Şimdi Ara

Okcan lpg sistemi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni Araç aldım üzerinde hayatımda ismini cismini duymadığım okcan diye bir lpg sistemi takılı 2 gündür istanbulda abartmiyorum 100 lpg ciyi aradım hiç bir yerde programı yok sadece filtre degisiriz diyorlar bugün derin arastirmalarim sonucu 2 tane yer buldum birisi zeytinburnunda diğeri Beşyol Sefaköyde
    Bu sistemi bilen kullanan varmıdır yada bu sistemden iyi anlayan bir usta tanıdığı olan Beşyol yakin olduğu icin yarın oraya bakima gidicem 60 tl 2 filtre ve ayar ucreti varmış

Taktiran kişi nerden bulmuşta taktirmis aklim ermedi git en kötü atiker taktir be insan evladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı dertten bende muzdaribim kocaelide de hiç bu yerde yok öğrendiğim kadarıyla iflas etmiş bi firma. Bnde kablosunu ve programını buldum kendi işimi kendim çözuyorum kocaeli izmitte isteyenlere aklım erdiğince yardım edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fkkocaeli

Aynı dertten bende muzdaribim kocaelide de hiç bu yerde yok öğrendiğim kadarıyla iflas etmiş bi firma. Bnde kablosunu ve programını buldum kendi işimi kendim çözuyorum kocaeli izmitte isteyenlere aklım erdiğince yardım edebilirim.

ben buldum hocam şuan asıl bakan yeri istanbul cevizlibağda bir servis var birde beşyol sanayi içinde orda çalışmış programı filtreleri olan bir usta var bana beşyol yakın olduğu için gidip orda yaptırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: fkkocaeli

Aynı dertten bende muzdaribim kocaelide de hiç bu yerde yok öğrendiğim kadarıyla iflas etmiş bi firma. Bnde kablosunu ve programını buldum kendi işimi kendim çözuyorum kocaeli izmitte isteyenlere aklım erdiğince yardım edebilirim.

ben buldum hocam şuan asıl bakan yeri istanbul cevizlibağda bir servis var birde beşyol sanayi içinde orda çalışmış programı filtreleri olan bir usta var bana beşyol yakın olduğu için gidip orda yaptırdım

İyi akşamlar kardeşim. Bu bahsettiğiniz cevizlibag ve besyoldaki servislerin adı, telefonu adresi falan varsa paylaşabilirmisin. Birde senin sorunun neydi gittiğin usta ilgilendi mi paylasirsan sevinirim.

• fkkocaeli F kullanıcısına yanıt
    hocam ben Beşyol da aydın Üniversitesini geçince sagda lüks oto galerisi var onun sokağında girince solda prins yada brc lpg ci var hemen onun yanindaki dukkana gittim iki lpg ci yanyana zaten okcanin programi bir tek onda var bana yakin olan

ustanin ismi eray telefonu 05342738420
    sorunu halletti cokta iyi ayar yaptı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

hocam ben Beşyol da aydın Üniversitesini geçince sagda lüks oto galerisi var onun sokağında girince solda prins yada brc lpg ci var hemen onun yanindaki dukkana gittim iki lpg ci yanyana zaten okcanin programi bir tek onda var bana yakin olan

ustanin ismi eray telefonu 05342738420
    sorunu halletti cokta iyi ayar yaptı tavsiye ederim

Sağlasın kardeşim bugün aradım bakabilecegini söyledi. 2 filtre var demissin 1 tanesi LPG filtresi diğeri nedir. Birde senin sorunun neydi programdan mi halletti yoksa LPG sistemine müdahale etti mi?

benimkinin sorunu hortumlarla alakalıydı sanırım tam sormadım devir 3 bini geçince kendi kendine benzine atıyordu sonra tekrar lpg ye geçiyordu son 2 haftada sürekli bunu yapmaya başlayınca gidip hallettirdim
    hortum filtre ayar sigorta vs. ne varsa değiştirdi 180 tl verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tartarini LPG hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı dertten bende müzdaribim şuanda çanakkaledeyim 1 ay önce aldıgım araçta bu lpg sisteminden varmış bugün arıza yaptı yapacak yer yok kitapçıgından yetkili servisi aradım istanbula gelin yada yenisini alın dedi hiç yoktan 900 tl
  • Knowless K kullanıcısına yanıt
    sorun ne toprağım?
    servisi fazla ücret çıkartır
    bu okcanin programi her lpg cide yok
    ama atikerin tüm Çanakkale servislerini ara bazen onlarda olabiliyor yerli olduğu için
    eğer istanbula geleceksen benim yaptırdığım yere yönlendiririm Sefaköy Beşyol sanayinin içinde florya polis meslek yüksek okuluna yakin bir yerde belki bilirsin buraları

Çanakkale nin neresindensin bende Çardak lıyım ;)

• çanakkale merkezdeyim. heryeri aradım hepsi elektronik aksamı degistirmeyi teklif ediyor minimum 700 tl masraf cıkarttılar. sorun su bugün birden giderken araba teklemeye basladı bi yanık kokusuyla beraber gaz kokusu gibi bi koku duydum sonra cektim saga baktm bisey yok benzine alıp denedim sorun yok. sanayiye gittim beyninden olabilir ama bizde program yok dediler. heryere sordum merkezdeki kimsede yokmus program bigada varmış meşhur randevuyla calısan bi lpg ci bide oraya bakıcam yoksa mecbur degistirecegiz bu okcan bizi üzdü
  • Knowless K kullanıcısına yanıt
    toprağım onun muhtemelen tank değişim zamanida gelmiştir
    eğer durum musaitse buna hiç masraf yapma 1000 tl ye atiker takiyorlar
    koku geliyorsada sakin kullanma allah korusun farklı sonuçlar dogabilir dikkat et
    inşaallah en ucuz yoldan çözüme ulaşırsın

• aradım okcan oto yu bugün lpg isinden cıkmıslar ama oto alım satım kiralama isi yapıyorlarmıs. Edremitte eskiden calıstıkları bi bayileri varmıs ona yönlendirdiler aradım ustayı programı falan varmıs hala elinme bazı parcaları var dedi yarın gidicem bakalım tankı yeni degismis zaten aracın. en kötü gidecegim yerde atiker bayisiymis olmadı degistiririm komple
    bizde programı mevcut.sıkıntı olursa yardımcı olabiliriz.
    s.a

usta bana no atabilirmisin

• Selim demir PM den attım numarami

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.