Abi aşırı pişmanım 17 yaşımda açık liseye geçtim eğer o zamandan bu zamana geçen 6 yılda çalışsaydım şuan arabam olurdu bu hayatı en güzel boomerlar ve onlar gibi kafası çalışmayıp o tarz takılanlar yaşar size and içiyorum ki bunu orta okulda fark ettim ve o zamandan beri farkındayım okul okumayan yada okuyamayan yada kafası basmayanlar çooooooooooooooooooook daha mutlu Doomer gibi redbul iciyorum alkol gunah diye ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Eylül 2020; 12:56:26 > |
OKUDUĞUNUZA PİŞMAN MISINIZ? (ANKET)

OKUDUĞUNUZA PİŞMAN MISINIZ? (ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 10.9.2020)
-
-
Forumu bırakın hocam size yaramıyor buralar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden reisquote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Forumu bırakın hocam size yaramıyor buralar.
Forum çok bozdu be hocam. Eskisi gibi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Forum çok bozdu be hocam. Eskisi gibi değil.ya sorma ya mıçacam abi günde 5 6 konu açıyorum totalde 10 cevap anca geliyor
forum bitmiş
nereye gidiyo bunlar söyle ben de gideyim
-
Okuduğuna pişman olan zaten boşuna okumuştur.
Hiç bir faydasını görmesen bile bir şeyler öğrenmişsindir. Bu bile tek başına yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben forumu bırakmayı düşünüyorum işin doğrusu hocam. Gidilecek bir yer de yok maalesef. Sanırım tamamen kendi içimize çekileceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Hiç bir faydasını görmesen bile bir şeyler öğrenmişsindir. Bu bile tek başına yeterli.bu vakitte para yapabilirdim diyorum
bilgi para etmiyor eylem para ediyor
-
liseyi okuduğuma pişman değilim de üniversiteyi okumasaydım da olurmuş diyorum. vallahi bizim lisedeki eğitim kalitesi üniversitede yoktu. okuduğum lise Anadolu öğretmen lisesiydi. 1990 lar da bu okullar çok üst seviye eğitim veriyordu. şuan öğretmen liseleri de fen liseleri de bozulmuş
-
Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda 😎
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806bu vakitte para yapabilirdim diyorum
bilgi para etmiyor eylem para ediyor
Alıntıları GösterO zaman yapsaydın
Neden okudun?
İş işten geçtikten sonra ağlamak boşuna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08liseyi okuduğuma pişman değilim de üniversiteyi okumasaydım da olurmuş diyorum. vallahi bizim lisedeki eğitim kalitesi üniversitede yoktu. okuduğum lise Anadolu öğretmen lisesiydi. 1990 lar da bu okullar çok üst seviye eğitim veriyordu. şuan öğretmen liseleri de fen liseleri de bozulmuş
300 puan alan adamı öğretmen yapıp 5000 maaş verirlerse böyle olur tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: pakaji2
Bu mesaj silindi.haklısın da konuyla ne alaka muhterem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907O zaman yapsaydın
Neden okudun?
İş işten geçtikten sonra ağlamak boşuna.
Alıntıları Göstero zaman niye bu konuya girdin
çık defol başlığı görmüyor musun hata edip pişman olmuşum bunu ifade etmeye çabalıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: pakaji2
Bu mesaj silindi.Allah Allah benim çevremdeki okumayanlar da it gibi çalışıyor para yapıyor reis
ama öyle de çok vardır sabah haberlerde duydum 90 milyon nufusun 25 milyonu çalışıyormuş
ben şahsen memur olabilirdim aslında kpss ile keşke yapsaydım okula odaklanmaktan pişmanım o tarz işe girsem şuan okulu bırakmıştım zaten
-
Okuduğuma pişman değilim ama üniversite sınavına çalışmadığım için pişmanım. Keşke kendime bir hedef bulup gece gündüz ders çalışsaydım. Olmadı işte ne yapalım. Bir de 10 ton laf yedik. Keşke sevdiğim birşeyin 4 yıllık bir fakültesine gidebilseydim orada güzel bir sosyal hayatım olsaydı. Maalesef.
-
Okuduğuma neden pişman olayım ki kültür görüyorsun kültür kültür.
50 Yaşıma gelince "Düp guyruhları vardıh , çamur ahıyodu" diyen dayılardan olmayacağım için içim rahat.
En Beğenilen Yanıtlar

![]() Hiç bir faydasını görmesen bile bir şeyler öğrenmişsindir. Bu bile tek başına yeterli. |
Benzer içerikler
- nasılsın sorusuna komik cevap
- bir kızın sana aşık olduğunu nasıl anlarsın test
- behzat ç indir
- ramazanda alkol içilir mi
- topluluk önünde konuşma fobisi ilaç
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X