Şimdi Ara

Okul Arkadaşımdan Rahatsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.Sınıftayım.Bu sene yeni bir çocuk geldi..Ben bunla arkadaş oldum iyi çocuğa benziyor diye.Aynı sırada oturmaya başladık.1-2 ay geçti aradan ben başka bir arkadaşım ile oturmaya başladım.Faka çocuk ile arkadaşız gene.Bu aralar farkettiğim bir şey oldu.Çocuk sürekli bana bakıyor.Nedenini anlamış değilim.Ne zaman kafamı çevirsem sürekli gözü bende.Onu geçtim çocuk sürekli ama sürekli benle bir aktivite yapmal istiyor.Yok kanki gel masa tenisi oynayalım,gel şurda yemek yiyelim,bu ders yanına geçeyim.Çocuk bildiğin yapışık çıktı.Ve davranışları da beni rahatsız ediyor.Daha önce birinin de başına gelmişti bu olay.Sonradan öğrendiğimiz kadarıyla çocukta ruhsal bozukluk varmış.Ben bu çocuktada olduğundan şüpheleniyorum.Ve arkadaşlığımı kesmek istiyorum bununla.Bu o kadar kolay bir iş değil ne yazık ki.Çocuğun beni aşırı sevmesini bıraktım hergün aynı sınıfta 8 saat ders görüyoruz.Sizce bu çocukla nasıl arkadaşlığımı keserim?

Not:Çocuk beni cidden aşırı derecede fazla seviyor.Ondan nefret ediyorum artık.Üstelik onu kendime sevdirecek bir şeyde yapmadım yani.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuğun senden başka arkadalşı yok belliki, insanlık yapsan ne olur
  • Cocuk sana verecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

+1

• onun yanına git ve bu yaptıklarından çok rahatsız oluyorum eğer yapmaya devam edersen arkadaşlığımı kesebilirim. de ve yanından ayrıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckless46

Cocuk sana verecek.

Asadsadadafasfasafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckless46

Cocuk sana verecek.

Yataktan düştüm
  • Çocuk sana yollu

• lan belki çocuk asosyal.sınıfta bi dostunun olmasını istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

çocuğun senden başka arkadalşı yok belliki, insanlık yapsan ne olur

Her hareketi batıyor artık hocam.Beni diğer arkadaşlarımdan uzaklaştırmaya çalışıyor herhalde
  • başka arkadası yok demek ki yazık
  • Aynen lan üzüldüm şimdi yazıktır yapmayın bir şey
  • Çocuk şey olabilir.
  • bir an beni yazdılar sandım bu arada bahsettiğin arkadaşına iyi davran çok yalnız o :,(

• quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

???
  • çocuğun kafasını kes ve okulun ortasına at ve bana bakanın sonu böyle olur ve ordan hızlı adımlarla uzaklaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkratos

çocuğun kafasını kes ve okulun ortasına at ve bana bakanın sonu böyle olur ve ordan hızlı adımlarla uzaklaş

Düşünmedim değil..
  • Onunla arkadaşlığını kesmezsen bir gün kendini kötü pozisyonlarda bulabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.