bu yıl başka okula nakil oldum önceki okulsaat 8.30 da başlardı öğledn sonra biterdi vs bu yıl öğlenci sabahçı konumu olan bir okula nakil oldum beni sabahçı seçtiler ama sınıfımı falan tam bilmiyorum gidince müdür yardımcısına sorucam şimdi ben sabah sıraya girilince hangi sıraya geçicem sınıfımı ne ara öğrenicem ve sabah kaçda gitmem lazım bilmiyorum çok sıkıntılıyım ve heycanlıyım ne yapmam lazım bana akıl verin ne olur
telefon aç saat kaçta başladıgını , kaçta gitmen gerektiğini vs. öğren. Okula gidince müdür ün odaya çık sınıfını falan ögren. Sınıfa gir ortalara otur, çıtını çıkarma sonra ögretmen adını falan sorar büyük ihtimalle (sınıf ögrt. değil ise sormayabilir) tanıtırsın kendini, arkadaşlarının adını unutma, bunun için şu taktiği uygula ; bir kağıda ark.larının isimlerini yaz, yanlarına ise özelliklerini atıyorum mavi gözlüklü, uzun saçlı, kel vb..
Hayır yani öyle bir anlatmışsın ki NASA Uzay Üssüne mi gidiyorsun sandım...
Müdürün odaya gidilip sınıf öğrenilir. Sonra sınıfa çıkarılır ve oturma organları kullanılarak sırasının üstüne oturulur. Tanınmayanlarla tanışılır.
Yalnız derste hocanın gözüne girmeye çalış. Diğerleri sana kıl olacaktır belki ama, olsun.
yeni bir okula gidicem heycanlıyım hepinize çok teşekkürler doğru telefon aklıma gelmedi bir ara arıyım bakıyım saat kaçta başlıyomuş tanışma kısmı ayrı bir dert o kısma girmiyim bir daha çıkamam okul türkiye 2. imiş çok çalışmam gerekicek (hava atıyım biraz )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme