Şimdi Ara

Okul da sigara saklama yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
42.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar okula sigara getirmek yasak ara ara arama yapıyolar telefon yakalattırırsan aileni çagırıyolar sigara yasaklattırırsan direkt disiplin cezası mecburen götürmek zorundayım Allah'a şükür hiç yakalatmadım ama bi saklama yöntemi falan söyleyin (lütfen ozaman sigarayı bi yere bırak falan demeyin)

• Daha liselisin gencsin.

Sana en iyi yöntem : içme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalorifer peteğinin arkası olabilir projeksiyon varsa üstüne koyabilirsin arama ihbarını alırsan camı açıp duvara bile yapıştırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

kalorifer peteğinin arkası olabilir projeksiyon varsa üstüne koyabilirsin arama ihbarını alırsan camı açıp duvara bile yapıştırabilirsin
    anladık sigara içiyorsun liseli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

kalorifer peteğinin arkası olabilir projeksiyon varsa üstüne koyabilirsin arama ihbarını alırsan camı açıp duvara bile yapıştırabilirsin
    15-20 tane tükenmez kalemin içindekileri çıkar, sadece dışı kalsın. İçlerine teker teker koy sigaraları, böylelikle hergün 15-20 tane sigara sokarsın okula kimse fark etmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetZorluVEVO

arkadaşlar okula sigara getirmek yasak ara ara arama yapıyolar telefon yakalattırırsan aileni çagırıyolar sigara yasaklattırırsan direkt disiplin cezası mecburen götürmek zorundayım Allah'a şükür hiç yakalatmadım ama bi saklama yöntemi falan söyleyin (lütfen ozaman sigarayı bi yere bırak falan demeyin)

Sigaranın birçok zararı var sigara içmeyi bırakmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetZorluVEVO

arkadaşlar okula sigara getirmek yasak ara ara arama yapıyolar telefon yakalattırırsan aileni çagırıyolar sigara yasaklattırırsan direkt disiplin cezası mecburen götürmek zorundayım Allah'a şükür hiç yakalatmadım ama bi saklama yöntemi falan söyleyin (lütfen ozaman sigarayı bi yere bırak falan demeyin)

Montun iç cebi ?
  • eğer akıllı tahtanız varsa tebeşirli kısım az zorlamayla açılır ve arkası boştur.her bi bok saklanabilir. ;)

• Askerde içersin içme

• Boxerin içine cep dik kimse bakmak baksana anlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingStannisBaratheon

Askerde içersin içme
    tuvaletlerde sifonun üstüne koyardık arama oldugunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

Daha liselisin gencsin.

Paket taşıma iceceğin kadar al yanına kalem kutusuna falan. Anlık yoklama olursa en kötü çoraba cebe bir yere atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

15-20 tane tükenmez kalemin içindekileri çıkar, sadece dışı kalsın. İçlerine teker teker koy sigaraları, böylelikle hergün 15-20 tane sigara sokarsın okula kimse fark etmeden.

bizim arkadaşda aynısını yapıyor denendi onaylandı %100 çalışıyor konu kilit üye ban forum silinebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

Boxerin içine cep dik kimse bakmak baksana anlamaz
    Geçen sene çöp poşetinin altına koyuyorlardı hiç farkedilmiyor.
  • paketi kemer tokasinin altına koy. tabi pantolonla kemer arasına değil boxerla senin arana koyacaksin. büyük tokali kemer kullan. 5 sene uyguladim hiç bakmadilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Geçen sene çöp poşetinin altına koyuyorlardı hiç farkedilmiyor.

Alıntıları Göster
    Çorabına veya ayakkabına koy bence ben kullanmam da gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillHer

eğer akıllı tahtanız varsa tebeşirli kısım az zorlamayla açılır ve arkası boştur.her bi bok saklanabilir. ;)
    bana kalırsa ayakkabılarında delikler aç sonra büyük bir ustalıkla kapat orayı veya git ayakkabıcıda özel olarak yaptırt dersin abi sigara koyacağım iki ayakkabıyada aynısını uygularsan istediğin kadar koyarsın stok bile yaparsın
  • quote:

Daha liselisin gencsin.

15 yaşındaki adam böyle yazıyor ya, ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

Daha liselisin gencsin.

15 yaşındaki adam böyle yazıyor ya, ilginç.

Sakarya universitesine gel gostereyim sana yasimi kardesim. Yol al simdi.

Dogum tarihi 2000 gelmis bana caz yapiyor. Inanmayanlar profiline baksin.

Ayar oluyorum lan ben bu forumda hicbir zaman yasimi vermedim sanki tc kimligimi gormus gibi gelmis kendinden emin sen 15 yasindasin diyor. Yav hehe. Sen daha bebekken ben 2007 de bu forumda yoneticilik yaptim veled

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bustoll -- 14 Ekim 2013; 18:15:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.