Şimdi Ara

Okçuluk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler ok yay veya Kılıç almayı düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum. Daha yeni başlıycak amatörüm ne önerirsiniz ?ar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitimini veren yer varsa oraya git bence profesyonel devam et

• Teşekkürler kardeş zaten düşünüyorum kursa falan gitmeyi ama yine de kendi çapımda kullanmak için bi yay almayı düşünüyorum bilgi sahibiysen yardımcı olur musun ? Link falan atsan ??

• Ben de ok kullanabilmeyi çok isterdim.Acaba buna uygun bir ortamda tek başıma öğrenemez miyim?
    Ona göre ok seti almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorwegianWood -- 7 Temmuz 2014; 23:53:36 >
  • Ben antalyadayım. İşim vs gereği 1 aylık boş zamanım var ve kursa yazıldım. 100 liradan başlıyor aylık kurslar.Bir ay sonunda belli bir noktaya gelicem fakat bunu hem maddi hem zaman açısından sürdürebiliceğimi sanmıyorum.Başlangıç için bir set 300 lira gibi bir fiyata geliyor.Kursta başlangıç için kullandıklarınızla aynı.yani 3 ay kursa gidiceğinize 1 set alabiliyorsunuz. Aşırı gerekli mi kurs ? bilmiyorum belkide. 1 ay sonunda kendimi yeterli bulursam antalyadan başlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • Çok teşekkür ederim ama ben Sinop'ta yaşıyorum yakın çevrede de araştırdığım kadarıyla kurs yok o yüzden kendim alıp çalışmak istiyorum bana güzel uygun fiyatta bi ok seti bulup link atarsanız veya benim gözden kaçırdığım bir okçuluk kursu varsa haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler

• zamanında crosbow almak istemiştim fiyatları görünce vazgeçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300 lira gibi bi fiyada samick polaris yada exe step one alabilirsin. buna bikaç tane ok sadak kolluk dahildir. ama bu yaylardan pek bi performans bekleme,bunlar antreman yaylarıdır.hani attığını vurman için uzun uğraş gerektirir.bide 35-40 lb altı bi yaydan performans pekleme.Mesela profesyonel bi okun tanesi 120 lira falan.bunla atıcağının tanesi 10 liradır. öyle hesap et.Ama tabi alırsın sağda solda antreman yaparsın,spor olarak güzeldir.
  • kursa kayıt olayını biraz açarmısınız, belge gerekiyor mu?sağlık raporu gibi, hangi kursa gidiyorsunuz gibi.. aynı şehirdeyiz.
  • Hayır.Akdeniz üniversitesi içerisinde ekol okçuluk var ben ordayım.aylık aidat öğrenmci iseniz 100 değilseniz 150 lira. Tayfun hoca var orda.2 spor okulu daha var antalyada bu şekilde.Teknik ve ilk atışlar zaten okulun yay ve oklarıyla oluyo,zaten ilerletme durumunda olursanız zaten kendi yaylarınızı ve oklarınızı almak durumunda kalıyosunuz genelde. şu an orda üç arkadaş var yarışmalara gidicek yayları 6bin lira civarı,oklarının da tanesi 100 lira civarı.Fakat başarılı arkadaşlar,bölge şampiyonları vs vs. ama bi gidip görmekte fayda var derim.
    300-400 liralık bir yayı alıp hobi amaçlı kullanabilirsiniz,bence genel olarak yeterli.Ama hedef okçuluğu yapıcaksanız,çok daha kaliteli yaylara ihtiyaç duyabilirsiniz çünkü santimler içinde biyerlere atmanız lazım.Ben bide geleneksel denicem bu aydan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.