Şimdi Ara

OKUL BİTİRME PROJESİ İÇİN WEB SİTE FİKRİ OLAN VAR MI??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler. bilgisayar enformasyon bölümü öğrencisiyim ve 2 adet bitirme projesi yapmamız gerekiyor. bunlardan biride bir site kodlayıp hayata geçirmek. ancak ne tür bir site açmamız gerektiğini bize bıraktı hoca. aklıma hiçbişy gelmiyor . orjinal bi fikir olması lazım . benim aklıma dergi havasında bir site olması var ama tam emin değilm. değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

• keşke benim kodlama bilgim olsada tekneloji haberleri üzerine bir portal yazsam, yorum yazma falan olsa (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

arkadaşlar iyi günler. bilgisayar enformasyon bölümü öğrencisiyim ve 2 adet bitirme projesi yapmamız gerekiyor. bunlardan biride bir site kodlayıp hayata geçirmek. ancak ne tür bir site açmamız gerektiğini bize bıraktı hoca. aklıma hiçbişy gelmiyor . orjinal bi fikir olması lazım . benim aklıma dergi havasında bir site olması var ama tam emin değilm. değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

eğer kodlama alanında çok iyi denecek seviyedeyseniz benim size tavsiyem bir online oyun sitesi yazmanız olacağıdır.

Bir Mafya oyunu yada bir strateji oyunu gibi;

Orjinallik bakımından belki orjinal değildir ama bir oyunda olan kullanıcıların birbiriyle olan etkileşimleri kendilerini oyunun içerisinde görmeleri güzel bir duygu diye düşünüyorum bir programcı için...

• dostum naptın ya oyun moyun :D kodlarım da o derece iyi değilim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRake^

keşke benim kodlama bilgim olsada tekneloji haberleri üzerine bir portal yazsam, yorum yazma falan olsa (:

böyle bi site açacam zaten .www.yazasingelir.com aldım daha başlamadım . nisanın 15ine kadar hazır olacak dediler.joomlayı editlemekten başka çarem yok
  • quote:

quote:

keşke benim kodlama bilgim olsada tekneloji haberleri üzerine bir portal yazsam, yorum yazma falan olsa (:

böyle bi site açacam zaten .www.yazasingelir.com aldım daha başlamadım . nisanın 15ine kadar hazır olacak dediler.joomlayı editlemekten başka çarem yok

joomlayımı editleyeceksin.... sıfırdan yazsan daha güzel olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkprc*

quote:

quote:

joomlayımı editleyeceksin.... sıfırdan yazsan daha güzel olmaz mı ?

vaktim yokki ama :( moremotion ile yazıyorum bir yandan ama . hoca kendisi dedi yetştremzseniz joomlayı editleyin dedi. bol vaktimiz olsa keşke.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman ne diyelim kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.