Şimdi Ara

Okuduğum Lise Hakkında Acil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit: Yapılacak bir şey olmadığını anladım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan53 -- 23 Nisan 2013; 21:49:11 >

• kardeşim şikayet ederseniz yine size patlar,sen kimi kime şikayet ettiğini bilmiyorsan ne diyeyim ki geçmiş olsun
  • çok abarttığını düşünüyorum
  • sanırım yoktur fakat umarım bu olaylar ileride senin aydın bir insan olmana yön verir
  • 485 puan aldın ve böyle bir lise mi tercih yaptın keşke araştırsaydın dostum
  • feme gidiyorum bende gittiğin okul büyük ihtimal samanyoludur fakat bir kızla konuştuğunda tokat atılması yada facebook şifrelerinin istenmesi çok saçma
  • abartmiyor bu arkadas.türkiyede boyle liseler çok var.o okulun cemaat okulu olduğunu bile bile niye gidiyorsun.çok üzgünüm ama yapacak birsey yok sadece okulunu degistirebilirsen degistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

sanırım yoktur fakat umarım bu olaylar ileride senin aydın bir insan olmana yön verir

ne aydini ya.yobaz yetistiriyorlar resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

sanırım yoktur fakat umarım bu olaylar ileride senin aydın bir insan olmana yön verir

ne aydini ya.yobaz yetistiriyorlar resmen

yanlış anladınız hocam,arkadaşın şuan yaşadığı olaylar onun gözünün açılmasını sağlar,kendi de çevresine bu tip okulların ne kadar kötü olduğunu gösterme anlamında dedim.Yobaz olduklarının farkındayım zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.