Şimdi Ara

okul açık lise dert mert akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    okulumu sevmiyorum ders felan dinlemiyorum dinliyemiyorum çok uzuyor konular.
    1 günde bitireceğim konuyu 2 haftada bitirince hoca beyin diye bişey kalmıyor.

sabah kalkıyorum söve söve mal mal oturuyorum. sıraya uğultu içinde çalişmaya çalişiyorum.
    okulda konu çalışmak imkansız zaten anca soru çözüyorum eve gelincede bitiyorum. zar zor konu çalişiyorum anca hafta sonları. 11 de çalismaya basladığım için durumum nispeten daha iyi ama oda kurtaramayacak yakında.
    açığa geçsem 2 dönem edebiyat vermem lazım o baya kalın bir kitap yapiyor 2 dönemin edebiyatı
    pfff nerden düştük bu çukura bi fikrim yok
    günde 1,5 saat yolda yürüyorum. Minibüsten nefret ediyorum. sıkış tıkış ve şöförün tripleri+kilo almak istemiyorum
    bu zamana kadar öğrendiklerim kendi tırnağımla kazıdım. oturup eşşek gibi hafta sonları sabahtan akşama kadar geo kastım. 11 in başinda başlayip sene sonuna kadar geo bitirdim. hocamız 9.sınıfta 1 kere ispat yapti
    sonra bende o esen kitabını aldım. o kısma gelince ne göreyim adam kitaptan okuduklarını birebir yazmış.
    çok garip... okul ve öğretmenlik ciddi sorgulanması gereken yapı ve meslekler..

neyse ben ne yapmaliyim sizce ? akıl verin.

• Aöl edebiyat sınavı zor değil ki. Bu sene girdim, zor sorarlar diye o kadar çalıştım ama sınava hiç çalışmayanlar bile 80 aldı. Kendinden eminsen yani gidip rehavete kapılıp 11-12 gibi kalkıp günü öldürmeyeceksen geçmeni öneririm. Aöl kitabı 100 sayfa oluyor (edebiyat) kitaptaki bilgilerde yüzeysel yani eser soracaklarsa da bilindik herkesin bildiği eserleri soruyorlar.
    Ben son 1-2 gün çalışarak 80 ve üstü almıştım iki dönemde de.
  • Hocam ben normalde çok karşıyımdır açık lise olayına ama sana şunu söyleyeyim, geçmezsen büyük sıkıntı yaşayacaksın. Bu durum tamamen senin uydurman bile olsa kendini şartlanmışsın, en kısa sürede o okuldan ayrıl bence. Umarım açığa geçince rehavete kapılmayıp eskisi gibi devam edersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.