|
Bildirim

1 Mobil
|
En son Discord'u yasakladılar, görüldüğü üzere acayip işe yaradı.. Aynı kafa devam
|
|
Ebeveynleri bilinçlendirmek ✖️
Herşeyi yasaklamak ✅ |
|
akp denen oluşumda hickimse suclu değildir, halk dışında. Yasaklayarak önlem almaya çalışmak ortaçağ kafasidir, milli egitim bakanıni aklamaya çalışan yüzlerce trol geziyor sosyal medyada, cemaatlerle ortaklık imzalayacagina geliyorum diyen su olaylara önlem alsaydi. Batida butur skandallarda önce baştaki istifa eder, bizde en baştakinin istifasi hicbirzaman gerçekleşmez.
|
|
Saçma sapan şeyler!
Eee ne olacak? 18yaş altına herşeyi yqsaklayın, neye yarayacak? Hangi bilimsel, sosyolojik, piskolojik temele dayanıyorsunuz?! Manyak manyak işler! |
|
Anladıkları tek yol bu ana suçlu benim çocuğum öyle bir şey yapmaz diyen ebeveynler
|
|
Çocuk katili it köpeklere "sayın" diyen, ulusal kanala çıkaran, meclise davet eden adamlar ne kadar bilinçli de ebeveyn bilinçlendirecek hocam... Milli eğitim bakanı, aile bakanı... Bunlar bilinçli mi? Yüzleri kızarıp istifa bile etmediler, utanmaz arsızlar!
Önce yükümlülüklerini yerine getirmeyip çatır çatır paramızı yiyerek "buraları ben yarattım" edalarında dolaşan kan emiciler görevlerini bıraksın, bunlara meclis soruşturması açılsın. Sonra cezai ehliyet 10 yaşa düşürülsün, aile de çocuğun işlediği suçtan 1. dereceden sorumlu tutulsun; hatta çocuğunun suça sürüklenmesine neden olduğu için ekstra cezai yaptırımlar uygulansın... Temennim bu yönde ama Türkiye'de adalet kavramı da cebinizin doluluğuna ve bağlantılarınıza göre işlediği için bu işin tek çözümü sandık. Depremde kaybolan çocukların araştırılması gibi önergelere ret veren, çocuk tacizlerine bir kereden bir şey olmaz diyen bir hükümetten hiçbir şey beklemeyin. Umarım bir gün insanlara yaşattıklarıyla sınanırlar. |
|
Yusuf Tekin trolleri eksisozluğu istila etti, buraya da dadanmışlar bakiyorum da. Yalan yok sosyal medyada azimsanamayacak trol ordusu var adamin
|
|
Trollugun bile bir düzeyi olmali, insan uğruna düşüncelerini sattığı adama bir bakar değil mi? Gerci yusuf tekin kim ki trolleri ne olacak, daha Türkçe konusmayi bilmeyen, hakaret edemeden konusamayan tipler türemiş. Anladik birbirinize haber veriyorsunuz da seviyeyi koruyun hiç değilse, sizin gibi cahil cemaatci tipleri kaale alacak değiliz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhalei -- 18 Nisan 2026; 14:32:37 > |
|
madem çocuk deniyorsa o zaman ailesine de ceza verilmeli, yapıp sokağa salmayla olmaz |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Nisan 2026; 16:9:43 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|