Şimdi Ara

okul-öğrenciler için laptop tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    office programları, spss, ewievs gibi programlar kullanılacak. wireless bağlantısı kesinlikle iyi olmalı çünkü sürekli nete bağlı olacak ve öğrenciler telekonferans sistemiyle başka bir yerdeki sınıfla veya hocayla karşılıklı etkileşim içerisinde dersi takip edecekler.

oyun kesinlikle oynanmayacak. multimedya özellikleri önemsiz.
    fiyatı uygun olmalı.

bu şartlara uygun bir veya birkaç laptop tavsiyesi lazım.

esasen marka modelden önce teknik özellikler lazım:
    kısıtlı olan bilgilerimle c2d 1,6-1,83 arası bir işlemci, 1024 mb ram, 80 veya 120 gb hdd, 14"-15" ekran lazım diyebilirim.

sonrasında fiyatına göre marka modeline bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 12 Eylül 2007; 12:09:54 >

• Acer 5100
  • 1000 dolar ve altı toshiba acer veya asus tavsiye ederim, boşuna daha fazla para vermeyin siz özelliklerini zaten belirlemişsiniz sizin düşündüğünüz sistemler gayet yeterli olacaktır.
  • aslında seçimleri henüz belirlemedim.

işlemci amd mi, intel mi? tek çekirdek mi-çift çekirdek mi?
    chipset nforce610 veya 630 mu? intel 945gm mi?
    ram 2048 olacak. bi buna karar verdik şimdilik.
  • datron core duo 1.86 işlemci 1 gb ram 999 ytl idi hepsiburada.com da kasasında öle cok fazla tefarruat yok.. sade... güsel bişidi...tek eksisi ekran kartı orta seviyenin biras altında... zaten 1400 doların altındaki hiç bi notebookta yok ii seviyede ekran kartı... tavsiye ederim..
  • acer a gelincehttp://forum.donanimhaber.com/m_4326885/mpage_87/tm.htm şu topiği okuyunca acer a biras güvenim azaldı... datron ve msi a laf atarlar ama ben msi marka notebook umu 2 yıldır kullanıorum ve bi arızasını görmedim hatta alakası yok belki ama hiç format atmadım.. datronla ilgili olarakta cok fazla sikayet duymadım... benim görüşlerim tabiki..
  • BİMEKSE GİT ACER ASPIRE 5102 AL (ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDA) ÜSTÜNE 1GB RAM ATTIR PERFORMANS DELİSİ OLSUN SÜPER BİŞİ HEMDEE 599$+KDV
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle dükkandan gidip alamıyoruz.
    önce bir şartname hazırlıyoruz, sonra kurumsal satış yapan firmalara gönderiyoruz, onlar da ayrı ayrı fiyat teklifleri gönderiyor bize. en iyi özelliği en düşük fiyata verenden alıyoruz.

şu an şu durumdayız:

c2d işlemci, 945gm chipset, 2*1 gb ddr2 667 mhz, 80 gb hdd, cd-rw/dvd combo, bluetooth, wireless ve vga çıkışı. ekran 14-15" arası olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.