırtmıyorlar sahnede söylimde hevesin kursağında kalmasın rock çaldırtıyolar.

Hocalar nerden bilicek yaw.

O zaman dumandan birşeyler ayarlayın.

Şimdi şöyle birşey var zaten bu işler müzik hocası eşliğinde götürülüyor parçaları söylüyorsun mesela gidipte şenlikte sen orda death ne bilim black metal yaparsan herkez sana mömmöm bakar ve ağır kaçar o müziği bilmeyenler için. Onun için hafif parçalar istiyorlar böyle anlamayanın bile hoşuma gidicek parçalar.

• crox arkadaşım elektro , ben bass çalıyorum.1 adet daha elektro ve bateri var , duruma göre solistimiz var fakat kız , sesi aynı şebnem ferah 3-4 şarkı gerek , kolay olmalı , bilindik olmalı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vadocz -- 20 Şubat 2010; 12:08:45 >
  • Metallica - One ile başlayabilirsiniz

Sonrasında Master of puppets , Nothing Else Matters vb. ile gidersiniz. Türkçe olsun diyorsanız Barış Akarsu'dan bişiler çalabilirsiniz.

Çok örnek var. Bir sürü çalınabilecek şey var. Çalıştıktan sonra hepsi kolay gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

1-2 ay sonra okul şenliğinde çalmak için seçildik. Ben ve arkadaşlarım yeni sayılırız. Okulda çalmak için fazla zor olmayan şarkı önerilerinizi bekliyorum .

OMG OMG , Yeni başladık,, , ilk konserimiz,, , one ? master of puppets?
  • Akdeniz akşamları o zaman
  • Green Day - Holiday
    The Killers - Somebody told me
    Duman - Senden Daha Güzel
    Mor ve Ötesi - Cambaz

al sana kolay parçalar 1-2 günde hazırlarsınız bunları
  • İyi bass cınız varsa girin whom arkadan orion bağlayın.
    Şaka bi yana Duman'ın şarkılarına falan bakın, greenday de olabilir arkadaşların dediği gibi. Eğer yapabilirseniz nothing çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 20 Şubat 2010; 13:54:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Akdeniz akşamları o zaman

Blind Guardian - Bards Song da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Judas Priest - Breaking the law . Hem kolay hem biliniyor

Hemi de gaz
  • Türk Rock çalarsanız kimse sıkılmaz hemde eşlik eden olur sizde keyif alırsınız.

Mesela ; Barış Manço,Ogün Şanlısoy,Duman gibi ve benzeri..
  • Kolay olsun bizim olsun . Dediğiniz parçalara bakıcaz sağolun . Şenliği hazırlayan sınıf arkadaşım okul temsilcisi istersek Grindcore bile yaparız ama sahneden taşlaya taşlaya indirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 20 Şubat 2010; 15:42:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.