Şimdi Ara

Okul bitmeden tecil bozdurmak bir el atın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Elektrik elektronik 4. sınıfım şuanda okulumda uzatma gözükmüyor tüm dersleri aldım bir sonraki dönemde alıcagım.

Agustos celbine katılmak istiyorum . Mayısta tecili bozdurmam gerekiyormus.

Peki benim olduda okulda sıkıntı oldu . okul bitmedi , yaz okuluna kaldım vs. O zaman ne olacak ? askerlik tecil ettirebiliyormuyum?

• Sıkıntılı bir süreç olur. Tavsiye etmem. Çünkü okulun tecilini okula bozdurman gerekecek, yaz okuluna kalırsan tekrar tecil yapmaları gerekecek falan uzun iş. Okulu bırakanların da 2 yıllık tecil hakkı oluyordu diye hatırlıyorum. Okul uzarsa devreye o girer.
    Yalnız şöyle bir durum var tecil bozdurdun, lise mezunu olarak gözükeceksin, mezuniyet belgeni bilgi güncelleme son tarihi olan 30 hazirana kadar alamazsan lise mezunu olarak sınıflandırman yapılır. Sonrası ise daha karışık. Yeniden sınıflandırma falan. 1111 nolu askerlik kanununu oku orda detayları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    hocam peki 30 hazirandan önce bozdursam agustos celbine girebilirmiyim?
  • Ağustos celbi için zaten mayıs ın 15 ya da 31 inden önce bozdurmanız lazım. Tarihten emin değilim. 30 haziran, tecilini bozdurursan lisans mezunu olduğunu beyan edebilecğin son tarih. Eğer mezun olamazsan 12 ay er olarak askerlik kararın alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.