Şimdi Ara

Okul Futbol Turnuvasında Final Oynamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okulumuzda 2-3 aydır bir futbol turnavası oluyor. Biz şuan finaldeyiz. Bugün turnuvayı yüzde 99 alır denilen takımı 4-0 yendik. Rakibimiz yarın belli olcak. Maç cuma günü fakat üzerimde şuan bile aşırı baskı var. Maç minyatür kalede beşe beş. Fakat minyatür olduğuna bakmayın elle oymadığı sürece kalenin dibinde kaleci görevi gören adam konumu serbest. Bizim sınıfında bu şekil kalecisi benim. Şuana kadar çıktığım 4 maçta gol yemedim fakat korkuyorum ve hala ilk günkü heyecan var. Sizce maç gününe kadar nasıl kafa dağıtıp baskıyı kaldırabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• heyecan gerekli ama fazlasıda zararlı olabilir bu macında digerleri gibi normal bi mac oldugunu düşün yapman gerekeni yap sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garbage.

heyecan gerekli ama fazlasıda zararlı olabilir bu macında digerleri gibi normal bi mac oldugunu düşün yapman gerekeni yap sadece

Öyle olduğunu düşünmeye çalışıyorumda gene bu maçın final olduğundan kendimi alamıyorum. Sonuçta okul tarihinde ilk defa düzenlenen bir turnuva. Ve sınıf olarak birinci olursak okulda tüm karizmamız tavan yapcak. Vede birinci takım oyuncularına müdür törende madalya takarken tüm okul sizi izliyecek ve alkışlıyacaklar...
  • Çok dikkatli ol.Yenilince genellikle bütün suçlar kaleciye atılır
  • Meslek lisesinde Anadolu Teknik bölümünde okuyorum. 2.000 kişilik okulda 30 kişilik tek ATL sınıfıyız, şu an 12 yiz

9. sınıfta iken futbol turnuvasına katıldık ve ilk maçtan 8-0 yenilerek elendik. Maç 4-0 iken bir arkadaşımızın rastgele yerden vurduğu top direkten dönmüştü. Öyle bi üzüldük ki hepimiz bir anda küfür felan etmeye başladık nasıl olmaz bu gol ya Allah kahretsin felan. Gol olsa halı sahayı yıkacaktık gerisini sen düşün, bizimde böyle bir futbol takımımız var
    10, 11 de futbol turnuvasına katılmadık. Bu sene yine katılacağız

Ama geçen sene basketbol turnuvasına katıldık bu sefer ATL bölümü olarak. 9,10,11. sınıflardan karma yaptık yine kadroda yer buldum. İlk maçımızı kazandık grupta 2. maçı 2 sayı farkla yenik kapattık ve tur şansını son maça taşıdık. O maçın sonunda da 36 sayı fark yiyerek elendik. Hayır koyan 36 sayı fark değil. Kapalı spor salonunda 600 öğrenci oturmuş tribünde bizi izliyor fena rezil olduk. Yılmadık ama bu sene ona da katılacağız

• bizde 2 sene önce katılmıştık . sınıfta kimsenin futbolla ilgisi yok; ama 15 fark yersiniz dedikleri bi takımı yendik , daha sonra kesin yenilirsiniz dediler başka bi takımı daha yendik . en sonda yarı finaldeydik bu sefer gerçekten yenildik; ama ilk maçta 15 gol fark yememizi bekliolardı herkese cok güsel kapak olmuştu hiç unutmam wala
  • Bizim de çarşamba günü başlıyor turnuvamız. 10. sınıfız. Turnuvanın açılış maçında 11. sınıflardan biriyle oynayacağız. 7ye 7 olacak maçlar. Ben de takımın kalecisiyim. Aşırı derecede baskı var üzerimde. Kalecilikte bütün maç çok iyi oynarsın son dakikada bir gol yersin. Suçlu sen olursun o yüzden tüm takımın yükünü kaleci çekiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

Bizim de çarşamba günü başlıyor turnuvamız. 10. sınıfız. Turnuvanın açılış maçında 11. sınıflardan biriyle oynayacağız. 7ye 7 olacak maçlar. Ben de takımın kalecisiyim. Aşırı derecede baskı var üzerimde. Kalecilikte bütün maç çok iyi oynarsın son dakikada bir gol yersin. Suçlu sen olursun o yüzden tüm takımın yükünü kaleci çekiyo.

Çok doğru söyledin. Maçtan önce kimse birbirine öğüt vermez yok şöyle yap böyle yap diye. Herkes bana gelir. Yok bizi yönlendir. Apışını kapat. Adam paylaşımlarını sağla. Reflekslerini iyi kullan cinsinden. Sırf bu yüzden ilk maçtan sonra kalede olmak istemedim. Baskıdan dolayı başım ağrıyodu artık.

• Biz de favoriydik, en az 10 atarsınız dedikleri takıma 11-4 yenilmiştik.. karizmamız yerlerde tüm takım.

Hatırladıkça gülüyorum nasıl yenildik diye
  • Ben kırmızı kart yediğim için takım elenmişti turnuvanın birinde
    Voleybolda da kaptan olarak çıktım servis atamamıştım daha

Yani diyeceğim şu ki takma kafana hocam keyfini çıkara çıkara oyna.
  • Bugünde bizim yendiğimiz takımın ilk 5indeki 5 oyuncuda okul futsal takımındaydı.(Okullar arası futbol turnuvası bu yıl yerini futsala bıraktı.) Herkes maçtan önce işte fark yersiniz, bence hiç çıkmayın filan diyodu ama 4 tane attık. Şimdi finaldeyiz rakibimiz bugünkünden 10 kat daha güçsüz ama bugünkünden daha fazla baskı üzerimde. Maçlardan keyif almayı istiyorum ama başaramıyorum. Hep üzerimde baskı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Bugünde bizim yendiğimiz takımın ilk 5indeki 5 oyuncuda okul futsal takımındaydı.(Okullar arası futbol turnuvası bu yıl yerini futsala bıraktı.) Herkes maçtan önce işte fark yersiniz, bence hiç çıkmayın filan diyodu ama 4 tane attık. Şimdi finaldeyiz rakibimiz bugünkünden 10 kat daha güçsüz ama bugünkünden daha fazla baskı üzerimde. Maçlardan keyif almayı istiyorum ama başaramıyorum. Hep üzerimde baskı var.

Dediğim gibi kaleci olma da ne olursan ol valla. Hadi sen final maçı heyecan yapıyon. Benim daha grup maçı. Zaten 1 grup maçını alsak çeyrek finale çıkıyoruz. Ama elde değil sürekli ya hatalı gol yersem korkusuyla oynuyorum oynadığım maçlarda. Rahat olmaya çalışıyorum ama elde değil. Başarılar dilerim sana maçında.

• bizde turnuvadayiz 4 tane iyi oynayan adam vardi biri nakil oldu 1ide sakat bende hic bilmedigim halde oyundayim topa degil direk adama daliyom :D ilk maci yendik ikinci mac 3-1 yenerken iyi oynayan oyuncumuz birine arkasindan tekme atti 5kisi kaldik. 4-3 yenildik adamlar cok serefsizlik yapti oyle aldilar(kalecinin ayagina basmalar hoca desen telefonla konusuyo adam hocam korner dedi gormediginden kulan dedi biz itiraz ederken gol attilar vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 1 Mart 2010; 19:30:42 >
  • quote:

quote:

Bugünde bizim yendiğimiz takımın ilk 5indeki 5 oyuncuda okul futsal takımındaydı.(Okullar arası futbol turnuvası bu yıl yerini futsala bıraktı.) Herkes maçtan önce işte fark yersiniz, bence hiç çıkmayın filan diyodu ama 4 tane attık. Şimdi finaldeyiz rakibimiz bugünkünden 10 kat daha güçsüz ama bugünkünden daha fazla baskı üzerimde. Maçlardan keyif almayı istiyorum ama başaramıyorum. Hep üzerimde baskı var.

Dediğim gibi kaleci olma da ne olursan ol valla. Hadi sen final maçı heyecan yapıyon. Benim daha grup maçı. Zaten 1 grup maçını alsak çeyrek finale çıkıyoruz. Ama elde değil sürekli ya hatalı gol yersem korkusuyla oynuyorum oynadığım maçlarda. Rahat olmaya çalışıyorum ama elde değil. Başarılar dilerim sana maçında.

Sağol sanada başarılar. Bakalım cumaya kadar vakit nasıl geçecek? Cuma günü bu konuda ne yaptığımı yazacağım bakalım alabilcezmi madalyayı

• Kaleciler yalnız adamlardır...
  • quote:

quote:

quote:

Sağol sanada başarılar. Bakalım cumaya kadar vakit nasıl geçecek? Cuma günü bu konuda ne yaptığımı yazacağım bakalım alabilcezmi madalyayı

Teşekkür ederim. Ben de yazarım artık maç sonucunu çarşamba günü.

• Bizde favoriydik 6 tane yedik simdi elendik
  • Valla koca turnuvadan öğrendiğim tek şey, maçların normal arkadaşlarınla oynama hiç benzemiyor. Örnek bir takıma karşı beden eğitimi dersinde çok iyi oynarsın ama aynı takıma karşı turnuva maçında çok kötü oynarsın. Değişen bir şey yok aslında rakip aynı saha aynı şartlar aynı ama bedende seni izleyen yüzlerce kişi olmaz. Ve de yensen de yenilsen de kaybedecek bir şeyin yoktur. Ama turnuva maçında yüzlerce göz seni izler. Kaybedersen sınıftakilerin yüzüne bakamazsın. İşte böyle bir ortamda kaleci olursun.

• Başarılar kardeşim kendine güven gol yememişsin zaten rahat ol

Bizimde başlıyor çok güçlü rakiplerimiz var ama inşallah kazanacağız.
  • yiyiyos atiyos adiyos
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.