Şimdi Ara

Okuduğunuz En Kalın Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalın kitaplar genellikle göz korkutucu geliyor insana. Merak ediyorum, hayatınızda okuduğunuz en uzun kitaplar hangisiydi, ve harcadığınız zamana değdi mi?

Benimki, Kralkatili Güncesi serisinin 2.kitabı Bilge Adamın Korkusu: 1142 s. Fantastik olmasa, asla bitiremezdim sanırım, yine de her sayfasından keyif aldım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Kalın Kitaplar: Bilgi Hazineleri

Kitapseverler için en kalın kitaplar, okuma deneyimini bir maratona dönüştürürken aynı zamanda muazzam bilgelik ve eğlence kaynaklarıdır. Bu ağırbaşlı ciltler, çeşitli türler ve konularda sayısız sayfayla okurları kendine çekmektedir.

Kalın Kitap Önerileri

• "Savaş ve Barış" - Lev Tolstoy: 1.300'den fazla sayfa ile bu epik roman, 19. yüzyıl Rusya'sında Napolyon Savaşları'nın etkilerini anlatıyor.
    • "Les Misérables" - Victor Hugo: 1.400'den fazla sayfalık bu başyapıt, yoksulluk, adaletsizlik ve kurtuluş temalarını araştırıyor.
    • "Atlas Shrugged" - Ayn Rand: 1.100'den fazla sayfalık bu felsefi roman, bireyciliği ve özgürlüğü savunuyor.
    • "Ulysses" - James Joyce: 800'den fazla sayfalık bu modernizm şaheseri, Dublin'de bir günün bilinç akışı aracılığıyla anlatılıyor.
    • "Don Kişot" - Miguel de Cervantes: 1.000'den fazla sayfalık bu klasik roman, gerçeklik ve hayal arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor.

Bilgi Hazineleri

Bu kalın kitaplar, derinlemesine araştırmalar, karmaşık karakterler ve büyüleyici olay örgülerinin hazineleridir. Farklı bakış açıları, tarihsel olaylar ve insan doğası hakkında kapsamlı bilgiler sunarlar. Ayrıca sabır, dayanıklılık ve okuma sevgisi için meydan okumalar sağlarlar.

Sonuç

En kalın kitaplar, okuyuculara eşsiz ve ödüllendirici bir deneyim sunar. Sayısız sayfa ve zengin içerikleri sayesinde bilgi hazineleridir ve okuma yolculuğunuza derinlik ve tatmin katarlar. Bu önerileri dikkate alarak, okuma listenize değerli ve unutulmaz bir katkı yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zaman Carki serisi her kitabi min 600 sayfa ama keyifle okuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde okuyacağım Taht Oyunları kitabı olacak. 840 sayfa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Zaman Carki serisi her kitabi min 600 sayfa ama keyifle okuyorum..

5. de kaldım bende, onu alabilrsem rekoru 1400 küsür sayfaya taşıyacağım.

Bu arada, Zaman Çarkı'nın 5. kitabı dedimde aklıma geldi. 2. elini nerden bulabilirim biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Bu arada, Zaman Çarkı'nın 5. kitabı dedimde aklıma geldi. 2. elini nerden bulabilirim biliyor musun?

Bilmiyorum hocam ben kullanilmamis aldim kitabin yayimcisi ilknokta.com bir bak istersen oraya fiyatlar gayet ucuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğuz Atay - Tutunamayanlar oldu sanırım.
  • Zaman Çarklarından biridir muhtemelen. Ama kitabın kalınlığının önemli olduğunu düşünmüyorum. Misal geçenlerde Roland Barthes'ın bir kitabını aldım. İnce bir şey, hevesliydim baya. Sonrası ise malum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    7 ay önce açıldı
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Arı kovanına çomak sokan kız" 800 sayfa falandı ama nasıl bir hevesle okumuşsam 1 haftada bitirmiştim.
  • Haliç'te yaşayan simonlar 600 sayfa civarı çok sıkıcıydı
  • Taht Oyunları olacak. Tam 847 sayfa. Serinin Türkçe çevirisi yapmaya devam edilen üçüncü kitabı tam 1300 sayfaymış. Ikinci kitap da 1000 sayfa var. Buz ve Ateşin Şarkısı serisi, hayatımda okuduğum en kalın seri olacak herhalde ama seri, okuyucusuna bunu düşündürmeyecek kadar sürükleyici. George R.R. Martin'i bu kadar sayfa yazabilmesi ve aynı zamanda sürükleyici olması açısından tebrik etmek lazım.
  • adam fawer empati 635 sayfa
  • Harry potter zümrüdüanka yoldaşlığı - 1100 sayfaydı.
  • osmanlı tarihi 537 sayfa
  • stephan king-kubbenin altında 1000 küsür sayfaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DündenBugüne -- 28 Aralık 2011; 20:51:31 >
  • Bende okuduğum kitabı kalın sanırdım . 480 sayfa Erebos
  • 1176 sayfa ile Kitab-ı Mukaddes ve 656 sayfa ile de Nutuk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Bilmiyorum hocam ben kullanilmamis aldim kitabin yayimcisi ilknokta.com bir bak istersen oraya fiyatlar gayet ucuz..

Güzel indirim var harbiden, site için çok sağol...

• 1mb filandı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khefren

Bende okuduğum kitabı kalın sanırdım . 480 sayfa Erebos

güzel mi erebos?
  • Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.