Şimdi Ara

Okul saldırıları sonrası BTK harekete geçti: Çocuklara özel hatlar ve yeni sınırlamalar geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VPN'leri yasaklayacaklarına açık bıraksalar takibi daha kolay olur oysa ki :D

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    25 senede bir seçim kazanamamış eleman bana papağan diyor! madem o kadar maharetlisiniz sağlam bir aday çıkarın siz yönetin ülkeyi

• Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

Seçime ben mi girdim?

Ayrıca,

25 yılda yapılmış ve pozitif sonuç alınmış

1 tane örnek paylaşamaman da ayrıca enterasan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam

kim naaapsın sizin ispatlarınızı ;)

• Yine döndü dolaştı olay evde oturup kimseye zararı olmayan gamer tayfaya girdi. Siz daha önce teröristler whatsapp kullanıyor diye bir haber gördünüz mü? whatsapp yasaklarsak bi daha terör olmaz diye birşey gördünüz mü? hayır. Kullanıyorlarmı %99 evet. Bu konununda oyunlarla alakası budur.

Anlamadıkları şeyler hakkında karar alıp duruyorlar. Dünya genelinde artan cahil cühela yönetim anlayışları keşke akılla yönetilen ikinci bir dünya olsada oraya gidip yaşasam dedirtiyor insana.

Şu dakikadan sonra en büyük destekçileri benim, bırakın herşeyi yasaklasınlar. Şahsen uymayacağım çünkü oyun oynayarak veya discord kullanarak yanlış birşey yapmıyorum. Hodri meydan. Discord kullanmaktan içeri mi tıkacaklar, buyursunlar, çıkınca fıkra niyetine anlatırız artık. İnsanları nasıl akıl almaz nedenlerden hapsettikleri falan söyleriz. Duvara anlatmak bunları ikna etmekten bence daha kolay.

Yok gerçek bir çözüm istiyorsanız çocukların aile içi eğitiminin noksan olduğunu buyrun söyleyin, okuldaki öğretmenlere bu çocukları denetleme yetkisi gerekirse aileden alma ve aileye birdaha çocuk yapmama yasağı, çocuğun geleceğini belirleme (abd modeli) gibi şeyler getirin. en yakın eşleri dostlarına bile baş kaldırıyorlar prens/prenseslerine toz konduramayan şımarık kraliyet aileleri, ama yok günah keçisi bulmak daha kolay, yani "Oyunlar". Ağız dolusu bir söz geliyor aklıma ama neyse.

Şunuda belirtmek isterim özellikle global sunuculu oyunlarda, daha konuşmayı beceremeyen eşşek sıpaları yüzünden yabancılar türk/iyeli görünce kaçıyor. Oyuncu arkadaşlarım buyrun yalanlayın. Bu eğitimsiz bebelere yasak koymanız en çok benim gibi insanların işine gelir.

Bir cahil cühela spastik veletin eğitimindeki ve ahlakındaki noksanlığının nedeni oyun diyerek kolaya kaçamazsınız ama, zira bunların yaş almış modelleride çokca var, 20~30 yaşında en ufak ahlaki değeri olmayan kaç pislikle karşılaşmışımdır, genel özellikleri cahil olmaları daha lakayit olmaları falan. Gidin avrupalı oyuncularda anket yapın, kaçı türk/iyeli oyuncular toksik değildir diyecek. Elin avrupalısı oyun oynayarak mı toksik olmuş onuda sorun ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 20 Nisan 2026; 8:43:1 >

• raxetul kullanıcısına yanıt

VPN yasaklama sadece bir hayal. Hayallerinde yasaklıyorlar. Iste sabah kalkıyorlar adamlar VPN yossak diyorlar ama hayallerinde diyorlar, tamamen imajine gözlerinde canlandırıyorlar 

VPN'i nereye nasıl yasaklayacaklar? Sürü sepet VPN var. Sadece bildiklerini yasaklarlar ya diğerleri? Yeni açılacaklar? Kullanıcının kendi kuracagı özel VPN'ler?

Trafiğin VPN olup olmadığını anlamaya çalıştılar diyelim obfuscation kullanan VPN'lere ne yapacaklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2026; 8:35:41 >

Hele ki yasaklı siteleri açsınlar, çok daha kolaylaşır işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 20 Nisan 2026; 10:14:32 >
  • raxetul kullanıcısına yanıt

o kadar p0rno siteyi nasil ysaklamislar acaba tek tek girip baktilar mi acaba

• Alıntı

metni:
    5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’na VPN hizmetlerine ilişkin yeni tanımlar eklenmesi planlanıyor. Buna göre, internet trafiğini gizlilik veya güvenlik amacıyla şifreleyerek ileten hizmetler “sanal ağ hizmeti“, bu hizmetleri sunan gerçek veya tüzel kişiler ise “sanal ağ hizmet sağlayıcı” olarak tanımlanacak.Teklifte ayrıca, VPN sağlayıcılarının faaliyetlerini Türkiye’de kuracakları anonim şirket ya da limited şirket statüsündeki tam yetkili temsilcileri vasıtasıyla ve BTK tarafından yapılacak yetkilendirme çerçevesinde yürütmeleri öngörülüyor.Bu yükümlülüklere uymayan veya yetki almadan hizmet sunan VPN sağlayıcılarına 1 milyon TL ile 30 milyon TL arasında idari para cezası verilebilecek. Para cezasını süresinde ödemeyen ve BTK’nın bildiriminden itibaren altı ay içinde yükümlülükleri yerine getirmeyen veya yetkisiz şekilde hizmet sunmaya devam eden sağlayıcılar hakkında ise bant genişliğinin yüzde 95’e kadar daraltılması ya da ilgili uygulama veya internet sitesine erişimin engellenmesi kararı alınabilecek.BTK’nın vereceği bant daraltma veya erişim engelleme kararı, Erişim Sağlayıcıları Birliği‘ne gönderilecek ve erişim sağlayıcılar tarafından uygulanacak.

Kaynak:

ifade özgürlüğü derneği
    EngelliWeb - Erişime Engellenen Websiteleri, Haber ve Sosyal Medya Hesap ve İçerikleri arşivleri – İfade Özgürlüğü Derneği
    https://ifade.org.tr/engelliweb

Anlaşılacağı üzere, anayasamızı her sene giderek daha az umursayan pek saygıdeğer hükumetimiz, gene istemediği diğer şeylerde olduğu gibi "VPN'lerin de temsilci açmasını" istemiş, yoksa para cezası dayıyacakmış... Temsilci falan açmayacakları için yasaklamaya bahane uyduruyorlar akılları sıra. Bahse girerim bu son iki olaydan önce planlanmıştı zaten bu.

Rusen Cakir medyascopeyoutube
    22 Şubat 2026 Sakarya-İstanbul #Medyascope #RuşenÇakır #Siyaset #Haberler #Haber #Analiz #Gündem #Medya Katıl butonuyla destek olmak isteyenler için → https://bit./2L6m7mk Patreon ile destek olmak isteyenler için → https://www.patreon.com/rusencakir Bitcoin ile destek olmak isteyenler için → 18WMx47QVyTZ6XipPE65ngyB5FLqazj8XV Teşekkürler
    https://www.youtube.com/watch?v=bSqkW4uZtrQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psxdq123 -- 21 Nisan 2026; 8:48:48 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Category listing yapan firmalar var, örneğin Firewall firmaları.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.