Şimdi Ara

OKB YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıldır tedavi görüyorum doktor okb teşhisi koydu. Sıkıntımı biraz açarsam: her şeyden kendimi sorumlu hissediyorum yani özellikle anne ve babamın dediklerini yapmazsam yapmadığım için günaha girer miyim diye kafama çok fazla takıyorum ve bu durumumun vesveseden kaynaklandığına da ikna olamıyorum vesvese olduğuna ikna olsam zaten rahatlayacağım yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurrrrrrrr -- 30 Nisan 2017; 0:0:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ve bütün lanetlenmiş ruhlar gibi,daima,düşünmenin yaşamaktan daha değerli olduğunu hissedeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstikamet psikiyatri

• Arkadaşlar benimle aynı sorundan muzdarip olan varsa desteklerinizi bekliyorum..

• Yaşın küçük, inanç denen olgunun bir takım evrimsel hezeyanlar olduğunu anladığında OKB geçer. Bu hezeyan insanlığın bilgi düzeyi ve beyninin evrimi ile alakalıdır, dikkat edersen çok tanrılı dinlerden tek tanrılı dinlere geçildi, zamanla din olgusu da terk edilecektir ve tanrının nöron topluluğuyla algılanamayacağına karar verilecektir.

• İnancın bilgi eksikliğinden kaynaklandığını bilmen gerekir. Mesela ben domatese inanıyorum demezsin, domatesin olduğunu biliyorum dersin. Eğer inandığını sandığın şeyleri yeterince araştırıp kafanda soru işareti kalmayacak şekilde öğrenirsen bu kâfidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.